Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Аэрозоль универсальный Раптор от 17 видов насекомых, 275 мл

Оценка пользователей 4.38/5
  • Отзывы про товар продавца ProSabrise
  • Наталія М***

Працює на всі 100%

• Продавец  ProSabrise

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що аерозоль Раптор працює ефективно.
      Користуйтесь із задоволенням і звертайтесь, якщо буде потрібна порада дієвих засобів від комах!

• Лев Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Аерозоль універсальний Раптор допомог від тарганів та квіткової тлі.

Недостатки:
    Немає.
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Хорошій, дійсно убиває всіх комах, рекомендую, дякую

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Пользуюсь 3 года. Это идеальное средство для домашних условий. Моментальное действие при незначительном запахе.

Достоинства:
    Это лучшее средство для использования в домашних условиях
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Класс супер классная аэрозоль рекомендую этого продавца!!!

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Брав 2 рази. В перший раз виникла проблема з розпилювачем коли в балоні залишалась десь чверть, став спадати ковпачок, вміст потрапляв на руки. В другий раз все почалось десь на половині балону, коли залишалось десь 30% механізм заїло і з балону все вийшло відразу.
    Дія на комах (жучки-павучки) питань нема, працює. На щастя тарганів не маю, на них не перевіряв ). Мухи якщо влучно попасти і бажано декілька разів поспіль то працює, але з таким же успіхом капцем чи рушником влучити теж можливо. Як що просто розпиляти в напрямку мух, то на них ніяк не діє. Літають собі далі скрізь туман аерозолю.
    З урахуванням дієвості, вартості – гроші на вітер

• Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Стоит такой в каждой комнате на случай проникновения комаров сквозь сетки. Распылять на все помещение ради комаров будет слишком дорого. По у использую локально - против конкретных нарушителей. В таком режиме одного балона хватает на пару лет. Применять надо чтобы жидкость непосредственно попадала на вредителя. Исключительно от запаха они не особо дохнут. Скорее улетают к оконный сетке и там приходят в себя. А запах есть и он сильный. Тем кто его не чувствует стоит провериться.

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Після обробки каартири "приглі" ще залишились, хочя по підвіконню вже не стрибалі. Тож додав народний засіб - полин. Тоді "приглі" начебто зникли.

• Олена С***

Класний засіб! Комах знищує дуже ефективно. Не має неприємного запаху

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Проверено на тараканах. Действует неплохо, но только если направлять четко в цель. На более крупных действует слабо - нужно больше пшикать и то, бывает, не убивает сразу. За это 4*.
    Еще минус пункт за то, что через несколько первых использований произошла разгерметизация, содержимое выходит наружу, летит куда угодно, пенится, а сам "нажиматель" отвалился и его нужно одевать на трубку.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Несколько раз обработала аэрозолью кухню, в итоге не нашла ни одного мертвого таракана. Мухи, комары, да, эти умерли. А тараканы дохли только если непосредственно на них брызгать данным средством. Паук также остался живой.
    Запах сильный, как у дихлофоса, вызывает чихание, но за ночь улетучивается.
    От тараканов попробую заказать еще пасту. Эл. прибор, который вставляют в эл. розетку, также не помог, уже пол года включенный стоит и нет результата:).

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Муравьи дохнут! Какие-то непонятные черные жучки также дохнут отлично! Трупики собираем в течение 3х дней после обработки? Чёткая отрава!!!

Баллона хватает миниму на 3 обработки кухни 11 м2.

Достоинства:
    Недостатки:
    Нет.
  • Анатолий П***

Очень доволен

• Сергей Н***

Результатом доволен.

• Игорь П***

доволен

Достоинства:
    выполняет свое дело хорошо
  • Олена

чудово справляється з мухами

Недостатки:

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару!

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

пищевую моль не травит, колпачек отваливается и не держится, из-за этого при использовании жидкость из под него вытекает и пачкает руки!!! выбросил в мусор, зря потраченные деньги.

Дяукуємо за ваш відгук! Нам шкода ,що ви не отримали бажаного результату від придбаного вами товару. Прямої ефективності проти харчової молі цей аерозоль може не мати, оскільки не всі універсальні засоби діють на личинки та яйця молі, які часто ховаються у продуктах, щілинах меблів або пакуванні. Також, важливо враховувати, що застосування подібного аерозолю в місцях зберігання їжі не рекомендується з міркувань безпеки.Для боротьби з харчовою міллю краще використовувати спеціалізовані засоби (наприклад, пастки з феромонами або аерозолі, що дозволені до використання в харчових зонах).Обов’язково перевірити й утилізувати заражені продукти.
      Провести ретельне прибирання шаф і контейнерів.

