Отзывы покупателей о Вязаный шарф снуд хомут утепленный мехом однотонный со шнурком серый зимний унисекс мелкой вязки на завязках 24х21 см

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Бежевый

Дуже корисна і приємна річ! М'якенький, теплий, не "кусається", його дійсно на собі не помічаєш. Колір універсальний - підійде під будь-що. Виконаний дуже акуратно. Задоволена покупкою! Дякую!

• Продавец  OneArt

Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою! Хай баф зігріває та створює настрій!

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купила два, сірий та бежевий, дуже сподобалися. Виглядають так само, як на картинці. Прийшли швидко.

Достоинства:
    Теплий, м'який, гарний та зручний.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  OneArt

Вдячні Вам за відгук! Хай шарфи телпо гріють, прикрашають та радують не один сезон!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Белый

Купила бо подібні снуди комфортно носить, але я навіть не уявляла в якому захваті я буду від нього. Теплий, м'який, нічим не заважає на шиї. Вийшла в ньому на прогулянку з подругою, всі 7 годин проходила в ньому (і на вулиці і в приміщеннях). І селфі з ним вийшли круті.

Цей снут підняв мені настрій мінімум на 2 дня

Достоинства:
    Тиждень пройшов, я досі рада
    Недостатки:
    Жодного
    • Продавец  OneArt

Нам це дуже приємно знати! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Хай снуд довго радує та зігріває! Вдячні за відгук!

• Вадим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OneArt. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

М"який і теплий шарф, приємній на дотик

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  OneArt

Дякуємо за відгук! Хай шарф зігріває та радує!