- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Дуже подобається.Смажене і ній м'ясо виходить дуже смачним.Гарно прожарюється.Залишилися задоволеними цією покупкою.
- Достоинства:
- М'ясо в цій жаровні виходить надзвичайно смачним.
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо смачних страв!
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Диаметр: 28
Просто супер
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Perfect Plates. Диаметр: 26
Отримала в подарунок. Дуже хотіла таку сковороду, як у бабусі. Очікування виправдались. Зробили підготовку до експлуатації, все, як вказано в інструкції. Замовляли спеціально з кришкою, щоб підходила і не сповзала. Вже смажили картоплю, нічого не прилипає і можна не боятися, що пошкрябаю покриття. Сподіваюсь, прослужить до сотні років :) Додатково дякую продавцеві за безкоштовну доставку у поштоиат!
- Надежда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Упаковка,качество,наличие крышки,все очень понравилось
- Достоинства:
- Цена огонь
- Недостатки:
- Нет их
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 20
Після всіх зроблених маніпуляцій, що прописані в інструкції-пательня приємно здивувала. Трішки тепер досадно, що не купила раніше. Продавець відповідає на запитання, гарно комунікує. Продавця рекомендую.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Добре.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Сергій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: 43zt. Диаметр: 28
Гарна сковорідка. Але чавун… все робіть за інструкцією… підготуйте до використання якісно. Якщо не хочете морочитись - візьміть Тефальку)))
- Достоинства:
- Вага)
- Недостатки:
- Уход
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Дякую, все чудово!
- Достоинства:
- Завжди хотіла чавунну жаровню
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Добротно і технологічно. Гарно розсіює тапло. Не пригорає. Я задоволений. Рекомендую.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендацію))) Смачних страв!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Жаравня превосходна , первая покупка была блинница данного производителя. Рекомендую!!! Доставка быстрая и обслуживание при продаже тоже были на высоте.
- Достоинства:
- Мне лично всё в плюс : готовить , обслуживать.
- Недостатки:
- На мой взгляд нет. После алюминия и покрытия чувствуется конечно вес.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв и рекомендацию)) Рады, что Вам понравилось все. Вкусных блюд!
- Федір Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Все чудово,товар якісний на 100%,дякую,рекомендую?
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Paprika. Диаметр: 26
Купила на подарунок на річницю весілля (чавунне весілля). Жаровня виглядає гідно, все гарно запаковано, молодята задоволені :)
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Литье не качественное
- Роман С***
за эти деньги, шлифовку не получится купить. Это раз, а два, неровности со временем забьются пригорелым маслом. Правда у вас прям большие дырочки, чтоконечно не сильно радует, но это не беда, не волнуйтесь) Почитайте про чугунные сковородки.
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Все Чудово!
Велика, використовую для жарки та тушiння, дуже звучно, приємно взяти в руки, гарно вiдмивається.- Недостатки:
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Дуже хороша сковорідка! Швидка доставка і детальний опис, як почати користуватись.
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Світ вигідних покупок. Диаметр: 28
Хороша чавунна сковорода. Нічого не прилипає (якщо нормально розігрівати сковороду, а не класти смажити на холодній або ледь теплій). Єдине що трохи муторна система закалки сковороди, але добре що є детальна покрокова інструкція, як це робити
- Достоинства:
- якісна
- Недостатки:
- нема
- микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: KNOTWEED SHOP. Диаметр: 28
Скоровода настільки сподобалось, що вирішив купити ще одну. Якість литва досить висока ще й український виробник.
- Достоинства:
- Висока якість, український виробник
- Продавец KNOTWEED SHOP
Ми щиро раді, що Вам сподобався товар! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Крутезна пательня! Їжа дуже смачна. Але важкувата - треба звикнути
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Про придбання не пошкодував. Незамінна річ на природі.
- Вероника Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 20
Замовили сковорідку, але на ній все пригорає
При замовлені товару вказала данні отримувача, але продавець вислав все не на те ім‘я і були проблеми з відбором- Роман С***
её надо правильно проколить. Поищите в гугле, или спросите у чата ГПТ, или другого ИИ - он расскажет что делать, если вдруг инструкции не было в комплекте
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Сьогодні тільки отримала . Запакована дуже якісно . На вигляд , супер . Ще й приємний подарунок . Дякую.
