- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Дякую.дуже задоволені швидко Ів чудовому стані
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Якість відповідає очікуванням
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Зручний і ємний
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товаром задоволений
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар гарнир. Все працює
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все працює. Заряд тримає довго. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Тримає заряд довго
- Недостатки:
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все працює ,заряд тримає гарно-вистачає на довго .Покупкою задоволена
- Діана П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отличный , качественный павербанк!
- Достоинства:
- Быстро заряжает
- Недостатки:
Павербанком Baseus 22 W задоволений!
Надійшов зарядженим на 85 %, розряджався дві доби при максимум навантаженні, що дуже приємно.
Рекомендую! - Діана А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купила собі вже другий такий павербанк. Довго тримає заряд. Дякую продавцю за швидку доставку
- Ксенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Павербанк дуже сподобався — компактний, стильний і зручний у використанні. Добре тримає заряд, швидко заряджає телефон і сам заряджається досить швидко. Ємності вистачає на кілька повних зарядок, що дуже зручно в дорозі або при відключенні світла. Якість матеріалів хороша, виглядає надійно. Повністю задоволена покупкою, рекомендую
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купувала собі та чоловіку, дуже задоволені павербанками, швидко заряджаються, телефон можна три рази зарядити на кожному, зручні розєми на вхід та вихід. Замовила у неділю перед святами, дуже просила швидше відправити и продавець відправив у день замовлення. Рекомендую! Якість товару та сервіс! Дякую!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Чудовий павер, замовляла такий самий ще в чорному кольорі, для відключені світла підходить, вистачає дуууже надовго
- Достоинства:
- Заряду вистачає надовго
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Довго заряджається
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Павербанк роздувся
- Достоинства:
- Недостатки:
- Роздувся
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Замовив його 25, 05, 2022 (прям чуйка була, шо через війну буде потрібний) і отримав 31, 05, 2022.
Зараз 27, 01, 2026 і я до цих пір ним користуюсь.
Файно заряджає телефони, вейп, айкоси та живить гірлянду для освітлення в кімнаті. Так що взагалі не шкодую про придбання цього павера і зараз буду замовляти ще 1 такий же, тільки на 30000, бо зайвим у наш час не буде. Дякую, Baseus за гарний продукт.- Достоинства:
- Добре заряджає, живе вже майже 4 роки.
- Недостатки:
- Які недоліки?
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все чудово
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пропрацював максимально не довго, довго заряджається, здулась батарея, якість просто відстій.
Був підключений тільки на роутер, вистачало на кілька годин.- Достоинства:
- Недостатки:
- Довге заряджання, здуття батареї, і відповідно працює не довго.
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Якісь сміття! У використанні був пару разів за рік і вздувся!
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Спустя полтора года (заказали в июне 2024) использования вздулся и потрескался корпус. Заряжается неимоверно долго (на быстрой зарядке с 44% до 100% - 7 часов).
Две звезды за то, что емкость соответствует заявленной и не выбивает.- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- 1. Вздулся
2. Долго заряжается
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже гарний павербанк, тримає довго, працює стабільно, рекомендую до покупки
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дуже гарна річ, користуюся другий рік. Заряду вистачає на 4-5 зарядок телефону, плюс ліхтарики.
Представник постачальникаДоброго дня, Татяно! Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Нажаль, це вкрай НЕБЕЗПЕЧНА річ. При нормальному використанні надувся через рік, використовувався за правилами. Читаю про багато таких випадків. В жодному разі не рекомендую!
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Служить до року.
- Цибко О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все працює добре
- Алевтина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetAroma. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Куплено 10.10, 28.11 не заряджається, стоячи на зарядці нагрівається, але не вмикається
- вадим х***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
бывает
- Достоинства:
- незнаю
- Недостатки:
- заказал один пришел совершенно другой
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Задоволена продавцем та павербанком. Все швидко, вся інформація була уточнена. Павербанк брала цієї фірми бо маю такий самий, тому вибір був однозначно цієї фірми. Дякую за дитячі наліпки - дитині сподобалися))) Така дрібничка а приємно))))
- Достоинства:
- Добре тримає
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец LikePrix
Доброго вечора.
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMo4ka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Замовляла на 30000 mAh в отримала на 20000. Продавець обдурив мене. Не рекомендую. Шахраї
- Недостатки:
- Замовляла на 30000 mAh в отримала на 20000. Продавець обдурив мене. Не рекомендую. Більше не буду купувати
- Сергій
До продавця зверталися? Звичайна помилка при комплектуванні
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Надувся десь за півтора року, заряджав завжди за правилами, повністю в нуль не розряджав, за весь час зарядив від сили 15 разів
- Достоинства:
- Добре працював, не підводив
- Недостатки:
- На жаль, він помер раніше, ніж я очікував.
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Отличное качство
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не обаружил
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiForYou. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый
Хороший павер
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар відповідає вказаному. Нарікань немає
- Достоинства:
- *
- Недостатки:
- *
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Вздувся, з червня 2024-го в мене він, і от зараз тріснув корпус навіть спереду, до того вже давніше почав вздуватися, але я спершу щось подумала що це мені здалося, може він був трохи опуклим. Таки ні(
- Достоинства:
- Гарно працював спочатку, без нарікань
- Недостатки:
- Вздувся через рік з копійками часу
- Михаил Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
11 місяців після покупки , в користуванні не дуже часто, батарея почала вздуватися
Розчарована якістю товару, до цього придбала цієї ж фірми 2 роки користування без нарікань , а цей взяла як резервний і розчарування, не рекомендую- Андрій Ш***
Аналогічна ситуація. Вони вздуваються. Далі їх вже не можна використовувати
- Оксана Г***
Піджтверджую - так і є. В мене теж почав підвздуватися, але я не повірила спершу своїм очам, подумала може він був злегка опуклим), і навіть зараз трішки тріщина пішла - тому тут однозначно вже видно що то вздувся він.
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Користувався декілька років поки випадково не вмикнув на транзит :(.
- Достоинства:
- Чудово працює. Для айфон 12 мини вистачає на чотири зарядки.
- Недостатки:
- Не вказано ніде що не працює як транзит і не має захисту від вмикання на транзитне заряджання.