- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Покупкой не задоволений максимально.
1. Неповна комплектація ( відсутній плюшевий килемок для вихованця)
2.Комплектація не відповідає дійсноті
Замість золотого кільця для фіксації оглядового віконця,було якесь чорне на саморезак яке встановити самостійно без додаткового інструмента не можливо так як в самому оглядовому віконці відсутні отвори доя цих саморезів.
3. Сам корпус був уже тріснутий.
4 . Сам рюкзав був вивернутий жінка ледве вивернула його як потрібно.
Максимально не рекомендую цей товар !!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Цей товар повністю одон великий недолік
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Удобней переноски. Протестирован на трех кошках от мелкой до крупной. Насчёт мейнкуна не уверен, т.к. видел только на фото :)
- Достоинства:
- Когда пришел с этим рюкзаком на работу забирать кошку, получил от коллег погремуху "космонавт' :)))
- Недостатки:
- Лямки чуток коротковаты, если одет в зимнюю куртку и свитер.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук та оцінку!
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Хороший рюкзак, дуже зручно, служить вже майже 3 роки
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец UrbanDreams
Раді, що замовлення Вам сподобалось. Щиро дякуємо за ваш відгук )
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Чудовий
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Зручно в подорож, можна на плечі і руки вільні
- Достоинства:
- Мій шпіцик звик, застрибує сам. В потяг дуже зручно.
- Недостатки:
- Здавала в майстерню прошити лямки, після довготривалого використання
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Додам до свого попереднього відгука. Написала в листування з продавцями, що не було килимка. Оперативно питання вирішили, килимок вже забрала, дякую за порядність. Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручний рюкзак, прислали килимок який входить в комплектацію
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Вашу оцінку та відгук :)
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Рюкзак норм, але плюшевий коврик зажали, не було. Хоча в описі входить в комплект.
Забирав син, оглянув але не розпаковував, за що отримав люлєй.... Дома перевірили молнії, все робоче. Заглянула, а килимок відсутній. мЄлочь, а неприємно, раз пишите,ищо він у комплекті, то не витягайте.- Достоинства:
- Шпіцику сподобався, на спині зручно
- Недостатки:
- Не було килимка, заявленого в комплектації. Трохи запах вивітрюю, щоб не траванувся малий
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Зручна річ в дорогу.
- Продавец UrbanDreams
Щиро дякуємо за Вашу оцінку та відгук :)
- Світлана А***Продавец: UrbanDreams
Повернула товар через брак- блискавки пришиті недбало,близько до пластику, неможливо застібнути,тільки з зусиллям. Через 2-3 застібання вони б порвалися.
Не рекомендую
Дуже неякісно зроблено- Достоинства:
- Гарна ідея.
- Недостатки:
- Пошито дуже неякісно
- Анастасія О***Продавец: UrbanDreams
Відмовилась через блискавку, яку неможливо застібнути! Не розумію схвальних відгуків(( Блискавка в місці, де пришита до пластику, завернута нагору і натягнута таким чином, що її неможливо відвернути в правильне положення. Дуже довго і обережно, щоб не пошкодити, намагаласб її застібнути на Новій пошті. Врешті, ви бачите на фото: її так вигнуло пластиком, що застібнути до кінця неможливо.
- Достоинства:
- До того, як побачила брак, мені подобався розмір і колір. Сама ідея і фрма класні, якби ще виконано було якісно.
- Недостатки:
- Блискавка пришита до пластику так, що її неможливо застібнути. Сама блискавка дешевенька, не дуже якісна і її легко буде зламати.