Отзывы покупателей о Ручний бездротовий пилосос AENO SC3 (ASC0003)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Турбощітка суто для підлоги/ плитки, на коврику на максимальній швидкості майже нічого не пилесосить, на максимальній швидкості працює не більше 5ти хвилин, волосся намотує на щітку весь час, якби знав, то навіть би не
    ккупував, 2 зірки за вигляд та прибирання по паркету

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Турбощітка ні про що, батарея так само
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Трохи розчарований, якби міг вернути вернув би, але все виявилось після того як він на 6 місяць здох, почав перегріватись, в турбо режимі працює 2 хв і відключається, сервісний центр казав шо це через сміття але це не так, сервісний центр так і не полагодив причину в турбо режимі, по факту у мене цього режима нема, перегріви ловить на постійній основі, жітка слаба, тяне дуже слабо, картон і волосня застярє і забивається, турбощітки не існує, заряд тримає дуже добре, оце тільки що дуже классно шо він акамуляторний і ручний і легкий не сильно важкий, а от по мощьносні не рекомендую для постійного використання, як електровіник як другі писали годиться) але туалет котячий, сміття від дряпки картоної, волося і котяче взагалі не тягне. Розчарований але я так скажу шо по цій ціні піде але всеодно шоб воно здохло на 6-й місяць то таке. Здавати на сервіс не планую бо як здав 50 днів ремонтували, поки не приїхали оссобисто і потім нашли відмазку шо не почищено хоча вони даже не тестували його. Тому сервісний центр мені не сподобався і користуватись їх послугами не планую, даже маючи розширену гарантію. Простіше замінити чим оце з ним возитись.

Достоинства:
    Зручний, легкий, можна юзати при відключеннях
    Недостатки:
    погано пилососить, часто ломається, ловить перегрів даже коли пустий бак
  • Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Купував 1,5 роки тому. Використовував зрідка як електровіник на кухні, в коридорі, бо для нормального прибирання маю великий якісний пилосос.
    Через півтори роки користування з частотою пару разів на місяць виникла така проблема:
    При вмиканні 3-ї швидкості пилосос через 5 секунд сам перемикається на 1-шу і ще через 5 секунд вимикається геть.
    На першій та другій швидкості пилосос взагалі нічого не тягне, навіть пісочок.

Достоинства:
    Зручний, легкий. Може прибирати навіть дитина. Не треба тягати за собою вагу та шнура
    Недостатки:
    Швидко зменшилася потужність. А за півтора роки почав сам вимикатися після переходу на 3-тю швидкість

Добрий день, Андрій!
      Розуміємо як Ви засмучені. Рекомендуємо перевірити та очистити фільтри, якщо вони дуже засмічені, це може призводити до зменшення потоку повітря, а це, в свою чергу, до перегріву. Якщо ситуація не зміниться, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылка для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Андрей Г***

Пилосос відремонтували по гарантії, дякую. Замінено двигун.
      Скажіть, будь ласка, гарантійний термін у зв'язку із заміною двигуна продовжено? Якщо так, то наскільки? І який документ підтвердить новий термін гарантії?
      30.11.2023 - куплений. Строк гарантії - 2 роки.
      12.06.2025 - був відправлений у ремонт.
      Який новий строк гарантії?

Добрий день, Андрій! Дякуємо за питання. Гарантія продовжується на термін знаходження пристрою в сервісі. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Додаю оновлений відгук після карткой експлуатації, в цілому на 3-й день перестала працювати щітка крутитись, через 1-2 місяці загалом перестав працювати, став перегріватись і виключатись, віддав на сервіс, сервіс калічний бо звязатись щоб на пряму віддати не можливо, йде 2-й місяць як пилосос на сервісі хоча по факту 28 днів займає сервісні ремонти, довга доставка через розетку, хоча знаходиться рядом, замовили детальку тепер позвонять скажуть чи будуть мінять чи ні, пилосос сам нормальний але втрачає потужність з часом, як писали другі люди 2 місяці сервісних робіт і досі там ще.. В цілом продукт не поганий, але сервісний ремонт максимально довгий, затягують час максимально, після такого бажання на сервіс нема віддавати, детальку я так зрозумів з китаю везуть бо чого так довго воно відбувається нема більше причин описати. Звязку сервісу з покупцем нема, все через розетку, на розетці шаблона відповідь.. Одним словом покористувався я десь максимум 1-3 місяці ще 2 місяці чисто в ремонті.. У сервіса нема звязку через меседжери як ото динозаври через смс, ще б ммской кидали... Це повний треш...

