Отзывы покупателей о Сумка спортивная с отделением для обуви и карманом для влажных вещей The Chestnut

Оценка пользователей 4.13/5
  • Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Зламався замок.Придбав сумку доволі давно але не використовував її до минулого місяця . Приблизно один місяць використання для походу в тренажерний зал (±9 тренувань) і повністю зламався бігунок проблеми з застібкою на відділенні з взуттям . Не рекомендую на довге використання !

• Богдан К***

тупа топ

Достоинства:
    топ
    Недостатки:
    тупа топ
    • Продавец  Чеснат

Дякую за відгук!

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Молнии пришли в негодность через месяц

Доброго вечора!
      Дякуємо за відгук!
      Нам дуже шкода що сталася така ситуація з молніями. З моменту Вашої покупки пройшло майже 7 місяців. Наша гарантія діє три місяці, ми залюбки міняємо товар, або робимо повернення на протязі цього часу.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

сумка на приблизно 3 місяці, потім відламався замок для бокової змійки, а потім і для основного відділення

Достоинства:
    відділення для взуття
    Недостатки:
    низька якість змійки
    • Продавец  Чеснат

Ми вдячні за ваш відгук. Врахуємо цей момент на майбутнє.

• Свят
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Придбав сумку у даного продавця, наступного дня взяв на тренування і коли діставав телефон - то відломалась собачка на замку. Замок встиг пропрацювати рівно раз - коли купив і перевірив... Продавцю написав в листування на Розетці - відповіді за кілька днів нуль, телефон, який прийшов у вайбер - тимчасово не обслуговується. Таке собі.

Недостатки:
    дуже низька якість
    • Святослав К***

Пройшов тиждень, продавець так і не звʼязався зі мною. Хоча я писав усюди де міг. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦЯ, ні сервісу ні гарантії немає. Відніс сумку в ремонт, ще +350 грн заміна замку.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Гарна, якісна сумка. Дуже зручно з окремим відділенням для взуття. Купували на подарунок юному футболісту, іменинник задоволений.

• Маковская Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Класна сумка за відносно невеликі гроші. Чоловік дуже задоволений.

• Ульяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Сумка хороша за такі смішні гроші! Син ходить на тренування! Вміщаються кроси, спортивний одяг, літрова пляшка води, їжа і ще безліч речей!

Достоинства:
    Хороша сумка, купувала в подарунок, дитина задоволена.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олеся З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Чудова сумка! Якісно пошита, нитки не стирчать, всі блискавки працюють приємно, не заїдають. Багато кишень. Все моє добро для настільного тенісу поміститься.

Достоинства:
    Приємний матеріал, містка, товаром задоволена, продавця рекомендую
    Недостатки:
    ---
    • Продавец  Чеснат

• Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Отличная спортивная сумка с отдельным карманом для обуви. Помещается всё, что надо для занятий в тренажёрном зале. Пришло очень быстро. Прошита качественно, ровно, нитки не торчат, замки хорошие.

Достоинства:
    Удобная, вместительная, качественная, быстрая доставка
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Чеснат

• Ангеліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Одною з головних переваг цієї сумки є її велика місткість. Вона досить простора, щоб помістити всі мої спортивні речі, включаючи взуття, одяг, рушники та аксесуари. Крім того, сумка має зручні ручки і плечовий ремінь, що дозволяє переносити її з комфортом.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Довго шукала собі сумку, щоб ходити в зал і знайшла прекрасну! Дуже зручно, що є окреме відділення для взуття, і решта речей не забрудниться. Сама сумка стильна та виконана з якісного матеріалу. Все прийшло дуже швидко, дякую продавцю!!

Достоинства:
    Якісна, стильна, з окремим відділом для взуття, швидка доставка.

• Катя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Купила собі для поїздок таку сумку, дуже зручно! Кладу змінне взуття в окремий відсік. Розміру сумки ідеально вистачає для моїх коротких поїздок на 2-3 дні, спасибі

• Данил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Большая и вместительная сумка с удобным карманом под обувь, для поездок на пару дней - идеально!

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Хорошая сумка, вместительная, много разных карманов. Удобные ручки, можно брать для длительных поездок!

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чеснат

Классная сумка, вмешает все мои вещи, использую ее для поездок. За отдельный карман для обуви отдельное спасибо!