Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Фотоаппарат мгновенной печати детский цифровой полароид с термопечатью играми селфи видеокамера Full HD для детей с принтером картой памяти набор подарочный с бумагой фломастерами 3в1 подарок для девочки мишка OnePro Розовый 73433

Оценка пользователей 4.35/5
  • Богдан С***

Дополняю отзыв
    Полное несоответствие написаному от товара

1- карта памяти 32 гб не поддерживается (фотоапарат тупит и выключается) - карту брали с похожего устройства но без мгновенно печати
    2- камера от 3 до 8мп
    3- полное несоответствие

Розетка - примите решение на счет данного товара, обман покупателя.

Недостатки:
    Все сплошной недостаток
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Товар не соответствует главным фото на странице, зачем обманывать покупателя, очень разочарован

• Станіслав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Довелось купувати окремо карту пам'яті бо без неї нічого не працює(

Але сам фотоапарат працює добре, треба тільки папір знайти бо швидко закінчується.

Достоинства:
    Непогана іграшка, дитина задоволена
    Недостатки:
    карта пам'яті не працює. Кол вставляєш в фотоапарт він просто зависає, ноутбук її взагалі не бачить.
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Хороший фотоаппарат, но до того момента пока бумага в комплекте не закончится.
    Покупал разную бумагу кассовую и снимки очень бледные получаются.
    По моим наблюдениям в комплекте более плотная бумага была.

Достоинства:
    Хорошо работает с бумагой в комплекте
    Недостатки:
    Снимки очень бледные при печати с другой кассовой бумагой
    • Продавец  kidsDM

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Класна іграшка для дитини. Син з 2 років отримав фотоапарат, дуже любив ним фоткати, на 4 роки вирішили подарувати цей, з друком фото. За перший же вечір віддрукував один рулон паперу. Дитина в захваті. Але що будемо робити, коли закінчиться другий рулон, поки не знаю…

Достоинства:
    Цікава іграшка, якісна зборка, зручно в руці, інтуїтивно зрозуміле управління навіть для дитини 4 років
    Недостатки:
    2 рулони паперу для друку в комплекті - це замало.
    • Продавец  kidsDM

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими! Чековий папір можна придбати в магазинах канцелярії.

• Неля
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Через 3 дні вийшли з ладу динамік і мікрофон. Низька якість цифрових фото навіть на вищих налаштуваннях.
    Друкує прикольні фото на термопарері, це дуже цікаво дитині.

Достоинства:
    Фото
    Недостатки:
    Низька якість збірки і цифрових фото
    • Продавец  kidsDM

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Чудово, відповідає опису. Дитина в захваті.

• Продавец  kidsDM

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Любовь Ш***

Чудовий подарунок для дитини

Достоинства:
    простий у використанні,на довго вистачає батареї
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  kidsDM

• Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Фотоаппарат хороший,но одноразовый получается, так как бумагу под него найти не могу, продавец тоже не знает какую бумагу надо. На стандартной кассовой бумаге снимки бледные получаются.
    Уже три вида бумаги покупал, но всё не то

• Продавец  kidsDM

Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Розмір чекового паперу має бути 55х25, максимум 57х25. Фотоапарат друкує термодруком, тому з кожним наступним друком, фото мають бути кращі.

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Фотоапарат прикольний, купили дитині на день народження, дуже сподобався особливо дорослим

Достоинства:
    Друкуються фото

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Купувала на подарунок. Дитина дуже задоволена. Ігри досить елементарні і трішки не зручно в них грати. А безпосередньо фото та відео чудові) зручно що є карта пам’яті, і можна зберегти. І те що папір дешевий і можна докупити. Дякую!

Достоинства:
    Фото відео прекрасні.
    • Продавец  kidsDM

• Лиза
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Чудовий подарунок для дитини (6 років). Одразу опанувала інтерфейс і в захваті від фотоапарату. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Моментальний друк (чорно-білий) але хорошої якості. Ігри, можливі ст і знімати відео і зберігати фото і відео на карті памʼяті. Зрозумілий інтерфейс для дітей

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Камера потрясающая! Она снимает фото и видео, которые сразу сохраняются на карту SD (она уже есть в комплекте). Так же там можно слушать музыку и играть в игры. В камере можно переключать языки, так что русский там тоже есть. Видео снимает в 1080 :) для печати подойдёт любая вековая бумага которую можно найти в любом магазине. Супер подарок

Достоинства:
    Крутая детская игрушка и не только
    • Продавец  kidsDM

• Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Отримали вчора. Трохи підзарядили, щоб перевірити. Зробили фото, роздрукували - працює. Якість як для дитячого фотоапарата непогана. Але поставили потім дозарядитися на усю ніч. Пройшло десь годин 12 з зарядки - набрало 2 палички. Питання: це нормально? скільки повинен заряджатись фотоапарат до повної батареї?

Достоинства:
    Крута іграшка, дорослі також залипли
    Недостатки:
    Підозріло довго заряджається
    • Продавец  kidsDM

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Комплектація, цілісність - все в нормі. Рекомендую для дитини 4-х років. У захваті. Розібралась швидко. Доставка варта довіри!

Достоинства:
    Дизайн, легкість у користуванні.
    Недостатки:
    Якщо нерівно відірвати аркуш з фото, то може "зажувати"
    • Продавец  kidsDM

• Остап Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Это просто волшебно! Хоть и не ожидали от этой покупки чего-то невозможного, но прям очень хорошо. А для ребёнка игрушка будет лучше чем мобильник. Печатает быстро, сохраняет все фото на карту. Очень понравился комплект поставки. Там и карта памяти, куча бумаги, даже фломастеры. Доставка быстрая в пункт выдачи. Спасибо!

Достоинства:
    Отличная покупка для ребёнка.
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Очень быстрая доставка. Заказывала максимальный набор. Классный фотоаппарат , достаточно хорошее качество фото на экране , фото, которые печатает тоже вполне хорошего качества . Можно делать фото и они сохраняются на карте , а можно и сразу их печатать . Очень довольна покупкой - это будет подарок на 7 лет сыну. В комплекте идет карта памяти, 3 рулона бумаги и фломастеры.

Достоинства:
    Отличная покупка, мы довольны.
  • Шматько О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

Классная игрушка и фотоаппарат. Снимает видео, делает фото, можно распечатать. Бумага подошла от чекового принтера. Отличный вариант подарка для детей.

Достоинства:
    Отличный детский фотоаппарат, которым будем интересно и взрослым.
  • Оля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Розовый

Брали на подарунок дівчинці 7років. Забавка дуже крута, фотки виходять дуже прикольні. Також можна знімати відео хорошої якості. Фото можна друкувати відразу а можна пізніше. Прикольно що друкує на звичайному термо папері (рулон коштує 20грн). В комплекті дали 3 рулончики, карту памяті на 8гб та фломастери. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Класна ідея для подарунку дитині
    • Марина Ю***

Подскажите, пожалуйста, где брали рулон?

• Продавец  kidsDM

• Tatjana L***
    Продавец: kidsDM. Цвет: Синий

В комплекті немає чохла або якогось футляру для зберігання та транспортування

Достоинства:
    Чудовий подарунок для дитини. Якість фото гарна. З одного рулону (а їх три у комплекті) виходить дуже багато фотографій. Якісний корпус. У комплекті є зручний шнурок, щоб можна було носити фотоапарат на шиї. Донька користується вже другий тиждень, недоліків в роботі не виявили.
    • Продавец  kidsDM