Достоинства:
    покористувався 3 місяці зате
    Недостатки:
    довгий ремонт по гарантії, довгий термін доставки розеткой логістично, сервісний центр не мають звязку з покупцем, інфи небуло місяць

Доброго дня, Віталій!
      Шкода, що сталася така ситуація. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка та надати інформацію щодо сервісного центру. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Виталий С***

Проблема вирішена! Я не так зрозумів, замінили всю конструкцію турбо щітки, я ж перепутав з валиком, дійсно були проблеми але все вирішлось, через неправильну чистку воно перегрівалось, зараз працює спрано, всі проблеми були усунуті

Добрий день, Віталій!
      Дякуємо, що знайшли час доповнити відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

В цілом не погано, але майже зразу здохла щітка, коли виключени стан то щітка не їздить, при включеному норм, деяке сміття пропускає. Для кімнати однієї норм. В цілом це краще і легче ніж провідний пилосос. В принципі мені норм) За шітку поки не запарююсь бо коли він влючений то норм працює тому мене влаштовує так. Несподобалось що треба нести весь пилосос щоб подивитись турбо щітку, мені простіше щітку принести або купити нову чим нести весь пилосос.

Достоинства:
    Аккамуляторна, без проводів, для килима, легкий, компактний, без проводів
    Недостатки:
    Майже зразу перестала працювати турбошітка, малий обєм контейнера, конейтер на 1 уборку хватає, щоб поремонтувати щітку треба нести весь пилоссо

Вітаємо Вас, Віталій!
      Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель пилососа від AENO прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням! Щодо щітки, так, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылка для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Користуюсь більше року, в середньому раз в тиждень, працює нормально, без нарікань. Докупив змінний фільтр. Єдине чого не вистачає - можливості придбати ще один акумулятор.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Немає в продажу додаткового акумулятору.

Вітаємо, Дмитро!

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Купила пилосос в листопаді 23 року Спочатку перестали світитися світлодіоди в щітці (підсвітка) і через 2.5 місяці перестала працювати щітка. Сервісний центр знаходиться на Троєщині, відвезли в сервіс. Чекали місяць, замінили на нову щітку. Але на наступний день підсвітка щітки знову перестала працювати. Не рекомендую купувати, викинуті гроші.

Достоинства:
    Не має

Добрий день, Альона!
      Шкода, що так сталось. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника  ссылка для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті  ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Лиля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Спустя год перестали работать все лампочки, мощность уменьшилась в разы. Тупо не собирает мусор даже на максимальной мощности. При этом, максимальной мощности чтобы убрать квартиру 50м качественно - не хватает. Хватает на пол квартиры

Достоинства:
    Легкий, удобный
    Недостатки:
    Со временем стал хуже работать, заряда не хватает на полноценную уборку

Добрий день, Лілія!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі, шкода що у вас склалось таке враження. Цей пилосос в нормальному режимі тримає заряд до 45 хвилин, а в турборежимі (що забезпечує якісне очищення складних поверхонь, таких як килими з довгим ворсом, наприклад) працює до 12 хвилин. Хочемо звернути Вашу увагу, що цей пилосос має тиск всмоктування 28 000 Па, що ідеально підходить для ефективного чищення будь-яких поверхонь, включаючи килими та доріжки. Якщо тяга всмоктування зменшилася, то рекомендується перевірити засмічення металевої подовжувальної труби, щітки, пилозбірника та фільтра та, можливо, очистити їх. Щодо лампочок, якщо ви маєте на увазі підсвітку на турбощітці,
      рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылкадля діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.

