Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оценка пользователей 3.22/5
  • Отзывы про товар продавца MasterPrice
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Белый

Гарний конект. Планшет зразу побачив флеш-карту.

Достоинства:
    Хороша ціна.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Дмитро

Працює нормально

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
  • Юрій Д***

Стане в нагоді.

Достоинства:
    Корисна річ
    Недостатки:
    Поки що не виявив.
  • Кияновский А***

Все ок

• Владислав Л***

Відправили швидко, все працює

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Дякую, за товар. все працює. Швидко доставили

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не виявив
  • алена б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

хороший перехідник, самий звичайний, все працює, дякую

Достоинства:
    свою функцію виконує
    Недостатки:
    занадто довгий штекер до гнізда type-c, забагато стирчить
  • Роман Я***

Все чудово. Працює

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Не має.
  • Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Белый

Швидко відправили. Все чудово.

Достоинства:
    Компакний
    Недостатки:
    Не має
  • Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Товар відправили одразу після замовлення, все працює

Достоинства:
    Все працює
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Товар прийшов швидко, все як заявлено. Товаром задоволена)

Достоинства:
    все працює, компактний, приємна ціна
    Недостатки:
    не знайшла
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Белый

Замовив 2 перехідника, приїхали на вигляд прикольні, компактні, білий глянцевий пластик, usb-3.0 все ок

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    виглядає не надійним
  • Alex T***

Непогано за свої гроші.

• Евгения

• Каролина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

иногда переходник отходит, а так супер работает

Достоинства:
    работает
    Недостатки:
    отходит часто
  • Константин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Белый

Адаптер после пары включений начинает пропадать контакт.

Достоинства:
    Недостатки:
    юсби штекер входит на половину и болтается в адаптере.
  • Дмитро Р***

• Продавец  MasterPrice

Вам надіслано абсолютно перевірений робочий товар, проблем в перехіднику немає.
      Якщо у Вашому смартфоні чи ноутбуці немає відповідного програмного забезпечення від виробника, тоді потрібно завантажувати додаток для сумісності роботи з Google Play або App Store
      Може бути не сумісний з павербанками, модемами, роутерами та іншими гаджетами, які можуть не розпізнавати даний перехідник!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Все просто ужасно. Помимо того что за доставку я заплатил 55 гривен хотя товар стоит 30, так еще он не работает, ну как не работает его нужно очень сильно крутить что бы контакты устройства нормально законтачили с контактами переходника. Почему нельзя было сделать корпус более длинным но что б флешка не выпадала от каждого пука, подвинул телефон — кабель выпал, не двигал телефон — кабель все равно выпадает. Просто ужасно, я не то что никому не советую, так ещё и призываю не покупать этот "гаджет".

Достоинства:
    Недостатки:
    Ужасная работоспособность
    • Продавец  MasterPrice

Ви маєте право повернути товар протягом терміну, визначеного законодавством. Даний адаптер є бюджетною моделью, це сама дешева модель, яка зараз існує на ринку. Щодо вартості доставки, то відправили Вам як документ, це найдешевша вартість доставки, яка зараз діє по тарифах і дуже дивно читати Ваш розгорнутий відгук з такими претензіями. Зверніться до нас через повідомлення, ми з радістю Вам запропонуємо придбати якісніший більш дорожчий адаптер, маємо зараз якраз у продажу прекрасний адаптер за 199 грн

• Владислав О***

Не працює

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Телефон флешку не бачить, флешка повністю в перехідник не входить
    • Продавец  MasterPrice

Дякуємо за ваш відгук та можливість виразити свою думку. Ми щиро вибачаємося, що товар не відповів вашим очікуванням. Ваша задоволеність є для нас важливою, і ми будемо в подальшому працювати по вирішенню цього питання.
      Будь ласка, надішліть нам деталі та фотографії товару, якщо це можливо, для того, щоб ми могли краще зрозуміти проблему та вирішити її. Ми завжди готові взяти на себе відповідальність та зробити все можливе для того, щоб ви були задоволені нашим обслуговуванням та продукцією.
      Будь ласка, зв'яжіться з нашим відділом обслуговування клієнтів за вказаними контактами у замовленні.

• Таня Р***

Не працює

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  MasterPrice

Уточнюйте правильно, не працює на Вашому смартфоні. Т
      Вам відправлено перевірений товар

• Каролина М***

Проблема решена

приїхав поламаний

Достоинства:
    працює але дуже погано
    Недостатки:
    поламаний, тайп си дуже розшатаний
    • Продавец  MasterPrice

Вітаємо. Надайте будь-ласка фото, чи відео доказ описаної Вами проблеми та надішліть нам зафіксований акт з Нової пошти стосовно того, що товар був пошкоджений при отриманні. Якщо такий факт дійсно присутній замінимо Вам на новий та компенсуємо всі витрати на доставку.

