Отзывы покупателей о Защитное стекло для Xiaomi 11T Pro/11T/12T/12T Pro Poco X5 Pro 5G, Icon, 2.5D закалённое стекло, полное проклеивание, глянцевое, ударопрочное, с олеофобным покрытием, совместимо с чехлами, прочность 9H, простая установка, ArmorStandart (ARM62810)
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Самий оптимальний варіант.
- Достоинства:
- Надійне
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрий день! Я вже багато років користуюсь захисним склом цьго бренду для різних моделей. Найголовніше, ще жодного разу екран телефону не був розбитий, хоча скло мало значні пошкодження. Але тут треба розуміти, що це захисне скло і воно пошкоджується як від сильного удару, так і від умовно "незначного", приймаючи на себе усі пошкодження (бо чув зауваження "дуже сильно б'ється). Тут вирішувати або захист або ризик.
- Достоинства:
- Надійність, невисока цяна для такої якості
- Недостатки:
- Для мене не має
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальне скло, попереднє більше року простояло без сколів та тріщин, замінив, бо вже зацарапав.
- Гонсало С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже хороший скло
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не погане захисне скло
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не погано, але можна краще
- Достоинства:
- Повний комплект, досить якісний
- Недостатки:
- Не до кінця сумісний з формою екрану Poco X5 Pro. Закруглення кутів не співпадає
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скло підійшло під оригінальний чохол. Зняв зірки за те що скло має чорну рамку яка закриває екран по краях. Олеофобне покриття є
- Достоинства:
- Олеофобне покриття, відсутність отвору під камеру
- Недостатки:
- Рамка навколо екрану, відсутність скла для основної камери
- Сергій
У вас комплактний прозорий силіконовий чохол? Скло не почало відклеюватись з часом від єкрану по краях?
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стекло нормально легло
- Недостатки:
- Стекло не от него, под чехол не лягает оно должно быть закругленое под экран
- Игорь Ч***
На какой телефон Вы клелили?
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую стекла данной фирмы, после поклейки прошло буквально месяц, и появился пузырь просто так, ударов и царапин нет, просто в один из дней беру телефон, и на экране пузырь, которые вообще нельзя убрать, любыми методами. При этом это не впервые со стеклами данной конторы, вмести с прошлым телефоном также покупал стекло ArmorStandart, и так же само в один из дней, бац и пузырь. При этом после поклейки стекла другой фирмы, данной проблемы вообще не было, видимо ArmorStandart продают самые дешманские стекла низкого качества.
- Достоинства:
- Обычное стекло
- Недостатки:
- Некачественная клеевая основа, отсутствие олеофобного покрытия