• Едера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

пилесос дуже красивий і зручний
    це перший мій зарядний пилосос надіюся що буде служити довго

Доброго дня!
      Дякуємо за Вашу довіру до AENO та фото, прикріплені до відгуку. Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу продукцію. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Орест Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Трошки переживав купувати ноунейм, все таки купив)
    Загалом все ок. Час покаже

Достоинства:
    Тихий, підсвітка, зйомний акум.
    Недостатки:
    Смердить дешевим китайцем, але то проходить.

Вітаємо Вас, Орест!
      Дякуємо за відгук і вибір техніки AENO. Бажаємо приємного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

После предыдущего отзыва сложно что-то добавить. Со всем согласен. Как пылесос-щетка прекрасен.

Для ковров нужен обычный мощный пылесос.

Добрий день, Андрій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своїми враженнями, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Ця модель пилососа має турборежим, який справиться з килимами будь-якої товщини.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

В користуванні девайс більше року. Замовляла на Розетці, отримала в точці видачі. І тепер можу поділитись своїм досвідом та розказати як про плюси, так і про мінуси (так-так, декілька таких я для себе знайшла, та одразу проспойлерю, що вони не критичні).
    Почну з плюсів:
    - легкий, маневрений, добротно зроблений;
    - є підсвітка (як я без неї стільки років жила?);
    - гарно тягне, має 3 режими потужності;
    - заряджається близько 4-5год, вистачає заряду на 1 швидкості на 45-47хв;
    - на ламінаті та лінолеумі мені достатньо 1 швидкості (2 використовую хіба на маленькому коврику в коридорі).
    - щоб прибрати 1 кімнату, кухню, коридор та ванну мені достатньо 1 раз зарядити полосос на тиждень. Якщо прибирати доводиться частіше, тоді вистачає на 4-5 днів заряду.
    - фільтр який можна мити;
    - блок зарядки вгорі, тому можна легко залізти під ліжко чи під тумби з низькими ніжками.
    Мінуси:
    - на коліщатка намотується шерсть/волосся, їх треба чистити пінцетом (для себе іншого способу поки не знайшла)
    - важкувато розібрати турбощітку, щоб почистити
    - деколи волосся намотується на валик (не завжди, але часом буває)
    - вертикально паркувати хіба на кут чи щоб за щось зачепити.
    Одразу зазначу, що в мене 2 коти, 1 з них дуже довгошерстий. Тому основне завдання, яке стояло перед пилососом - щодня збирати шерсть і прибирати кухню, бо там часто смітиться, а таскати старий і великий пилосос чи махати віником для мене проблематично. З цією задачею справляється на ура! Це моя краща покупка девайсу для дому))
    Додаю також свій міні-огляд на пилосос (знятий після року користування)

Достоинства:
    Описала
    Недостатки:
    Теж додала

Доброго дня, Ольга!
      Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото і відео. Рекомендуємо паркувати пилосос до стіни лише за допомогою кріплення, що іде в комплекті. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Евгений Д***

Качественная сборка. Цена/качество

Достоинства:
    Малый Вес. Малый Шум. Подсветка щетки. Приемлимая цена
    Недостатки:
    Колеса не прорезинены, шумят на ламинате. Волосы на вал наматывает, процентов 30%. В продаже нет сменных валиков. Способ зарядки спорный

Добрий день, Євгеній!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Щодо намотування волосся, Ви можете легко очистити роликову щітку, для цього поверніть викруткою або ножем фіксатор щітки, розташований з правого боку. Після цього Ви можете витягти засмічений валик щітки і очистити його. Використовуйте для цього тільки спеціальну щітку.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

За свої кошти хороший варіант, якість прибирання та пластик на рівні

Достоинства:
    Мобільний та зручний
    Недостатки:
    Без додаткового акб , замало тримає

Добрий день, Денис!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Міша З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

За свої кошти, робить роботу належно.

