- Кубрак А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Нам хватило на рік.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ZFD. Цвет: Серый
При замовлені товару, я вказувала доставку до точки Rozetka, але чомусь коли мені зателефонували у виборі куди відправляти було лише до нової пошти чи укрпошти. Це треба вказувати в описі товару та не писати що є послуга доставки в пункт видачі.
- Екатерина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Котик відразу прийняв і грається
- Достоинства:
- Можна повісити, можна покласти
- Недостатки:
- Не знайла
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Пухнастик"! Щиро раді, що Ви залишилися задоволеними. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Мурзік ще не почав користуватися, минуло три тижня... Кігтеточка висіла на дверній ручці - не приваблювала котика, Лежить на підлозі - також поки не зрозумів, як точити кігтики. До кошачої м'яти він спокійний, тому чим привабити не знаю. Тільки показую його лапами, що робити. Буду чекати. На вигляд, якість кігтеточки хороща, вона міцна.
- Достоинства:
- Міцна, красива.
- Недостатки:
- Ця модель кігтеточки не підходить моєму котові.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Пухнастик"! Щиро раді, що Ви залишилися задоволеними. Рекомендуємо купити котячу м'яту і посипати зверху драпак.
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Кошка разорвала ее в первый день. Перед этой, пользовалась другой когтеточкой 5 лет.
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрый день, Наталия, спасибо за Ваш отзыв.
Все зависит от активности Вашего питомца.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За таку ціну неочікувано виявилася двобічною, тож "проживе" вдвічі довше. Загалом такі дряпаки недовговічні, проте наш кіт інших не визнає, тому замовлятиму ще. Доставка миттєва.
- Достоинства:
- Порівняно дешева, двобічна.
- Недостатки:
- Недовговічна.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Тонкий матеріал.Взяла як підкладку кошенятку на батарею опалювання, щоб кіт змін залазити на вікно.
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не враховуючи те що дошка вузенька, але своє завдання виконує на відмінно, кицька і спить на ній і нігтики гострить. Дошка в мене лежить на підлозі для зручності гостріння нігтів.
- Достоинства:
- клієнт задоволений
- Недостатки:
- якщо почепити за шнур - то дошка гойдається в різні сторони і цим відбиває бажання у кота, про те якщо покласти на підлогу то це улюблене місце
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Маловата но кошке нравится точить коготки
- Достоинства:
- 4
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не дуже сподобалась якість. Котик задоволений, але її надовго не вистачило, не дивлячись на те, що вона двостороння.
- Отар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все понравилось , качество отличное .
- Достоинства:
- Классная штука
- Дарина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Котику ця дуже сподобалась на відміну від вертикальних мотузкових кігтеточок - вони його не зацікавили зовсім.
Кігтеточку ми просто кладемо на підлогу, хоча є спеціальна мотузка, щоб її підвісити. Досить непогана якість, виглядає привабливо і до інтер'єру підходить.
Вистачить її не дуже надовго, але на декілька місяців точно. Але й коштує вона мінімально.
Відправили практично на наступний день після замовлення. - Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Дуже швидко тканина розірвалася.
Була у використанні не більше місяця.
Не зручна, їздить по ламінату та леноліуму.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не зручна, для кішки.
Представник постачальникаДобрий день, Альона, дякуємо за Ваш відгук.
Все залежить від активностиі Вашого улюбленця
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Наче не погане. Щоправда коти не кинулись прям там шкребтись, але це справа індивідуальна.
- Достоинства:
- Досить зручно встановлювати.
- Недостатки:
- Не помітив
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не знаю для кого ця дряпка, але не для котів точно, хватило на три дні. Результат на фото. Не витрачайте гроші.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ідеальна кігтеточка! Моя киця саме таку приймає або диван) дякую, що диван під захистом)
- Достоинства:
- Надійний захист дивану від пошкоджень
- Недостатки:
- Нема.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Тільки купили. Не знаю як буде довго служити, але кішка у захваті. А я у захваті, що крісло буде ціле.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Жахлива небезпечна річ. Купила дві штуки, розпакувала одну - з одного боку великі скоби, об які кіт може поранитися. З іншого боку — також скоби, які торчать гострими кінчиками догори. Розташовані у довільному порядку, і відразу не помітні, кіт міг би пошкодити собі лапи дуже легко. Спробували забити їх молотком, але все ж не наважилися дати коту для гри. Хоча кігтедралка й дешева, але це просто викинуті гроші. Не рекомендую. На фото видні гострі кінчики скоб після моєї спроби зігнути їх молотком, і деякі не зігнуті, які ледве помітно торчать, але тим не менш дуже гострі й небезпечні.
- Достоинства:
- Жодної переваги немає.
- Недостатки:
- Небезпечна для здоров‘я кота.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Получила товар быстро, моей кошке хватает на пол года, покупаю этого качества всегда, моя кошка любит мягкую коготочку. Пробовали купить другого качества - идёт забастовка (идут в ход диваны и кресла) А когда эта коготочка,мягкого качества, у нас с ней мир))
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Недолговечная когтеточка. Через неделю пришла в полную негодность...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень хлипкая
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Исключительно одноразовая вещь. Кот растерзал за одну неделю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкая тряпица сверху
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Кігтеточка гарної якості, підийде для котенятка.
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
пахнет сильно хвоей
дощечка обмотана ребристой тканью, а не веревкой - Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Підійде кошеняткові.
Для дорослого кота, краще, взяти таку де робоча поверхня обмотона мотузкою. - Савицкая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Продержалась аж месяц.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкая ткань. Все порвалось.
Представитель поставщикаДобрый день, Татьяна, спасибо за Ваш отзыв!
Все зависит от активности животного
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Лучше купить веревочную когтеточку с игрушкой на веревочке!
- Достоинства:
- Не очень котик точит когти, нравится больше веревочная.
- Недостатки:
- Очень тонкая дощечка и набит тонкий коврик(
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Коту нравится
- doomcryer94Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже хороша кігтеточка. Купили її, оскільки страждали наші дивани. А тому, вирішили, що дешевше купити кілька кігтеточок в кожну кімнату, ніж купляти потім нові дивани. Якість гарна, кіт зацінив, колір вписався в дизайн кімнати. Тепер дивани врятовані. Однозначно рекомендую, тим більше ціна доступна.
- Достоинства:
- Ціна, якість, колір підійшов під дизайн кімнати, кіт щасливий
- doomcryer94Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Дуже класна кігтеточка. Ми були змушені її придбати, оскільки страждали наші дивани. З покупкою кігтеточки ситуація змінилась. Нашому котику вона дуже сподобалася. Тепер ногтики свої точить виключно нею. Тому однозначно рекомендую. Дешевше купити кігтеточку, ніж купувати нові дивани. Розмір в неї не маленький, а цілих 50 см. Розрахована на середньо статистичного кота. Якість гарна, ціна не висока.
- Достоинства:
- Ціна, якість, коту сподобалася
- МаксимПродавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- цена не соответствует качеству, на стену повесить можно только на веревке...
- inna85Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дряпка хорошая, котик любит об нее точить коготки.
- Достоинства:
- Дряпка хорошая
- Недостатки:
- не выявлено
- Влад Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Отличная коготейка! Рекомендую!
- Достоинства:
- Цена. Качество