Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Чехол книжка с магнитом Samsung Galaxy A23 A235 CaseMe Dark Brown (29269-05)

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Mint

Дуже швидко відправили,якість і колір відповідає опису

• Продавец  SH Group

Дякуємо, що оцінили нашу оперативність, ми завжди намагаємося зробити наш сервіс якісніше для улюблених клієнтів!

• Анонім
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Black

Підходить на Samsung Galaxy A23, модель: SM-A235F/DSN (SM-A235FZKKSEK).

• Продавец  SH Group

Дякуємо за Вашу довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас у числі наших постійних покупців!

• Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Dark Brown

Відправили швидко. Чохол в житті значно гарніший аніж на фотографії.

• Продавец  SH Group

Павло, дякуємо Вам за високу оцінку роботи нашого інтернет-магазину! Раді, що чохол Вам сподобався!

• Оля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Dark Brown

Щиро дякую! Швидка доставка, якісний дизайн, без зайвої метушні, задоволена всім.Успіхів Вам!

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  SH Group

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Brown

Буду рекомендувати друзям.

Достоинства:
    Передзвонили та доставили дуже швидко.До телефона підійшов ідеально. Чохол гарної якості.Буду рекомендувати своїм друзям.
    Недостатки:
    Недоліків не виявлено.
    • Продавец  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що чохол для телефона підійшов ідеально, а також що Ви задоволені швидкою доставкою та якістю. Дякуємо за рекомендацію друзям! Сподіваємось, що наступні покупки також будуть вдалими!

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Brown

Елегантний чохол-книжка з відділеннями для карток всередині. Шви, тиснення логотипу гарні, хорошої якості. Відправлення відбулось швидко

Достоинства:
    Гарний на вигляд, елегантний, гарні шви, приємний на дотик, всі отвори відповідають моделі телефону, внутрішній бампер щільно облягає телефон
    Недостатки:
    Поки що немає, з часом подивимось на зносостійкість....
    • Продавец  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені елегантним чохлом-книжкою та його якістю. Сподіваємося, що він буде служити Вам довго. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Dark Brown

Толщина в сложенном виде 18мм. Качество более чем отличное, очень приятный, швы аккуратные, все отверстия четко совпадают, звук не глушится. Рекомендую для любителей чехлов-книжек. Продавец отправил быстро. Спасибо.

Достоинства:
    Стильный, аккуратный
    • Продавец  SH Group

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю чохла та його дизайном. Також раді, що доставка була швидкою. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!