Отзывы покупателей о Офісне крісло Just Sit VIENA сірий

Код:  358682058
Оценка пользователей 3.69/5
  • Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Белый + Серый

При збиранні вже можна зрозуміти посередню якість, що одразу псує враження. Раз на місяць потрібно підтягувати - не критично.

• Потіха С***

Ну товар, не дуже

Дякуємо за відгук

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Розовый

Замовляв 2 шт для дітей. Якість виготовлення - печаль печальна: отвори для болтів погано співпадають, металеві частини десь в гаражі з бодуна робили, пластмасові частини - 3D принтер паяльник бодун . Вдалося все зібрати досить швидко (звичайно, дивлячись на якість, з допомогою порції матюків). І на диво, виглядають крісла непогано. Діти користуються регулярно з 15.10.2025. Їм подобається, мене влаштовує (нічого ще не рипіло, не відпало, поршень працює добре). Примітка: старша дитина має 36 кг, то своєю вагою вона поршень опустити не може, лише підняти, візьміть до уваги, якщо комусь критично.

Достоинства:
    Поклали в посилку карамельку на паличці.
    Недостатки:
    Замовляв два крісла, а карамельку поклали одну
    • Продавец  Lux-mar

• Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Серый

Як для першокласника, нормальний стілець. По висоті саме то. За свою ціну згодиться. Те, що у когось не співпадають отвори, треба трошки включити голову. У мене також трохи не співпадали, але все зібране і дитина довольна.

• микола н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Черный

Ребята стул собрал и ВЫБРОСИЛ !!!! Продают МУСОР !!! Не смотрите в сторону даного магазина !!!

• Продавец  Lux-mar

Доброго дня!Нам шкода, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми дякуємо вам за відгук і хочемо виправити ситуацію і запропонує заміну товару

• Леонід Б***

Скільки коштувала доставка Новою Поштою?

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Черно-белый

Не советую связываться с данным магазином. Не соответствуют отверстия креплениям, не возможно прикрутить сидушку. Продавец доказывает что мы дураки и договариваться ни о чем не думает.жаль видео не прикрепить. Одна дырка просто не подходит. Это брак

Достоинства:
    Их нет. Заказывайте дешевле
    Недостатки:
    Качество
    • Продавец  Lux-mar

Доброго дня!відгук залишено не справедливо, ми намагались Вам допомогти, азапропонували повернути товар або замінити деталь, або запрошували компенсацію
      А Вам ніяк варіант не підходить, і Ви не піднімається телефон

• Сергей Т***

Как это не подходит если я вам ответила ещё с утра? Вот до сих пор полный игнор

І що Ви відповіли?
      Ми до Вас телефонували цілий день, і Ви не піднімаєте телефон(
      То це називається повний ігнор

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Синий

Гарне крісло для першокласника

Достоинства:
    Яскраве, зручне
    • Продавец  Lux-mar

Гарного користування)

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Черно-белый

Чудовий стілець. Ціна дуже доступна, але в користуванні зовсім не помітно, що цебюджетний стілець. Рекомендую.

Достоинства:
    Два положення висоти

Гарного користування

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Черный

Замовляли 2 однакових крісла у цього продавця. Загалом кріслами задоволені, але одне з них прийшло браковане, хромована деталь під сидінням була сильно подряпана. Це не впливало на експлуатацію, лише на естетику. Надіслала фото з браком продавцю з пропозицією замінити цю деталь. Мене повністю проігнорували.

Висновок: кріслом задоволена (якщо б не цей брак). А от продавця не рекомендую. Порядний продавець запропонував би заміну бракованого товару.

Достоинства:
    Низька ціна, стильно виглядає, зручне
    Недостатки:
    Браковане
    • Продавец  Lux-mar

Доброго дня! Ви ніде нам не писали і не дзвони, ми б Вам обміняли і не справедливо залишили про продавця відгук

• Ключник А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Белый + Серый

Із за того, що багато отворів для гайок, ускладнило процес збирання! Менеджер на питання по інструкції, не відреагував!

Недостатки:
    Не поклали інструкцію!
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Белый

Кресло просто Имба !!

Достоинства:
    Очень лёгкая сборка и быстрая доставка
    Недостатки:
    НОТ
  • Юлія Ю***

Просте, зручне крісло

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux-mar. Цвет: Серый

Дуже гарне крісло. Воно малогабаритне та добре вписується в невелику кімнату, при тому розміри сидіння зручні для дорослої людини.Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Компактне та зручне крісло.
    Недостатки:
    Недоліків немає.