Отзывы покупателей о Кокон гнездышко для новорожденных Carus Textile мишки 70*35 темно-серый
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Дуже гарний кокон, великий і мякенький
- Недостатки:
- Не замітила
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Купили цей кокон для нашого малюка і залишились дуже задоволені! Дитина лежить у ньому спокійно, бортики щільні, створюють відчуття затишку. Матеріал м’який, приємний до тіла, без запаху – це для мене було важливо. Дуже сподобалася дуга з іграшками – малюк з цікавістю розглядав їх)
Прати легко, після цього кокон не втрачає форму.
Рекомендую всім батькам, які хочуть забезпечити дитині комфорт і спокійний сон. - Иван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Super
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Кокон повністю відповідає опису. Продавець швидко зв'язався для підтвердження замовлення і відправив гарний,якісний товар. Дякую!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Замовила на подарунок,відправили швидко,якісно зроблений , рекомендую всім!!!
- Достоинства:
- Якість відповідає!!!
- Недостатки:
- Елизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Замовляла кокон на подарунок. Відмінна якість і дуже милий дизайн. Дуже швидке, ввічливе обслуговування. Залишилась дуже задоволена, рекомендую
- Дарья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Дуже вдячна магазину за швидку відповідь, консультацію
При отриманні отримала естетичне задоволення від краси та якості товару
Приємна фурнітура, прошити все рівно та гарно, однозначно вартує уваги - Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Дуже класний кокон і по якості супер.
- Достоинства:
- Практичний
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Дуже сподобався кокон. Чудовий. Прийшов в чохлі. Все зроблено дуже акуратно. Робота магазину відмінна.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Чудова річ))
Дуже виручає з дитинкою ))
Зручно переносити , по необхідності - АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Лазурный сон
Я в захваті від якості та дизайну
- Достоинства:
- Якісна натуральна тканина, компактний, приємний колір