Доброго дня, Михайло!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!

• Юрій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Чудовий пилосос як за акційну ціну. Першої потужності цілком вистачає для швидкого прибирання навіть килимів.

Достоинства:
    Гарно збирає волосся турбощіткою навіть на першій потужності, непогана сила всмоктування, довго тримає акумулятор, на максимумі вистачає швидко прибрати
    Недостатки:
    Якщо не акційна б ціна то дорогувато

Доброго дня, Юрій!
      Дякуємо за вибір техніки нашого бренду. Користуйтесь із задоволенням!

• Володимир Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дружина просто в захваті.

Добрий день, Володимир!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Андрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Рівно 8 місяців після придбання. Проблем немає, все працює, діоди світять, заряд тримає. Заряду для 1к квартири вистачає на 2-3 прибирання. Використовую 1-2 режими, 3й майже ніколи. Безперервно працює на 1-2 режимах у районі 25-30 хв, якраз вистачає, щоб прибрати у авто.

Не те, щоб недолік, але зарядку можна було б придумати іншу. Я до прикладу не монтую те кріплення на стіну, тому мені було б зручніше не діставати постійно його з шафи, щоб поставити на зарядяку, а просто під'єднати шнуром до розетки. Але у кого квартира більша і є місце для монтажу на стіну - варіант хороший.

У загальному пилососом задоволений, раджу!

Доброго дня, Андрій!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі пилососа від бренду AENO, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Для комфортного користування рекомендуємо помістити на стіні базу для паркування пилососу, завдяки чому Ви зможете зекономити простір і автоматично заряджати пристрій та безпечно зберігати його.

• Ганна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Підкажіть будь ласка, вже 4-ий день користуюся цим пилососом, заряд тримає хвилин 15 (не більше), заряджається часа 4-4,5. Це шо, брак?

Достоинства:
    Бездротовий
    Недостатки:
    Не тримає заряд, довго заряджається

Добрий день, Ганна!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Цей пилосос в нормальному режимі тримає заряд до 45 хвилин, а в турборежимі (який забезпечує якісне очищення складних поверхонь, таких як килими з довгим ворсом) працює до 12 хвилин. Якщо ж пристрій працює 15 хв в звичайному режимі, тоді рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката більш детально описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

дуже крутий як для дома так і для авто. дуже дякую ... то що мені було треба. дуже економить мій час ....

Достоинства:
    дуже зручний та моцний

Добрий день, Андрій!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Андрей К***

А чи можна докупити батарею окремо ?

Доброго дня, Андрій!
      Дякуємо за питання. Акумулятор поставляється лише в комплекті з пилососом. Якщо у Вас з'являться додаткові питання, щодо обслуговування акумуляторного пилососа, просимо звернутись в чат служби підтримки ссылкадля уточнення деталей. Ми завжди раді допомогти!

• Галактионова С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Получила сегодня свой пылесосик. Как оказалось в комплект не входит щётка для ковров. Только для пола, щелевая и ещё какая то насадка на трубу, я пока не разобралась в её назначении. Но не смотря на это обычной щеткой он собрал мусор и мои длинные волосы с ковра, правда на турбо режиме. С ламината мусор и пыль собирает хорошо. По фильтру нужно почитать инструкцию, такое ощущение что он не моётся, а чистится((
    По весу не очень лёгкий, думаю рука устанет, когда Займусь полноценной уборкой 4-х комн. квартиры. Шум как у обычного пылесоса. Это первое впечатление, позже ещё дополню отзыв.

Достоинства:
    Удобно что без проводов, можно в любой момент воспользоваться.

