Отзывы покупателей о Сухой корм для собак Purina Dog Chow Large Breed с индейкой 14 кг (7613034487926)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Отзывы про товар продавца RichPets
  • Поліщук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

супер

Недостатки:
    —-
  • Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Для мене, як людини-корм приваблює своїм запахом. Але собаки їсти відмовились. Поки місяць адаптації. По термінам придатності все гуд. Сподіваюсь розпробують.

Добрий день, Анно! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Олександр С***

Кормлю француза з народження цим кормом, ні яких проблем.

Достоинства:
    Нема алергії
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Сергій

Хороший корм. Всі їдять.

Достоинства:
    З'їдають в нуль. Проблем з жкт немає.
    Недостатки:
    Подорожчав з початку війни.
  • Маріна Л***

Так активно моя Челсі (амстафф) ще корм не зїдала...

Достоинства:
    Крупний .Гарний запах. ЗДОРОВЕ ТРАВЛЕННЯ.
    Недостатки:
    ВЕСЬ ЧАС ДОРОЖЧАЄ.
  • Тетяна Б***

Корм супер, собака в захваті

• Алексей С***
  • Елена Т***

Моєму песику дуже подобається. Рекомендую

• Ирина Г***

Дякую за доставку.Мої хвостиком їдять з задоволенням)))

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Не має
  • Олег К***

• Таня О***

Чомусь не хоче їсти. Неподобається

Достоинства:
    Прийшов швидко
    Недостатки:

Добрий день, Таню! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

• Григорій К***

Дуже все гарно пройшло

• Вікторія Л***

Моим собакам нравится

• Наталія

Купуємо регулярно. Собака їсть з задоволенням. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Ціна і якість.
    Недостатки:
    Що немає ручки на мішку. Не зручно нести.
  • Олена

Як бюджетний варіант підходить,собака їсть з задоволенням.

• Ірина

Купила вперше, мій 2річний німецький вівчар їсть із задоволенням,доставили дуже швидко,дякую.

• Виктория Р***

Купувала вперше, песик їсть з задоволенням. Доставили швидко.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Марина Б***

Моїм собакам сподобався. Рекомендую.

Достоинства:
    У собак нормалізувався кишківник.
    Недостатки:
    Я не помітила.
  • Вадим К***

Собака їсть.

• Максим Х***

• Наталія Ю***

Чудовий корм,собака їсть з апетитом .Завжди купляю на Розетці

Достоинства:
    Часто акційна ціна
  • Світлана З***
  • Андрій Ж***

Купую цей корм вже багато років, і лабрік і хаскі їдять з задоволенням

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олександр Т***

Дякую. Песику подобається.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Немає .
  • Владимир Л***

Все прийшло вчасно і в цілій упаковці. Термін придатності тривалий.

• Елена Т***

Улюблений корм нашого песика. Постійно замовляю.

• Тетяна А***

Отличный корм

Достоинства:
    Недорого, а ещё и акция
    Недостатки:
    Крупноват
  • Олег Б***

Хороший корм

• Виктория Т***

Вкусняшки, едим с удовольствием!!

Достоинства:
    Пахнет вкусно, и крупный, для больших собак, самае то!!
    Недостатки:
    Нет.
  • Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Замовляли з індичкою, а тримали з ягням. Корми переплутані

Недостатки:
    Прислали інший корм
    • Продавец  ShopNemo

Питання вирішено. З ягням навіть краще і дорожче. Тому рахуйте Вам повезло. Гарного дня.

• Анастасия Б***

Корм лабрик кушает нормально, ждет пока размочится водой. Таксы тоже хромают, едят такой крупный, мелким давятся

Достоинства:
    Таксы, лабрадор кушают
  • Галина

Оцінка не за товар, а за покупку взагалі.
    До товару зауважень не маю. Наш лабрадор цей корм схвалив. Періодично купляємо.
    Але маю питання до продавця щодо пакування товару. Яка була мета в упаковці мішка з розмірами 13*35*57 в коробку 40*40*58? Ви ж бачите в замовленні, що адреса доставки - поштомат? Якщо ви вважаєте, що стрейч плівки вже недостатньо і потрібне картонне пакування, то потурбуйтесь про коробки відповідних розмірів. Або беріть на себе адресну доставку «негабаритно» запакованого товару. Хоча адресна доставка це теж не завжди зручно. Як мінімум повідомте про політику пакування відправлень, щоб клієнт знав, що замовлення в інтернет-магазині може бути більш складною покупкою ніж витратити час на відвідування спеціалізованого магазину.

Достоинства:
    Непоганий корм для собак. Нашому лабрадору підійшов, алергічних реакцій немає.
    Недостатки:
    Будьте готові, що можливе доведеться заморочитися та змінити свій графік, аби отримати товар.
  • Олеся Р***

Собака ела с удовольствием, не похудела, лабрадору хватило на месяц,алергии не возникло. Это вообще первый корм её, собака на натуралке, но в связи с отъездом нужно было перевести на корм временно.

Достоинства:
    Цена
  • Артем Л***

Купляв за акційною ціною, по срокам все чудово.
    Моєму лабралорчіку дуже сподобався корм, дуже приємній аромат, та гарне зручне пакування. Що дуже порадувало це розмір гранул, він великий, як раз для крупної породи собак буде чудово.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Невиявив
  • михайло о***

Брав вдруге . Інший розмір корму але собака їсть добре. Собака Доберман.

• Тетяна М***

Собака середньої величини,але дала, з'їв.Перед цим був 1 їв сказать ,що з задоволенням не можу бо залишався в мисці.
    Взяла такий самий бо акція.

Достоинства:
    Дуже швидко прийшов.Нормальний середній корм.