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Белый

Приїхав швидко, але не працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Напрацює
  • Нільс С***

не працює

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не працює
  • Стас
    Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Купил 4 штуки - два белых, два чёрных чтоб подключать мышку у которой адаптер USB.
    3 переходника при подключении у мышки даже не горит индикатор сенсора, один при подключении выдаёт сигнал у мышки, но не работает.
    Итог: работает ни один из 4.
    Дешёвый, китайский ширпотреб. Не советую покупать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не рабочий товар
    • Продавец  MasterPrice

Вітаємо. Ви повинні розуміти, що для підключення мишки до смартфону потрібно завантажити з додатку спеціальне програмне забезпечення, якщо воно за замовчуванням не підтримується Вашим смартфоном. І адаптер тут ні до чого, він служить тільки як перехідник і не має в собі вбудованих програм. Завантажте додаток, та користуйтесь в задоволення. Також Ви можете повернути товар назад, для цього проінформуйте нас через форму повідомлення в замовленні для узгодження умов повернення.

• Юрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

Не советую, мало того что он бракованный, так ещё и торчит, лучше уже купить нормальный за гривен 100

Недостатки:
    Брак
    • Продавец  MasterPrice

Вітаємо. Дана модель товару розрахована для звичайного повсякденного використання, якщо Вам інколи потрібно скористатись такою функцією. Це бюджетний варіант, найдешевший наразі на ринку продажу.
      Звичайно, якщо для професійного та частого використання логічно потрібно шукати більш дорожчі та якісніші моделі.
      Вам запропоновано повернути товар, очікуємо від Вас прийняття рішення, тим більше Ви самі повідомили, що вам часто доводиться повертати товари, тож з процедурою повернення Ви скоріш за все вже чудово ознайомлені.

• Михаил П***

Купил 2шт.
    Аналогично к прошлым отзывам с одной звездой, ничего не видит хотя это просто переходник я не понимаю что там можно не так было сделать.
    По факту usb A не вмещается, usb C торчит.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  MasterPrice

Вітаємо. Якщо Ви уважно ознайомились з попередніми відгуками та описом товару то в який вже раз повідомляється, що для роботи даного девайсу потрібно установити додаток на смартфон чи ноутбук, якщо такого програмного забезпечення немає у вашому гаджеті. Ви пишете, що не можете зрозуміти, ось Вам приклад: коли Ви підключаєте мишку до ноутбука, автоматично встановлюються драйвера на ноутбук для роботи. Так само і в смартфоні, при підключенні мишки чи флешки потрібно ще додаткову програму, якщо такої немає у смартфоні для роботи. Даний перехідник це не є програма, не все від нього залежить.

• Михаил П***

Я думаю если из 11 комментариев 3 человека написали что получили не то что ожидали наверное стоит добавит в описание товара что этот конектор не совсем то чего люди ожидают, OTG это очень хорошо но мне оно ни о чем не говорит, а гуглить каждые 3 буквы в названии я не планировал.

• Андрій Н***

Отримав даний адаптер.
    Вдома від жодного павербенка не бачить: ні телефон, ні роутер, ні блок живлення для роутера.
    Навіть usb кабель повністю не вставляється в адаптер!
    Товар бракований

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  MasterPrice

Вітаємо. Тому що в павербанках Ви підключаєтесь до входу (IN), а даний адаптер перетворює сигнал на виході (OUT), тобто сумісний зі смартфонами в яких є відповідне програмне забезпечення, або ж його можна встановити через додаток. На павербанк на жаль Ви не зможете встановити додаткові програмни.
      Ви маєте можливість повернути товар протягом 14 днів, зверніться будь-ласка в угоді для узгодження умов повернення.

• Ілля С***

Заказував Type-c а прийшло micro USB

Недостатки:
    Все
  • Ілля С***

Не працює

Недостатки:
    Все
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Белый

Заплатив за 2-шт. отримав одну. На дзвінки не відповідають. Прошу відправити ще одну, але за рахунок продавця.

• Ігор

Гроші повернули.

• Продавец  MasterPrice

Приносимо вибачення, ситуація вирішина.

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChinnaLavka. Цвет: Белый

всё ок

• Савченко А***
    Продавец: MOBI4YOU. Цвет: Белый

Сделал заказ, оплатил, продавец перезвонил и подтвердил заказ
    После прислал номер накладной
    через пару часов перезвонили и начали соченять что все блоки не исправные
    Предложил им выслать неисправные так как по 73 грн даже не рабочии выгодно купить ( цена по рынку 600 минималка )
    Кароче налажали с ценой и так нагло врут

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Врут, не выполняют обязательства