Добрий день, Світлана!
      Дякуємо Вам за придбання продукції AENO. Роликова турбощітка, яка іде в комплекті, на максимальній потужності забезпечує якісне очищення килимів будь-якої товщини. В комплект входять наступні насадки: турбощітка (для будь-яких підлогових покриттів та килимів), щілинна щітка (для важкодоступних місць), кругла щітка (для прибирання меблів).
      MIF-фільтр промивається водою, рекомендуємо періодично, не рідше одного разу в три місяці, промивати його. Для цього витягніть MIF-фільтр з корпусу пилососа, потім витягніть з воронки MIF-фільтра фільтр і накладку. Промийте їх проточною водою та висушіть.

• Симчич Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Дуже зручне кріплення-зардяка, на ній передбачене місце для зберіання додаткових насадок. Дуже зручна річ для точкового прибирання по потребі.

Достоинства:
    Зручний, добре тягне, зручно зберігати і заряджати.

Вітаємо Вас, Богдан!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Если бы меня на сегодняшний день спросили, рекомендовал бы я для покупки данный пылесос, ответ мой - нет! И только лишь из-за гарантийного сервиса. Отработал пылесос без поломок - 4 месяца, от момента его приобретения. В январе перестала работать подсветка в основной роликовой щетке. Не найдя в сопроводительных документах производителя информации о серсисе в Киеве, отнёс его в отделение Розетки где приобрёл. 24 января мне выдали акт приёма товара(РО330022435), в дальнейшем я заметил что контактного телефона сервиса не указали. Спустя 3 недели ожидания звонка о возврате техники из ремонта(14 февраля), нашёл в интернете связь с сервисом от производителя. Мне сообщили о том, что только неделю назад пылесос доставили к ним на диагностику и ремонт. В итоге сервис производителя заказал новую щётку и якобы отправили Новой Почтой в Розетку (22 февраля). Спустя несколько дней (25 февраля) я обратился в отделение Розетки, где его сдал по гарантии с надеждой что пылесос у них, получил ответ - его у нас нет! После проверки по базе в компьютере , ответ сотрудники Розетки - техника на диагностике!) Пошёл второй месяц ожидания!
    В итоге для чего всё это я рассказал, если вы уже приобрели технику этого производителя, то мой совет минуя магазины-продавцов отправлять технику на прямую в сервисы производителя. 28 февраля - до сих пор жду возврата своего пылесоса! Выводы из выше мною сказанного, делайте сами.

Достоинства:
    В условиях блэкаута нужная вещь
    Недостатки:
    На второй скорости работы пылесоса, не хватает на 2-ух комнатную квартиру без ковров. Объёма пылесборника хватает только на одну уборку. Корпус пылесборника с крышкой очень хрупкий.

Добрий день, Сергій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Шкода, що у Вас трапилася така ситуація. Сервісний центр уже передав Ваш пилосос до Розетки. Очікуйте повідомлення від партнера Розетка про готовність забрати пристрій. Або зв'яжіться з представниками Розетка для уточнення інформації в телеграм-боті ссылкаТакож на офіційному сайті виробника ссылкаможна знайти адреси та контакти сервісних центрів, або зв'язатися в службою підтримки. Бажаємо якнайшвидшого вирішення цього питання!

• Сергей К***

Отже, минув майже рік з мого відгуку, а в пилососі знов зламалась підсвітка. Цього разу, скориставшись правом повернення товару через недотримання строків гарантійного ремонту, повернув пилосос виробнику через авторізований сервісний центр. Виробник видав акт оцінки технічного стану товару для подання в торговельну мережу Rozetka на повернення коштів. Акт я надав в Rozetka 28 грудня 2023р. та отримав розписку про прийняття товару. Не дивлячись на положення Закону України "Про захист прав споживачів", згідно з яким повернути кошти мені мали протягом 7 днів, на сьогодні, 10 січня 2024р., кошти досі не були повернуті. Дуже комфортно влаштувалась Rozetka, обмеживши доступ покупців до кол центру чатами в особистому кабінеті або чатом в телеграмі. Маю кілометрові листування в цих чатах, які надають протиречиві та шаблонні відповіді. Тобто висновок один: Rozetka - недоброчесний магазин, який безкарно дозволяє собі порушувати права споживачів. Ніколи не купуйте дороговартісну техніку в Rozetka!

