- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Десна. Общий вес: 250
Вкусный, свежий, мягкий чернослив.
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Десна. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Чорнослив смачний, але через 10 днів зберігання у сухому темному місці при кімнатній температурі у 3-х пакетах з'явилась пліснява.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Десна. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
найліпший чорнослив, який я коли-небудь купляла!
- Достоинства:
- соковитий, чистий, м'ясистий, солодкий, смачний ну дуже!
- Недостатки:
- Шмакова Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Десна. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
вкусный, понравился
- Достоинства:
- крупный, не пересушен
- Недостатки:
- Алла Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дякую,чудовий чорнослив
- Продавец НАТАЛ
Алла, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Все ок.
- Продавец НАТАЛ
Ірина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Товар відмінний
- Достоинства:
- Гарно запакований. Вчасно відправлений.
- Продавец НАТАЛ
Оксана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Спасибо .хороший
- Достоинства:
- Хорош
- Продавец НАТАЛ
Юрій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Купую не вперше, дуже задоволена. Великий смачний чореослив. Дякую продавцю. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка, смачний
- Продавец НАТАЛ
Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
Дуже смачний чореослив, відразу замовила вдруге. Дякую продавцю. Рекомендую
- Достоинства:
- Смачний, великий, не сухий
- Продавец НАТАЛ
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Мы очень любим такой чернослив в запеканке, в начинке пирогов, фаршированный грецкими орехами.... С ним всё очень вкусно! Этот чернослив очень хорошего качества, именно такой легко использовать в приготовлении.
- Продавец НАТАЛ
- Лина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже смачно.
- Достоинства:
- Кісточки нема.
- Недостатки:
- Як на мене трохи вологий, ніж треба. Але вважаю це суто для мене!
- Продавец НАТАЛ
Ліна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 500. Упаковка: Вакуумная упаковка
Вкусный
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже смачний чорнослив, чекаю коли з'явиться знову
- Продавец НАТАЛ
Олександр, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Чорнослив мокрий, потребує сушіння. Це не сухофрукт. За цей рахунок кількість продукта невелика
- Недостатки:
- Мокрий чорнослив
- Продавец НАТАЛ
Товар якісний. Поставки різні, більше свіжий товар є, він буде мякіший, через півроку після врожаю, він буде більш сухіший. Може це не ваш сухофрукт. Обирайте інші. Де робити наступне замовлення, вирішувати тільки Вам. У вас схоже складний період раз вам нічого не подобається, і справка не в сухофруктах.
- Зоряна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 300. Упаковка: Вакуумная упаковка
Дуже смачний. Замовила ще.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 1000. Упаковка: Вакуумная упаковка
Вкусный
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Чорнослив дуже смачний, плоди цілі, не злипаються. Рекомендую!
Вкусный
- Достоинства:
- Сочные ягоды
- Недостатки:
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Цей чорнослив приємно здивував своєю натуральністю! Без доданого цукру, ніжний і смачний! Раджу!
- Достоинства:
- Супер приємний і якісний!
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Смачний чорнослив
- Достоинства:
- Смачний
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
ВКУСНО!!!!!
- Достоинства:
- Очень вкусно!
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
Крупные вкусные беру уже второй раз!
Дуже смачний чорнослив. Дякую!
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже смачний!Свіжий!
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
Дякую.
- Достоинства:
- Гарно упаковані.
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Гарно запакована посилка,зручна і безкоштовна доставка...замовила ще раз.
- Достоинства:
- Свіженький,смачненький чорнослив.
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Олександр О***
Ніколи не розумів такі відгуки. Все подобається, все влаштовує і 4 зірки? Це як? Якщо все влаштовує, то це 5 зірок.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Мила холодною водою.
Доставили швидко, запакований у пакет.- Достоинства:
- Дуже смачний, солодкий, майже весь цілий, м'який, начинила горіхами.
- Недостатки:
- Можливо він підсолоджений цукром, або якимось іншим підсолоджувачем, бо солодкий
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Смачно. Дякую.
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- Светлана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Рекомендую, крупні сливи, упаковка герметична, чистенький товар.
- Достоинства:
- Чорнослив смачний, блиск вказує на оброблений, що не є корисним, упаковано дбайливо посилку.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy Snacks. Общий вес: 500. Упаковка: Вакуумная упаковка
Гарний чорнослив в вакуумній упаковці.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Чорнослив сподобався. Упаковка також заслуговує окремої уваги.
Дякую за гарне відношення до покупців!- Достоинства:
- Смак, розмір, цілісність, упаковка
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- Игорь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
надо побыстрее съесть этот килограмм и заказать еще :)
- Достоинства:
- чернослив хорошего качества, мягкий, вкусный
- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец НАТАЛ
Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет
Дуже насичений смак, сам чорнослив м’який