Отзывы покупателей о Комплект от комаров IREX прибор и жидкость 30 ночей

Оценка пользователей 3.64/5
  • Отзывы про товар продавца ProSabrise
  • Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Продавец связался, отправил новую жидкость, все отлично

• Продавец  ProSabrise

Станіславе, дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що вдалося швидко вирішити питання і Ви залишилися задоволені.

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Один купил - нормальный, второй течёт на пол, это жидкость дырявая или прибор сломанный?

• Продавец  ProSabrise

Добрий день.Дякуємо за ваш відгук.З вами зв'яжеться наш менеджер для заміни товару.

• Жанна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Ємкість з рідиною напівпорожня. Менше половини. Таке відчуття, що її зливають!
    Перед покупкою потрібно перевіряти!

Недостатки:
    Ємкість з рідиною , що йде в комплекті напівпорожня!
    • Продавец  ProSabrise

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо зазначити, що деякі флакони можуть візуально здаватися неповними через особливості конструкції або осідання рідини — однак обʼєм відповідає заявленим 30 ночам використання.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Доповнюю свій минулий відгук.Товар замінили.нажаль трапляється і брак.продавець мега ввічливий і питання вирішилось одразу і без проблем.рекомендую.

Достоинства:
    Свої функції виконує
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Після першого ж використання фумігатор весь в рідині.все просто в маслі,аж з нього витікає!

Недостатки:
    Тече рідина
    • Продавец  ProSabrise

Дякуємо за Ваш відгук і що повідомили про проблему. Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією.Можлива причина — заводський брак або пошкодження під час транспортування.З вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення деталей,і заміни товару.

• Антон С***

Пушка. Комарі в ауті.

• наталия к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

В рекламе не нуждается, выполняет все функции,

• Ксенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise

Коли зранку викручуєш флакон з фумігатора, рідина аж тече по рукам. Таке враження що вона конденсується в тій частині, де поєднуються флакон і фумігатор.

Взяла два, обидва течуть. Ще й під одним стояла картонна коробка, зранку на ній жирна пляма - схоже що з фумігатора капало.

• Продавец  ProSabrise

Доброго дня. Дякуємо за зворотній звʼязок, нажаль, це наслідок зберігання/логістики рідин під час аномальної спеки. Наш менеджер звʼяжеться з Вами телефоном, щоб замінити рідини.

• Виктория В***

Все понравилось.

Достоинства:
    Все пришло,быстро,хорошо упаковано.
    Недостатки:
    Нет,
  • Юлия Г***

Все чудово

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 20 мл. Количество: 1

Дуже розчарований покупкою. Фумігатор пропрацював менше двох місяців, після чого почав сильно смердіти паленою пластмасою при підключенні до розетки. Це не лише неприємно, а й небезпечно для здоров’я та безпеки у випадку займання. Я б не радив купувати цей товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко вийшов зладу

Нам дуже шкода, що ви зіштовхнулися з подібною ситуацією. Ми розуміємо, наскільки це неприємно, особливо коли йдеться про безпеку у власному домі.Нажаль іноді трапляються виробничі похибки.Зверніться будь ласка до нас з запитом на заміну фумігатора за електроною адресою [email protected]

• Аксенія Р***

Працює)

Дякуємо вам за відгук.Це чудово,що ви отримали бажаного результату від отриманого товару.Бажаємо вам тихих ночей,без кусючих комах!

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 20 мл. Количество: 1

Жидкости было меньше, чем на фото покупателя из отзыва ниже, где-то чуть меньше половины ёмкости.
    Жидкость вытекает. Если вынуть колбу и положить на стол прибор - будет стекать жидкость из самого прибора, оставляя жирные пятна. Если не вынимать колбу - постепенно жидкость окажется на ней сверху, стекая с прибора.
    Расход очень большой.
    Но хуже всего то, что комаров вообще не смущает этот прибор.
    Да, из 7 комаров в комнате, когда ложишься спать, над тобой окажется всего 1, максимум 2. Но и этот 1-2 комара будут летать над лицом и не давать спать. Прибор при этом в 30 см от головы расположен и включается за пару часов до того, как я иду спать. То есть, какая-то часть комаров на эту жидкость не реагирует вообще.
    Сам прибор нормального качества, лампочка у него не яркая, светит оранжевым, спать не мешает. Но жидкость явно хуже, чем всякие аналоги из магазинов дешёвого ширпотреба, которые прекрасно распугивают комаров и не вытекают. Да и объем жидкости очень маленький, по сравнению с аналогами за те же деньги.

Достоинства:
    Качество прибора, не яркий диод, поворотный механизм
    Недостатки:
    Отвратительная колба и малоэффективная жидкость

Дякуємо за Ваш відгук.Шкода,що ви не отримали бажаного результату,від придбаного товару. Хочемо зазначити, що деякі флакони можуть візуально здаватися неповними через особливості конструкції або осідання рідини — однак обʼєм відповідає заявленим 30 ночам використання.Прохання звернутись до нас для обміну за адресою [email protected].

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 20 мл. Количество: 1

Вилка провертається на 90 градусів, якщо у вас вертикальна розетка. Керамічний елемент став меньший ніж у старовинних аналогів, але гріє так само. Зрівняв зі старим і цей нагрівся навіть швидше. Пляшечка виглядає напів-порожнею, ймовірно через стандартизацію різних об'ємів.
    Можливо буде деякий запах, без рідини чи пластини. Як варіант, погріти його в якійсь віддаленій розетці у коридорі.

Достоинства:
    Зручно, не дорого, універсально

Дякуємо, Юрію, за детальний і корисний відгук!
      Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою та оцінили ефективність приладу.
      Ваші спостереження щодо нагрівання та об`єму рідини дуже цінні-це допоможе й іншим покупцям зробити правильний вибір.
      Гарного вам дня і комфортного літа без комах!