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Антоніна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Несовітую, для коврів не підходить, ще нема 2 тижнів, товар повернути неможу, а вже є поломка і з продавцем зв’язатися неможу

Достоинства:
    Недостатки:
    Слабий і пару днів поробила підсвітка вже не робить

Доброго дня, Антоніна!
      Дякуємо за вибір техніки нашого бренду. У разі виявлення несправностей, у Вас завжди є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 24 місяці. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру у Вашому місті, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылка
      Також Ви завжди можете скористатися правом повернути або обміняти товар протягом 14 днів після покупки, звернувшись безпосередньо до продавця. Зв'язатися з представниками Розетка Ви можете в телеграм-боті ссылка

• Саша

Это электровеник, подумайте как можно веником ковры подметать?)

Добрий день!
      Хочемо звернути Вашу увагу, що цей пилосос має тиск всмоктування 28 000 Па, що ідеально підходить для ефективного чищення будь-яких поверхонь, включаючи килими та доріжки. Якщо у Вас є питання, щодо експлуатації цієї моделі пилососу Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами.

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Для такої ціни - дуже якісний продукт: приємний дизайн, продумана ергономіка. Пластик здається надійним, на з'єднаннях не скрипить, критичних люфтів немає. Неочікувано легкий й маневрений. Рівень шуму, суб'єктивно, досить низький (працює тихіше ніж фен моєї дружини) - обирав спеціально серед різних моделей найнижчий рівень в дБ й, все одно, був приємно здивований.

Батареї на середній потужності вистачає для прибирання квартири без килимів площею 80 кв. На відміну від мого попереднього бездротового пилососа Філіпс, у цього немає проблем із засмоктуванням сміття середньої величини (крупи, дрібні камінці). Шерсть прибираєтьс добре, але набивається під направляючі колесики в передній частині турбощітки (мабуть єдиний мінус). Для мене гарним бонусом є фільтр що миється - купив відразу ще один - тепер можна використовувати їх поперемінно, один відправляючи в мийку/сушку, поки інший в роботі.

Із побажань, хотілося б щоби індикатор кількості заряду не тільки втрачав поділки, а й змінював колір на червоний або починав мигати на критичних відсотках, або що..., щоб сигналізувати про скоре відключення. Також, подумати над більш зручним механізмом очищення сміттєвого контейнера. Але, за такої ціни можна й змиритися)

Достоинства:
    Легкий, тихий, недорогий
    Недостатки:
    Незначні (в коментарі)

Доброго дня, Костянтин!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Користуйтесь із задоволенням!

• Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

При порівнянні з іншими пилососами виявилося, що це найкращий варіант у сегменті до 300$. Відмінний дизайн, продумана ергономіка, дійсно хороша тяга (зручно що є три режими потужності), практична зарядна станція (додаткові насадки зберігаються прямо на ній, а не лежать будь-де). Загалом - дуже задоволений, що вибрав саме його.

Представник бренду

Вітаємо Вас, Олексію! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель акумуляторного пилососу від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Тиждень в користуванні, шукав портативний пилосос в якого найбільшша потужність у ватах. Неймовірно зручно пилососити без проводів. Цей з усіх наявних виявився найбільш потужним. В порівнянні з моїм старим Samsung на 800 Вт навіть краще прибирає за рахунок турбощітки з двигуном. Час роботи сильно залежить від режимів, яких тут 3. Максимальна потужність для коврів, прибирає якісно. По автономності вистачає прибрати невелику квартиру і ще й залишається запас заряду. Хотілося б мати можливість купити запасний валік, наприклад щітку і мати змогу замінити. Але невідомо чи така можливість взагалі є. Фільтр миється як і контейнер, головне добре просушити.