• Роман В***

это все понятно и делается. речь о том что когда я брызгаю на саму моль, то ей все равно и она дальше себе летает.

Універсальний аерозоль Раптор в основному ефективний проти більшості літаючих і повзаючих комах, проте проти молі іноді потрібні спеціалізовані засоби, які діють не лише на дорослих особин, а й на личинки та яйця. Тому рекомендуємо вам звернути увагу саме на ці засоби .Наприклад на аерозоль від молі Irex,який зарекомендував себе на ринку з позитивним результатом.При використанні необхідно дотримуватись правил використання подалі від харчів.

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Надали товар, який буде прострочений через місяць. Не рекомендую продавця...

Недостатки:
    Схоже на шахрайство

Дякуємо за ваш відгук.Нам щиро шкода, що ви залишилися незадоволені покупкою. Термін придатності товару дійсно є важливим, і ми розуміємо ваше занепокоєння. Тому ціна на цей товар і була знижена.Проте, якщо продукт не перевищив кінцеву дату придатності, він вважається безпечним до використання.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Отримав сьогодні аерозоль. Ще не використовував, але вже почуваю себе трішки обманутим. Термін придатності 3 роки - з 07.2022 до 07.2025. Я б краще купив за повну ціну, але знав що товар новий і ще буде придатним 3 роки, а не за ці 43 гривні дисконту отримати товар за 2 місяці до того як його необхідно буде викинути. Тим більше невідомо в яких умовах і при яких температурах він зберігався усі ці 3 роки і чи взагалі він не втратив своєї дієвості.

Недостатки:
    Майже просрочений

Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Термін придатності аерозолю Раптор становить 3 роки, і зазначена дата — 07.2025 — підтверджує, що засіб є повністю придатним до використання ще протягом 2 місяців і відповідає всім вимогам безпеки та ефективності.Ми розуміємо Ваші сумніви щодо умов зберігання, однак запевняємо, що продукція зберігається згідно з рекомендаціями виробника, у належних температурних умовах на сертифікованих складах.

• Маргарита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Майже рік намагалася позбавитися від мошки, допомог тільки цей спрей. Одного флакону вистачило у квартирі та коридорі біля квартири. Обов"язково надягайте респитор.

Достоинства:
    СУПЕР ЯКІСНЕ
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що аерозоль Раптор допоміг вам у боротьбі з мошками. Дійсно, засіб потужний, тому важливо дотримуватись заходів безпеки, як-от використання респіратора та провітрювання приміщення після обробки. Дякуємо, що поділилися досвідом — це корисно і для інших покупців!

• Олена П***

Гарний засіб, 100 відсотковий результат, рекомендую

Достоинства:
    Гарний засіб, 100 відсотковий результат, рекомендую
    Недостатки:

Добрий день.Дякуємо за високу оцінку продукту,від якого ви отримали бажаний результат!

• Федір Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Замовляв від лусочниць, у мене заселялися тільки на балконі, балкон дерев'яний тому дуже багато щілин, куди вони залізли, чекали рік, сподівались зима вб'є, бо прибрали все, чим вони харчувалися... ні... я вже був у відчаї, купив все абмундірування і цей спрей, на захист пійшло більше грошей ніж на спрей. До відома, цих непроханих сріблястих повзунків було ±40 штук, тому це був мій єдиний шанс, або я палю квартиру, і ніколи не повертаюсь... я був радий побачити, що після першого пшику вони розбіглись і почали гинути по троху, якщо напряму пшикати секунду, миттєво мруть, хоч я себе і почував не правильно, що ніби німець з хімічною зброєю нищу безбарвних маленьких створінь, які просто огидно виглядають і живуть де і я, спрей не дає не піддаватися жалості, тому готуйтеся до цього самі, витративши на весь балкон ±3м² половину банки, я вирішив не відмовляти собі в задоволенні і самопереконанні, що якщо я забризгаю дерево цим засобом так, щоб вони ще боялися люди повернутись, я скажу, що це ми ще перевіримо, бо після 30хв першого геноциду нікого в живих не залишилось, було лише шкода павука, який попав під шальну кулю, і загинув за провину інших, тому виселяйте тих, ким дорожите, перед обробкою. Вилишви решту банки ззовні балкону ті, що вижили і втекли на вулицю, падали дощем і зустрічали свою смерть десь вже на землі, це було приємно... і другий раз всередині, щоб бути певним, що вони не повернуться.
    Отже, за свої гроші річ чудова

Достоинства:
    Нищить лусочниць, дає вам владу над знищенням цілої колонії іншого виду, який вам не створить опору
    Недостатки:
    Загинув павук, який просто був не в тому місці, і не в той час

Щиро дякуємо за такий детальний і, без перебільшення, епічний відгук! Дуже раді, що універсальний аерозоль Раптор виправдав ваші сподівання і допоміг у боротьбі з лусочницями. Розуміємо, наскільки виснажливою може бути така «війна», особливо коли мова про свій простір і комфорт. Дякуємо також за зауваження щодо обробки та витрати — ваш досвід буде надзвичайно корисний іншим покупцям. Сподіваємося, що балкон залишиться під надійним захистом, а непрохані гості більше не повернуться.

