Отзывы покупателей о Коврик для тренировок LiveUP NBR MAT синий 180x60x1.2см LS3257-b

Оценка пользователей 3.67/5
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

В наявності маю оргигінальний коврик, хотіла придбати новий на подарунок. Повне розчарування , як Розеткою(раніше була якась довіра ), так і ковриком. Оригінал має напис, що написано білою фабою чітко без тріщин , навіть за умов тривалого використання, в новому коврику напис одразу потрісканий. Оригінал дуже пружний, його важко подряпати, він тримає форму та має чіткий рельєф. Новий коврик м‘який , будь-який дотик йому загрожує знищенням( залишаються сліди ), рельєфу майже немає, та ще й приїхав з дірочками( на жаль, їх помітила вже на вулиці, а не в магазині, хоча те, що коврик винесли без захисного пакування здивувало… був лише в тонкому поліетилені.)Фото оригіналу та нового на доказ слів прикріпила. Подарунка людині немає, грошей на новий немає. Схоже настав час з Розеткою прощатись.

Недостатки:
    Одноразовий, не відповідає за якістю оригіналу , який в мене є в наявності. При транспортуванні не запаковували- вже після виходу з пункту видачі помітила подряпини. ( дивись фото) НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Доброго дня.
      Нам дуже прикро, що товар не відповів заявленій якості.
      Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетка для заміни некондиційного товару.

• Євгенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Коврик має нормальну товщину, на ньому зручно займатися фітнесом.

Достоинства:
    Якісний коврик!
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня!
      Дякуємо за схвальний відгук, раді, що вам сподобався наш товар!

• Мар'яна Б***

Хороший килимок!

Доброго дня!
      Дякуємо за позитивний відгук, раді, що вам сподобався наш товар!

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дуже м'який і яскравий килимок, купували дитині для танців. Єдине- не можна підпускати домашніх тварин, невеликий пес просто постояв і вже лишився слід від кігтя. Ще сподобалось, що є ручка з фіксаторами на ліпучках, зручно носити.

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Удобный коврик для йоги, очень мягкий. Брали на период беременности

Достоинства:
    Очень мягкий и приятный

Добрый день!
      Благодарим за положительный отзыв, рады, что вам понравился наш товар!

• Владислав Х***

Отличный олимпийский коврик

Достоинства:
    Зеленый

Добрый день!
      Благодарим за положительный отзыв, рады что вам понравился наш товар!

• Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

абсолютно не довольна! цвет очень отличается от картинки - тусклый грязно-голубой. какая-то невнятная надпись, тоже не особо качественная. специально выбирала не самый дешёвый коврик, но получилось, что нужно было брать за 100грн. и не выкобениваться. удовольствия от использования никакого.

Недостатки:
    отличается от картинки, отвратительный грязный цвет, размытая надпись. выглядит плохо.
  • Владимир Н*** Клименок

Слишком мягкий

Достоинства:
    №1. Закруглённые края
    Недостатки:
    №1. Слишком мягкий и тянется. Для каримата подойдёт, но зарядку делать некомфортно.
  • Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Для моїх 48кг. дуже зручний коврик. Жодного дискомфрту для колінок та тазобедрених кісточок. Ассани на рівновагу, також зручно виконувати.

Достоинства:
    Відсутній неприємний аромат, не ковзає, майже не просідає та швидко відновлює форму.
    Недостатки:
    Ще не виявила
  • Марченко Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Классный мягкий коврик для новичков с небольшим стажем в практике и для тех, кто берет свой первый коврик, чтобы попробовать йогу. Вполне держит асану, не тянется, быстро восстанавливается после деформаций. Нет проблем с дезинфекцией, за ковром легко ухаживать.

Достоинства:
    Толщина, небольшая стоимость, гигиеничность
    Недостатки:
    Нету
  • Таранич Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Покупкой довольна.