Отзывы покупателей о Трусы мужские боксеры набор 5 шт однотонные хлопковые качественные комплект нижнее белье для мужчин боксерки хлопок натуральные мягкие удобные повседневные семейные подарок Man Underwear XXL Серый Синий Черный Красный Коричневый 63088
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Топовый набор, хорошие трусы.
По размерам всё по таблице, вот вам для наглядности как замерять.
XXL (2XL) = 38 cm.Соответствие размерной сетке
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Моя вага 78кг, зріст 187см. Рахував розмір по таблиці, взяв розмір 2XL. Підійшли ідеально. Тканина хороша, не тягнеться під час носіння. Раджу!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: XL. Цвет: Темный микс
Отримав швидко, якість влаштовує, розмір підійшов (мій розмір L, але замовив XL - адже це білизна), зручні та абсолютно не відчуваються на тілі.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Гарні труси за свої гроші.
В мене розміри за сіткою України - М
Звірився з розмірною сіткою від продавця і після контрольного заміру вибрав 2XL (XXL), сіли - як на мене шиті.
Висновок: вірте розмірам що наведені у таблиці і буде гуд.- Продавец kidsDM
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Качество хорошее, швы ровные ,нитки не торчат ,материал приятный , доставка быстрая , подбирал размер по размерной сетке подошли идеально , за такую цену вообще сказка
- Достоинства:
- Хорошая ткань, отлично сидят
- Недостатки:
- Не нашёл
- Назар Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
Труси як труси
- Достоинства:
- Труси
- Недостатки:
- Труси
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!
- Михайло І***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Якісний товар. Гарна ціна. Дуже дивно читати коментарі з невідповідністю розмірів різних виробників. З розміром все добре, читайте розмірну сітку!
Але в розмірній сітці треба підправити параметри. Якщо на малюнку вказано А і Б то і в таблиці має бути А і Б. А в розмірах окружності ніг вказувати окружність, а не напівокружність- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Дякую, все підійшло. Товар відповідає фото.
- Достоинства:
- Приємна тканина
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец kidsDM
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 3XL. Цвет: Темный микс
Дякуємо,все підійшло по розміру,тканина приємна до тіла
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
Білизна хорошої якості та повністю відповідає розмірам указаним у таблиці
Оптимальний варіант за адекватний прайс- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Данило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 3XL. Цвет: Темный микс
Купую вже 4 рік поспіль, гарна позиція для повсякденного носіння.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Відсутність зеленого кольору
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Швидка доставка,гарна якість ,колір насичений ,тканина приємна ,трішки маломірять ,але після першої стірки дискомфорт пропадає ,замовляли М.,запаковані були кожен окремо (без коробки) ,бо є в інших продавців такіж, але у подарочній коробці.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Сподобалися. Рекомендую, але беріть на 2-3 розміри більше або переміряйте по сітці.
Я дуже здивувався, що у мене 2XL, але виявилося, що так. - Настя П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Дуже сподобалися.
Маломірять на розмір ХL взяли XXL. - Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Дуже зручні,та приємні на тілі,чоловікові сподобалися.
- Продавец kidsDM
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: XL. Цвет: Темный микс
Гарні!
- Продавец kidsDM
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Супер, за таку ціну!
На розмір більше треба брати!- Продавец kidsDM
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Гарна якість. Розмір треба брати на два більше від європейського.
- Продавец kidsDM
- Семен Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: XL. Цвет: Темный микс
Чудова якість, приємна ціна! Одним словом - ТОП!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
На вигляд дуже не погані, зручні.
- Продавец kidsDM
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: XL. Цвет: Темный микс
Гарний набір, приємна тканина до тіла.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Продавец kidsDM
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
Хороший набір боксерок, тканина приємна до тіла, розмір відповідає. Після трьох прань резинка не розтягнулась.
- Достоинства:
- Хороша білизна, класна ціна, швидка доставка
- Олеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Все як в описі, гарна якість, дякую за швидку відправку!
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Швидка доставка, розмір підійшов.
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки
- Продавец kidsDM
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
- Продавец kidsDM
- Валерий А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 2XL. Цвет: Темный микс
Доброго дня. Заказ выполнен оч. быстро. Своевременно оповестили; пришел, оплатил, получил. Трусы норма, ткань приятная, крой удобный - носишь и получаешь удовольствие.. Спасибо.
- Достоинства:
- Красиво, приятно, удобно...
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
Качество хорошее, приятные к телу. Рекомендую. Размерная сетка соответствует. Муж доволен
- Достоинства:
- Качество отличное
- Продавец kidsDM
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 3XL. Цвет: Темный микс
Чудова якість!
Брала на розмір більше! Все підійшло ідеально ! Якщо по параметрах вказаних у таблиці у вас чітко 2XL, то рекомендую брати 3XL не прогадаєте! Під час прання не розтягуються я не сідають !- Достоинства:
- Продавец kidsDM
Дякуємо за детальний відгук та вибір нашої білизни. Раді, що якість, посадка та поведінка після прання повністю виправдали очікування, а ваша порада щодо розміру буде корисна іншим покупцям. Бажаємо приємного та комфортного щоденного користування набором!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
Замов дані труси, якісні та зручні
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси виявилися для вас якісними та зручними в носінні. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай комплект служить довго та дарує комфорт щодня. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 3XL. Цвет: Темный микс
Швидка відправка, якість товару хороша, відповідає своїй ціні.
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка відправка
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість товару та швидкість відправки повністю виправдали очікування й відповідають своїй ціні. Вдячні за вибір саме цього комплекту білизни. Бажаємо приємного та комфортного користування покупкою!
- Євгеній Є***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: XL. Цвет: Темный микс
Все добре. Замовлю ще
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси-боксери вам підійшли та залишили приємне враження. Дякуємо за вибір саме цього комплекту. Нехай носіння буде комфортним щодня, а наступні покупки тішать не менше.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Гарна якість
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості трусів! Раді, що товар виправдав ваші очікування та вам сподобався. Вдячні за вибір саме нашої білизни. Нехай користування буде комфортним щодня, а покупка довго тішить у повсякденному носінні.
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: XL. Цвет: Темный микс
Гарна якість.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості! Раді, що труси повністю відповідають вашим очікуванням. Це допомагає й надалі підтримувати належний рівень товарів. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців.
- Євгеній Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: L. Цвет: Темный микс
Круті боксери, дуже зручні і після прання не втрачають колір та не розтягуються
Не втрачають колір
Приємні на дотик
Не розтягуються - Недостатки:
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що боксери виявилися зручними, приємними на дотик і добре тримають форму та колір після прання. Дякуємо за довіру та вибір нашого товару. Бажаємо зручного щоденного носіння і лише приємних вражень від користування!
- СебастьянОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: M. Цвет: Темный микс
Нормальные труханы, второй месяц ношу, полёт нормальный.
- Достоинства:
- качество
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Розуміємо, як важливо, щоб білизна була зручною та якісною в щоденному носінні, тож раді, що труси виправдали очікування навіть після тривалого використання. Нехай комфортно служать і надалі, будемо раді новим замовленням.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Размер: 3XL. Цвет: Темный микс
Чудова якість , гарний матеріал , рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Якість , зручність , тканина
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість, матеріал і зручність білизни повністю виправдали ваші очікування. Вдячні за рекомендацію нашого товару іншим покупцям. Бажаємо приємного та комфортного користування й будемо раді новим замовленням.