Отзывы покупателей о Джип внедорожник на радиоуправлении Off-road Crawler – Tiger Матовый серый

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Машинка на акумуляторі, його вистачає хвилин на 10 їзди, потім потрібно розібрати, витягнути його і підключити до usb для зарядки, жодної індикації заряду немає, деколи не заряджається з першого разу. Поїздила в нас машинка не більше 10 зарядок. Перестали повертати колеса, а потім і заряджатись акумулятор. Не рекомендую.

Достоинства:
    Повний привід, залазить на перешкоди, гарний розмір
    Недостатки:
    Максимально не зручно заряджати батерею, мало пропрацювала

Андрій, добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Вера С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Заказали машину на ДР сына, быстро едет, все отлично. Только не поворачивает она в стороны? Колеса поворачивают если их двигать. Подскажите пожалуйста может блок стоит какой то?

Достоинства:
    Быстрая
    Недостатки:
    Не поворачивает по сторонам.
    • Александр Н***

Добрый день. У нас та же проблема. Там сигнал с пульта приходит, а вот плата не даёт питание на мотор, скорее всего силовые транзисторы накрылись.

• Максим К***

Отличная машинка Довольно хорошо собрана ,ребёнку понравилось

Достоинства:
    Дизайн,управление
  • Дмитрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив сину на день народження, він задоволений. Я також.

Достоинства:
    Батарея, металевий корпус
    Недостатки:
    Слабувата підвіска
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Машинка хорошая на свою цену, но пропорционального управления нет, хотя в описании было написано и пульт не такой как на коробке! батарея слабоватая и её не очень удобно заряжать! а так вообщем машинкой ребенок очень доволен, проходимость неплохая,

Достоинства:
    Довольно качественная игрушка
    Недостатки:
    Пропорционального управления нет
  • Сергій

Іграшка

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Яна Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купувала сріблясту машинку цієї моделі не на Розеткі, а в іншому дитячому магазині. Повністю на батарейках, не на аккумуляторі. Дитина машинкою гралась безперервно години 2-3. І так декілька днів підряд. Все працює супер, проблем не виникло. Далі будуть купувати батарейки-аккумулятори Philips. Якість гарна. Зверху - міцний метал, колеса ризинові. Всередині хоч і пластик, та він теж міцний. Не дуже сподобався пульт керування, хоч він іде однаковий на всіх моделях, та якість пластику дуже низька, порівняно з машинкою. В цілому, іграшка супер. Рекомендую! Дивіться фото.

Достоинства:
    Супер машинка! Метал. Великі резинові колеса. Якщо брати версію на батарейках - вистачить на довго.
    Недостатки:
    Пульт з тонкого пластику
    • Дмитро С***

А що за модель на батарейках? Не можу знайти

• Олександр Х***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Подарували нам на 3роки сину, купували тут, але не ми. Машинка не погана, швидкість 5-8км/год залежить від покриття по якому їхати і від АКБ тут вона 4.8В., якщо брати з більшим вольтажем, то мабудь буде їхати близько 10-12км/год. Дуже добре заїжджає на високу бровку, а також не погано їде по грунтовому покриттю. Два двигуни, один з переду на передні колеса, один з заду на задні колеса. Майже вся машинка зроблена з пластику, на вид наче якісний і міцний, а там буде видно. Реальна відстань роботи максимум 25-30м. Мала ємність АКБ близько 600а/г(але з більшою ємністю збільшиться і вага, а це вже впливає на швидкість), постійно потрібно витягати АКБ щоб зарядити, заряду хватає на 15-30хв., в залежності від їзди. Після заряду АКБ червоний індикатор погас, в описі написано що не гасне. Нема плавного керування швидкістю. Але все це компенсується ціною.

Достоинства:
    Не погана за свої гроші, а з часом буде видно.
    Недостатки:
    Мала ємність АКБ близько 600а/г. Постійно потрібно витягати АКБ щоб зарядити, заряду хватає на 15-30хв., нема плавного керування швидкістю.
    • Даниил А***

Можете сказать, машинка имеет полный привод?

• Олександр Х***

Да, машинка имеет полный привод что дает возможность заезжать на бардюр.

• Даниил А***

Большое спасибо (А то не мог понять потому-что про эту модель практически не где не говорят)

• Маргарита
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крутая машина, у неё хорошая проходимость и прочный корпус. Удобный пульт для детской ручки

• Валерій

Якысний товар моветую

Достоинства:
    Советую
    Недостатки:
    Ненашел
  • Александр С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сомнительная модель, в плане того что передняя часть выглядит хрупкой, может это пластик такой на выгляд, а на самом деле все иначе... Скажем так сомнительно это всё

Недостатки:
    Вид не внушает конструктивно крепкого состояния