- Достоинства:
- Жаровня чавунна , а це завжди переваги
- Недостатки:
- Не виявила
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Важкенька, але чарівна, у ній все вкусніше
- Достоинства:
- Дуже крута, нічого не пригорає
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Дуже раді, що обрали нас та чекаємо на Вас знову:) Смачних Вам страв!
- Антоніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
Важка, це для мене нове, спочатку нагріла її на вогні з олією, потім олію злила, протерши серветкою, тільки після цього смажила, капусту з перцем, вийшло смачно, коли приготування скінчилося все з жарівні убрала, і протерла її серветкою. Чиста, мити чомусь побоялася.
- Достоинства:
- Цікаво, нове для мене , вона запікає не смаже.
- Недостатки:
- З першого разу не має.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Жаровня чудова. Обслуговування супер (все швидко підтвердили і відправили). Пакування на вищому рівні.
На особистому досвіді рекомендую запікати лляною олією.- Достоинства:
- Ідеальний вибір для жарки і тушіння)
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та світлину))) Лляна олійка дуже добра в цьому випадку. Все вірно)) Смачних страв!
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Сподобалась
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних страв!
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все добре! Товаром задоволена. Їжа ніби смажиться швидше, тому спочатку треба вгадати з температурою. Була здивована, що при готуванні плову рис навіть і не думав прилипати.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Трішки треба звикнути до неї с точки зору теператури і потім взагалі буде як по маслу))) Смачних страв!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Дуже задоволена жаровнею .Приготування в ній одне задоволення !Не прилипає ,рівномірно прожарується Головне правильно дотримуватись інстукції у використанні ,тобто приготували ,помили і витерли насухо тоді вона прослужись 100 років!
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук)) В інструкції дуже багато корисной інформації. Смачних страв=)
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Купувала своїй бабусі, вона дуже задоволена і мені теж дуже сподобалася. Думаю в мене теж скоро буде поповнення на кухні
Окремо дякую за подарунки- Достоинства:
- Ідеальна
- Продавец Далайн
Дякуэмо за відгук та за те, що обрали нас))) Чекаємо на Вас знов=) Смачних страв!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Чудова жаровня. Смак смаженої картоплі на ній неперевершений.
Упаковка на вищому рівні, детальна інструкція підготовки сковороди перед її використанням. ще й подарунок у додачу.- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Повністю з Вами згодні стосовно картоплі. Вона на чавуні чарівна, смак дитинства))) Смачних страв!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все супер, підготували до використання за інструкцію, нічого не пригоряє, легко мити, страви виходять дуже смачні.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Смачних Вам страв!
- Осипок В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Вітаю, посилочку отримала
Дуже дякую, все зробила за інструкцією. Сковорідки бомбезні. Дуже задоволена- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Раді, що Вам сподобалось. Смачних Вам страв!
- Сергеева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже ВАМ дякую за той настрій, який ви подарували мені разом із покупкою.
Пакування просто чудове, з ізюминкою (гарно для подарунку), додається інструкція по догляду, все зрозуміло, товар цілком відповідає опису.
Жаровня супер, готувати в ній просто задоволення, можна смажити, тушкувати, запікати навіть парити (тільки сітку поставити). Нічого не липне і не пригорає, страви смачні, тепло довго зберігається. Недоліків не бачу, тільки переваги. ++++++++++- Достоинства:
- Вітчизняний виробник, якісний товар, особливе ставлення до покупців
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за такий чудовий відгук)) Раді, що Вам сподобалось і ми трохи додали настрою))Смачних страв!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Раджу до покупки
- Достоинства:
- Дуже хороша жаровня, перед використанням я її десь хвилин 40 пропік у духовому шкафу на максимальній температурі, а потім разів з три обробив так як радить виробник (продавець), після цього майже нічого не пригорає, а якщо і пригорає то все легко відчистити. Проти моєї тефлонової жаровні, що була раніше, ця чавунна жаровня просто супер! Не треба хвилюватися, що її якось там можна подряпати
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук та рекомендації))) Смачних страв!!!
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Головне -перший "запуск" згідно інструкції. Далі все чудово! Легко готувати, легко мити. Ніколи не повернусь до одноразових "тефалям". Раджу продавця!
- Достоинства:
- Довговічність, ціна, якість.
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук та рекомендації! Смачних страв!