• Федір Ч***

Можу також додати результат, після більше двох тижнів. Дуже довго намагався знайти аналог запаху... здавалося б, який запах хімічної зброї комах може взагалі щось нагадувати, нагадує воно запах хімічної зброї проти іржі WD-40, запах 1в1, запитайте у лусочниць, але відповідь не отримаєте, бо вони вже другий тиждень помирають в спробах штурму балкону... Запах до речі вивітрюється дуже швидко, але як бачимо, що на полі битви досі з'являються трупи, його дії вистачає мінімум на 2 тижні, придбав собі другу банку, щоб не давати їм здіцснення їхньої мрії завести величезну і довгу сіру сім'ю в нашому, на їх думку, житлі. Результат даного задуму сповіщу вам тут

Велике вам дякуємо,що надаєте ,такий точний та розгорнутий відгук відносно аерозолю.Звичайно будемо чекати остаточного вашого резульату!

• Маргарита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

НАРЕШТІ(!) я позбавилася мошки в кімнатах. Сподіваюсь, що назавжди.
    Дякую всім, хто написав відгуки, завдяки їм мені вдалося позбавитися комах.

Достоинства:
    Супер ефективно
    Недостатки:
    Не обнаружила

Дякуємо за ваш відгук! Сподіваємось, що ефект буде довготривалим!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Це єдиний засіб, який нарешті вивів докучливих комашок, що завелися в постільній білизні. Перебробувано було чимало інших засобів, але допоміг лише цей. Дякую, Раптор!

Достоинства:
    Дієвий засіб, виводить остаточно. Не залишає по собі неприємного запаху, як деякі інші засоби, тобто запах є, але згодом цілком вивітрюється.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Добрий день! Раді,що ви отримали бажаний результат,від отриманого вами товару. Дякуємо за позитивний відгук і високу оцінку.Будемо раді бачити вас іще раз в нашому інтернент магазині!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Уже беру не первый раз живу в своем доме есть собачки и кошка летом постоянно обрабатую дом от блох и комаров очень эффективно

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Справився на всі 100%. Вже брала його два роки тому, не розачарував і зараз. Спочатку купила в супермаркеті якийсь інший, фірму вже не пам'ятаю і користі від нього майже не було.

Достоинства:
    Ціна та якість на висоті.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Іван Б***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Виробник насправді москва, був і є ! Зміна реєстрації повинна їм допомогти?!

• Маріне В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Чомусь через деякий час користування на флаконі випригує розпилювач, піна вивалюється на руку, що взагалі небезпечно. Викидую напів використаний флакон вдруге.
    Що це?

Достоинства:
    Діє.
    Недостатки:
    Технічне виконання
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Отлично,от блох избавились,на однокомнатную квартиру,использовал два балона.

Достоинства:
    Работает,без запаха.
    Недостатки:
    Нет.
  • Эдвард С***

Хорошая вещь , использую 2ой флакон рекомендуем

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Дуже швидко діє на всіх комах, що були наявні: сонечка, оси, мухи, велетенські комарі, павуки, міль...

Достоинства:
    Швидкий ефект, помірний запах
    Недостатки:
    сподіваюсь, людям не так шкодить, як комахам
  • Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

помогает...наконец-то попрощались с незваными гостями, запах - надо уходить из квартиры, кошку закрывали на балконе... два баллона хватило на 1к кв-ру...

Достоинства:
    супер...
    Недостатки:
    не нашли...
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Від чешуйниці (срібної рибки) обробив як вказано в інструкції - засіб допоміг.

• Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Купил, чтобы избавиться от чешуйниц, потому что очень достали. Попшыкал в разных местах и реально помогло.

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Сріблянки знешкодженні. Навіть після 2х тижнів нанесення все ще з\являлись нові трупи.

Достоинства:
    Ефективно діє проти сріблянок (чешуйниц(ru)
    Недостатки:
    Треба з обережністю використовувати якщо є домашні тварини.
  • Інеса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 275 мл. Количество: 1

Запах терпимый, немного жирный след оставляет, но не критично. Обработала коврик и порог от блох, пока не понятно справляется с задачей и насколько.

Достоинства:
    Цена