- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FRIK
нікому не рекомендую, травить газ, газовий балон мало не вибухнув. заказав товаришу на подарунок , добре що перевірив.
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FRIK
Со второго раза перестало работать пьезо зажигалка, нагрелась до красноты
- Достоинства:
- Маленькая
- Недостатки:
- Поломалась со второго зажигания
- Таня Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FRIK
Купувала цю піч для того, щоб можна було підігріти або приготувати їжу, коли вимикають електрику.
Стійка, компактно складається. Своїх грошей варто повністю, ламатися взагалі нема чому, горить як вогнемет.
Балон вкручується, сидить надійно, не хитається, газ не витікає. Головне спочатку вертикально тримати балон і вкручувати в піч тільки потім класти горизонтально на стіл, а то я одразу лежачи вкручувала і газ витік трохи з балона тому, що був відкритий краник і загорілася вся піч, але я швиденько загасила.Продавця і товар рекомендую.- Достоинства:
- Плитка чудово виконує свою задачу, легко розібратись як корисуватися. Стійка, компактно складається.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец FRIK
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно! Також вдячні Вам за детальний опис досвіду використання .
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Под Прицелом
Балон прилягає не щільно, постійно йде втрата газу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не щільно прилягає до балону
- Богдан
Апдейт відгуку: Мененджер магазину написав у той самий день і запропонував вирішити проблему. Приємно здивований таким рівнем сервісу, рекомендую продавця.
Товар замінили на справний. Не знаю як виправити відгук але 5 зірок за сервіс і 4 за товар заслужено, дякую.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FreeWay
Брав для полігонів, за свою ціну себе добре проявила, але з невеличким недоліком: хиталася зі сковородою на ній
- Достоинства:
- Ціна, компактність
- Недостатки:
- Мала стабільність при зміні центру маси
- Строцька Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Загалом товар нормативний, при цих відключеннях світла рятує, що можно щось розігріти або зварити, але мені чомусь попався з дефектом, одна з держаків хитається і треба пристосовуватися, щоб не впала ємкість, котру ставиш на цю комфорку. Було б не погано, якщо б до цього товару одразу дожили хоча б один балон газу, бо товар ти отримав, а балон ще треба купити і потрібно знати який купувати по діаметру. А так, якщо ти отримуєш даний товар, то покупець вже баче який балон потрібен та і економить час для пошуку газового балону
- Достоинства:
- Рятує при відключенні електроенергії, а також можна взяти у дорогу чи будь куди
- Недостатки:
- Дефект однієї лапки у комфорці, тиліпається, не закріплено, внутрі корпусу щось дзеленчить, як відпала якась деталь
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: LeoDik
В комплектації вказані два балони їх по факту немає. Я думаю всім очевидно хто купляє і кого намахує данний продавець.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавець шахрай
- Продавец LeoDik
Доброго дня! Вибачаємось за незручності, Нова Пошта не пропустила балони з газом. Написали Вам в особисті, чекаємо реквізити для компенсації
- НазарійОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec
Не якісні матеріали, не запалюється з першого разу, випускає з балону багато газу перед тим як іскра спрацює!
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Запал
- ЛюдинаОтзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Слабкий матеріал, п'єзопідпал дуже поганий, тяжко регулювати вогонь щоб не спалити всіх і все
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Market Trends
Все работает отлично
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Через тиждень відвалися кріплення
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Непоганий товар
- Достоинства:
- Туризм, часте попадання світла.
Мини грілка балон т/б.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: KVIM
Не робить пiдпал.
- Продавец KVIM
Ви ж через 10 хвилин написали що розібралися!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Класна штука
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Найгірша плитка з усіх, що я купувала. Криво-косо зібрана, не тримає балон.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec
Не купуйте це дрантя. Пропрацювало тиждень. В руках розвалюється
- Федір Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Гарна річ за свої гроші! Але один мінус, під'єднанний балон одразу потрішки пропускає, повністю не герметична конструкція
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Супер дуже сподобався все працює ідеально.Швидка доставка дякую продавцеві.
- Недостатки:
- Незнайшла
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех
Добре працює. Дуже допомагає коли відключають електрику.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук! Раді, що пальник добре себе показав і став у нагоді в потрібний момент. Нехай служить надійно
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky zone
Купувала в кінці 2022 року. Тоді одного балону вистачало на декілька місяців, бо тільки каву варили на ньому.
