Отзывы покупателей о Планшет-телефон Adronix Mid Pad PRO 8 LTE Black 4GB/64GB IPS 8'' + Чехол-книжка
- Лилия А***Отзыв от покупателя. Продавец: U-Device. Цвет: Золотистый. Встроенная память: 64 ГБ
Будьте аккуратнее когда вставляете сим карту, чтобы не возникало ситуации, как у меня...
- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Не удобный слот для сим карты
- Продавец U-Device
Дякуємо за Ваш відгук Лілія!Нагадаємо що сім в данній моделі використовуються повнорозмірні,великі.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: U-Device. Цвет: Серебристый. Встроенная память: 64 ГБ
Добрий день. Стосовно продукту скажу позитивні речі. Планшет працює поки добре. Всі функції відповідають характеристикам, Переглядаю відео, читаю новини, не зависає. Батарея тримає добре в залежності користування. Відносно телефонних дзвінків ще не користувався.
Одним словом задоволений. Ціна і практичність.- Достоинства:
- Ціна приємлима і характеристики
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец U-Device
Дякуємо за Ваш відгук Михайло! Раді що Вам все сподобалось!
- Гнат Р***Отзыв от покупателя. Продавец: U-Device. Цвет: Черный. Встроенная память: 64 ГБ
Планшет хороший і краще телефона але краще користуватись в дома великій не зручно носити і ціно того варта
- Достоинства:
- що сімкарта є і без світла на день хватає і добре ловить 4g без світла в Київській області
- Недостатки:
- Чехол розпадеться 1 місяць і вже шукаю де знайти кращий чехол
- Продавец U-Device
Дякуємо за Ваш відгук, раді що Вам все сподобалось, що до чехла в нашому магазині вони є в наявності ссылка
- Артем Т***Продавец: U-Device. Цвет: Розовый. Встроенная память: 64 ГБ
Батарея не тримає. За 7 хв перевірки заряд із 42% впав до 32%. Перше виключення планшету сталось на 40%, друге на 30%. Після виключення стан заряду батареї був на 0%, але після приєднання до зарядного пристрою стан заряду почав показувати 40 (30)%.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Батарея