- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Зламався замок.Придбав сумку доволі давно але не використовував її до минулого місяця . Приблизно один місяць використання для походу в тренажерний зал (±9 тренувань) і повністю зламався бігунок проблеми з застібкою на відділенні з взуттям . Не рекомендую на довге використання !
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
тупа топ
- Достоинства:
- топ
- Недостатки:
- тупа топ
- Продавец Чеснат
Дякую за відгук!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Молнии пришли в негодность через месяц
Доброго вечора!
Дякуємо за відгук!
Нам дуже шкода що сталася така ситуація з молніями. З моменту Вашої покупки пройшло майже 7 місяців. Наша гарантія діє три місяці, ми залюбки міняємо товар, або робимо повернення на протязі цього часу.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
сумка на приблизно 3 місяці, потім відламався замок для бокової змійки, а потім і для основного відділення
- Достоинства:
- відділення для взуття
- Недостатки:
- низька якість змійки
- Продавец Чеснат
Ми вдячні за ваш відгук. Врахуємо цей момент на майбутнє.
- СвятОтзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Придбав сумку у даного продавця, наступного дня взяв на тренування і коли діставав телефон - то відломалась собачка на замку. Замок встиг пропрацювати рівно раз - коли купив і перевірив... Продавцю написав в листування на Розетці - відповіді за кілька днів нуль, телефон, який прийшов у вайбер - тимчасово не обслуговується. Таке собі.
- Недостатки:
- дуже низька якість
- Святослав К***
Пройшов тиждень, продавець так і не звʼязався зі мною. Хоча я писав усюди де міг. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦЯ, ні сервісу ні гарантії немає. Відніс сумку в ремонт, ще +350 грн заміна замку.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Гарна, якісна сумка. Дуже зручно з окремим відділенням для взуття. Купували на подарунок юному футболісту, іменинник задоволений.
- Маковская Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Класна сумка за відносно невеликі гроші. Чоловік дуже задоволений.
- Ульяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Сумка хороша за такі смішні гроші! Син ходить на тренування! Вміщаються кроси, спортивний одяг, літрова пляшка води, їжа і ще безліч речей!
- Достоинства:
- Хороша сумка, купувала в подарунок, дитина задоволена.
- Олеся З***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Чудова сумка! Якісно пошита, нитки не стирчать, всі блискавки працюють приємно, не заїдають. Багато кишень. Все моє добро для настільного тенісу поміститься.
- Достоинства:
- Приємний матеріал, містка, товаром задоволена, продавця рекомендую
- Недостатки:
- ---
- Продавец Чеснат
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Отличная спортивная сумка с отдельным карманом для обуви. Помещается всё, что надо для занятий в тренажёрном зале. Пришло очень быстро. Прошита качественно, ровно, нитки не торчат, замки хорошие.
- Достоинства:
- Удобная, вместительная, качественная, быстрая доставка
- Ангеліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Одною з головних переваг цієї сумки є її велика місткість. Вона досить простора, щоб помістити всі мої спортивні речі, включаючи взуття, одяг, рушники та аксесуари. Крім того, сумка має зручні ручки і плечовий ремінь, що дозволяє переносити її з комфортом.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Довго шукала собі сумку, щоб ходити в зал і знайшла прекрасну! Дуже зручно, що є окреме відділення для взуття, і решта речей не забрудниться. Сама сумка стильна та виконана з якісного матеріалу. Все прийшло дуже швидко, дякую продавцю!!
- Достоинства:
- Якісна, стильна, з окремим відділом для взуття, швидка доставка.
- Катя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Купила собі для поїздок таку сумку, дуже зручно! Кладу змінне взуття в окремий відсік. Розміру сумки ідеально вистачає для моїх коротких поїздок на 2-3 дні, спасибі
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Большая и вместительная сумка с удобным карманом под обувь, для поездок на пару дней - идеально!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Хорошая сумка, вместительная, много разных карманов. Удобные ручки, можно брать для длительных поездок!
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат
Классная сумка, вмешает все мои вещи, использую ее для поездок. За отдельный карман для обуви отдельное спасибо!