Активно користуватися почали вже в 2025.
Помічна штука при відключеннях. Воду закипʼятити, підігріти суп або другі страви, зварити яйця або картоплю - швидко, без проблем. Смажили яєчню, готували вівсянку на сніданок.
Головне - не важкий посуд невеликого діаметру, щоб не нагрівався балон.
Балони підходять різні, купувала Сила, Сігма і ще якісь, все підійшло.
Наразі проблема в тому, що дуже люфтить те місце, куди кріпиться балон, хитається сильно. Але ніякого кріплення, яке можна було би підкрутити, на приладі не виявлено. В принципі, це не заважає процесу використання балону, газ не травить начебто, але якось все одно лячно.
Тому буду шукати аналог і купувати знову.- Достоинства:
- Міцна конструкція. Є чохол.
- Недостатки:
- З часом почало хитатися місце зʼєднання з балоном.
- Максим
Внизу выкручивается гайка и плитка разбирается. Потом нужно этот цанговый патрон(в который вы вставляете баллон) чуть подтянуть изнутри(вроде бы там тоже гайка) и он не будет болтаться. Также собрать обратно и пользоваться.
Если вам повезло попасть на качественную горелку - лучше не искать новую. У них часто паршивое качество
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GrandBuyer
Працює
- Продавец GrandBuyer
Доброго дня, Шановний Сергій! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Martin
Товар отримала швидко. Кріплення працюють. Але ще не користувалась. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Розмір, зручність у використанні. Ціна
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Все супер як в описі,провіряв дома все працює чудово будем бачити на практиці як буде
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: ЕкіпаСпорт
Плитка сподобалась. До покупки користувався схожою, але без шланга, де балон з'єднується безпосередньо з корпусом. Старою було стрьомно користуватись, коли потрібно було розігріти пательню чи кастрюлю з більш-менш широким дном, бо балон з газом поруч. На цю ж маленьку плитку спокійно ставив широку важку пательню, коли зненацька вимкнули електрику та відключилась електроплита, не боючись, що перегріється балон з газом.
Зазначу, що плитка дуже маленька та легка, бо взагалі це туристична плитка. Тому вимагати від неї чогось надзвичайного, намагаючись зварити борщ в 5-ти літровій каструлі не треба, бо вона навряд чи це витримає)) - Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartestbuy
Все ок.
- Достоинства:
- Компактність,ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Smartestbuy
Доброго вечора. Вдячні за відгук, звертайтесь ще!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Непогана плитка, в умовах блекауту дуже виручає. Продавець ввічливий, доставили швидко у відділення Розетки з післяплатою. Ціна невелика
- Достоинства:
- Зручна і потрібна річ
- Продавец OLVO
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
Бажаємо приємного користування і будемо раді бачити вас знову
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Гарна якість
- Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Гарная пристрій за свої кошти
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SOKOLOVSKIY
Все супер. Задоволений, дякую.
- Достоинства:
- Ціна, якісь, компактність
- Продавец SOKOLOVSKIY
Дякуємо за відгук! Очікуємо на нові замовлення від Вас!
- Сергей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TELECLUB
Все гуд!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Работает. Не плотно фиксируется баллон. Была вспышка газа. Пришлось поджимать крепления баллона. Штука опасная. Без присмотра оставлять нельзя!
- Достоинства:
- Габариты
- Недостатки:
- Плохое соединение с баллоном
- Шкробот И***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Сподобалася.
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Прислали не kovar K-202 а venera zt - 202. Разница маленькая есть. Плохо регулируется подача газа, травит газ из под регулировочного крана вовремя регулировки, люфт. У кого нервы слабые не советую к покупке...
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: TSV
Швидко надіслали.
- Достоинства:
- Зручна річ.
- Недостатки:
- Відсутні .
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet
Супер. Хороша якість
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Amigo-HS
Купив, перевірив - працює. Газ не стравлює. Кажуть, що балончика вистачить на 2-2,5 години, подивимось.
- Достоинства:
- Ціна смішна, доставка швидка
- Недостатки:
- Виробник комуністичний Китай