- AI аналіз відгуків91 відгук: приблизно 88% позитивних, 8% нейтральних, 4% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Артьом Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Файна плита
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Чудова плита, в наш час ідеально. Продавець прислав посилку швидко, рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка доставка, якісна плита
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
дякую
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Дякую
- Семен П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита реально зручна і швидко розпалюється без сірників під час блекауту. Тільки кейс трохи більший, ніж очікував, але загалом клас!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита норм, всё работает. А вот с кейсом не очень, был повреждённый, теперь плохо закрывается. Сам кейс хлипинький, ну и цена ж соответственная. Поэтому за эти деньги сойдёт.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Печь газовая отличная только четырёх баллонов я не видел в комплекте
Доброго дня.
На момент оформлення вашого замовлення ви придбали лише плиту за 549 грн. Комплект із 4 газовими балонами — це окремий товар вартістю 1088 грн.
Ймовірно, виникла плутанина між різними позиціями. Якщо маєте запитання — напишіть нам, будь ласка, все перевіримо та допоможемо розібратися - Продавец GabRus
Ви купили плиту за 549
Шоб купити плиту і балони треба заплатити 1088 грн
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Гарний товар, працює добре.
Товаром задоволений. - Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Відмінно !
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Удобная и портативная печь
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Купил товар,
Были проблемы с доставкой. Пришла в не рабочее состоянии.
Продавец связался и решил проблему.
Приношу свои извинения. Спасибо. Дякую - Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Заказ прийшов швидко. Все працює. Рекомендую.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита прийшла без обіцяних балонів.
- Недостатки:
- 4 балони в комплект не положили
- Продавец GabRus
Доброго дня, Олександре.
Дякуємо за ваш відгук.
Комплект плита + 4 газові балони коштує 1088 грн, і ця інформація зазначена у картці товару при виборі варіанту комплектації.
Ймовірно, сталася плутанина саме при виборі потрібної модифікації товару.
Якщо бажаєте, можемо допомогти оформити комплект із балонами або проконсультувати детальніше. Напишіть нам у повідомлення — усе вирішимо
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Дуже гарна та якісна портативна піч!! Рекомендую!!!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Гарний товар. Працює нормально
- Акуленко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Все добре, все працює, але якість кейса - дуже низька. Тому, якщо хочете транспортувати - майте на увазі.
- Достоинства:
- Все добре, все працює.
- Недостатки:
- Якість кейса
- Рамазан С***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита працює , але не працює підпалювач (пєзо) незнаю чи безпечно користуватись якщо самому запалювати сірником
- Продавец GabRus
Добрий,пєзо це механічна функція,треба сильніше прокрутити круглий важіль і піде іскра-напишіть нам у повідомлення ми скинемо вам відео інструкцію
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Газова плита прийшла доволі швидко, і без пошкоджень корпусу.
Купив балон який радив продавець (X Treme BPC 227) щоб перевірити чи взагалі працює плита - балон підходить ідеально, а плита працює справно.
Плита виявилась синього кольору (для мене це радше позитивно, адже я таку й хотів), хоча на картинках товару вона чорна- Достоинства:
- Працює справно, виявилась синього кольору, який насправді виглядає класно
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: GabRus
перестав працювати регулятор полум'я, після 3 місяців експлуатації не щодня
- Продавец GabRus
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємну ситуацію.
Нам шкода, що регулятор полум’я вийшов з ладу після кількох місяців використання. Це не є типовою ситуацією для даної моделі. Ймовірно, має місце виробничий дефект або знос окремого елемента.
Будь ласка, зв’яжіться з нами через особисті повідомлення або за контактами, вказаними в замовленні, щоб ми могли:
• уточнити деталі,
• перевірити можливість гарантійного обслуговування,
• запропонувати ремонт або заміну.
Ми зацікавлені у вирішенні питання та хочемо, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Живемо в районі, де часті блекаути, тож купив цю плиту. Дуже зручно: швидко встановив, включив і готую сніданок чи вечерю без зайвого клопоту.
- Григорий А***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Газова плита на балончиках стала моєю “рятівницею” під час відключень. Полум’я рівне, працює стабільно, і немає жодних зависань, як у електричних плит.
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Після останнього блекауту нарешті зрозумів, як важлива така плита. Компактна, швидко підключається, готувати можна навіть без електрики. Справжній порятунок!
- Мирослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
все добре покишо.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита норм
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
товар хороший і доступний дякую за інструкцію прродавцеві
- Продавец GabRus
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Раді, що товар виправдав ваші очікування. Нехай служить довго
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Зручно брати з собою, швидко готує, працює справно.
- Продавец GabRus
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Юлія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Електрики немає, морозиво тане, а вечеря готова! Ця плита — мій супергерой у часи блекаутів.
- Продавец GabRus
Дякуємо вам і раді ,що змогли допомогти вам!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита компактная и легкая, отлично подходит для готовки. Пьезоподжиг радует, но грешит регулятор пламени — не всегда четко срабатывает. В целом удобно и практично.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Блекаут? Без проблем! Плита компактна, легка, працює без електрики. Тепер я готую навіть у темряві, а сусіди заздрять.
Велика вдячність вам!
- Миронія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита реально крута, легка в керуванні й добре тримає полум'я,
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита компактна, нагріває швидко, але кейс трохи більший, ніж очікував
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
норм для мене
Подяка вам!
- Григорій К***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Отличная плита
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Плита дійшла цілою. Консультанти швидко та якісно допомогли. Ціна відповідає якості. Дякую!
Дякую вам!
- Лев Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Чудова плитка, працює. Балон фіксується надійно.
- Достоинства:
- Хороша фіксація балону
- Недостатки:
- Одного разу перестала підпалюватись. Виправилось діставанням і встановленням балона назад
- Продавец GabRus
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus
Зручна,займає мало місця!