Достоинства:
    Потужність, дизайн, легка вага
    Недостатки:
    виробництво Китай, не дуже добре фінансувати комуністів, які допомагають терористичній Росії у війні прлти України.
      Представник бренду

Доброго дня, Микола! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі акумуляторного пилососа SC3. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Турбощітка має довготривалий термін використання і майже не зношується з часом, але ми приймемо до уваги Ваше побажання в розробці такої можливості. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!

• Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Когда заходит новый китайский бренд, они всегда делают хорошо, чтобы завоевать рынок. В итоге, не ошибся.
    Первый плюс, это вес. Если ваша девушка/жена создана для любви. ( Маленькая и хрупкая ) это то что нужно. Даже ребёнок 4года с легкостью убирает.

Всасывает отлично, на 2ой скорости. 3ью даже не включал, нету ковров.
    По поводу батареи, не засекал. Но легкую уборку на 2ой скорости, 70кв.м. Около 10 мин хватает с головой, и ещё остаётся.

По поводу шумов, намного тише обычного пылесоса. У меня правда не очень обычный, thomas с водяным фильтром, который ковры поднимет. Но он как боинг шумит, этот раза в 2 тише.

Подсветка, очень радует. Полезная функция, под столом где то или в местах где мало освещения.

Кто в этом ценовом сегменте сомневается, советую даже не думать.

Не могу вставить видео уборки, кину ссылку
    На видео 1 скорость работы.

ссылка

Если вопросы у кого-то, отвечу.

Достоинства:
    Вес, манёвренность, лёгкая очистка, валик с мотором, подсветка, крепление на стену.
    Недостатки:
    После 2х недель эксплуатации ежедневной, не обнаружил.
      Представник бренду

Доброго дня, Олександр! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку акумуляторному пилососу AENO SC3. Раді, що Ви задоволені використанням цього приладу і знайшли час поділитися власним досвідом роботи з ним. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!

• Викторія
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

На вигляд дуже гарний, маневрений, поки що гарно тягне, але понане кріплення і тому шатається труба! Думаю на довго не вистачить!

Недостатки:
    Шатається труба!

Вітаємо Вас, Вікторія!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Щодо хитання труби, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката надати відеозапис проблеми. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Елена
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Очень удобно убирать . Для ежедневной мелкой уборки просто не заменимая вещь. А если есть дома кошка или собака это то что нужно.

Достоинства:
    Собирает шерсть хорошо. Мобильность.
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Олена! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель від AENO прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Іван Ф***

Судячі з фото -- у вас трохи інша модель: AENO SC1, у SC3 корпус двигуна іде вздовж руків'я

• Ігор С***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Рекомендую! Дуже добре чистить поверхні, насадка має властивість рухатися з боку в бік, що допомагає пропилососити по куткам та зручно під диванами і кріслами дівставати. Є індикація зарядки. Швидко заряджається. Зі своєю роботою справляється на всі 100%.

Достоинства:
    Ціна-якість!
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Доброго дня, Ігор! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку цієї моделі акумуляторного пилососу AENO. Раді, що Ви задоволені використанням цього приладу і знайшли час поділитися власним досвідом роботи з ним. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та завжди відмінних результатів!

• Юлия Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый

Пылесосом очень довольна. Он манёвренный, есть три мощности. На дисплее отображается уровень заряда. Чистить легко. Зарядную станцию можно на стену прикрепить и ставить вертикально. Места много не занимает. Порадовала подсветка, очень удобно пылесосить под мебелью. Рекомендую!

Достоинства:
    Легкий в управлении. Наличие подсветки, дисплея, мощный
    Недостатки:
    Не нашла
      Представник бренду

Доброго дня! Ми дуже раді, що вам сподобався пилосос AENO. Бажаємо приємного використання!