Отзывы покупателей о Лупа очки бинокулярные для рукоделия для пайки третья рука Magnifier MG81 3.5х 9.5х 11.5х с LED-подсветкой и сменными увеличительными стеклами
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: PWR
Одне кріплення лінзи поламане, та й загалом воно дуже тонке
- Продавец PWR
Сергій в нас немає замовлення від вас, та ми всіх клієнтів просимо завжди перевіряти товари при отриманні, ви написали що - "Одне кріплення лінзи поламане" якщо ви дійсно в нас замовляли то чому одразу до нас не звернулися, контакти в вас є (якщо ви в нас замовляли). Стосовно кріплення нам як раз завжди кажуть що навпаки дуже міцне та надійне, підкажіть будь ласка при яких умовах у вас поломалося кріплення ?
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: PWR
Купила на подарок чоловікові! Він задоволений!!! Користується на роботі при проведенні операцій ,добре збільшує ,допомагає роздивитись мілкі деталі,зручно піднімати збільшувальні скельця ліктем!Дужє зручно ,коли відключають світло!
- Достоинства:
- Зарядка через usb,
,змінні скельця,регулятор посадки на голові,ледь підсвітка! - Недостатки:
- не виявили.
- Продавец PWR
Дякуємо за відгук, раді що подобаються бінокулярні окуляри!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: PWR
Нормальный товар, если понимать, что каждый инструмент требует, чтобы им умели пользоваться. Иначе говоря- нужны навыки в работе. Сервис данного Продавца заслуживает высших похвал.
- Достоинства:
- Хорошо, добротно собран, линзы надо беречь- они пластиковые. не протирать чем попало. Доставка своевременная согласно договоренности.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец PWR
Вадим, дякуємо за зворотній зв'язок, так лінзи зроблені з оргстекла, та в комплекті є спеціальна ганчірка для протирання, нею дуже зручно користуватися, дуже приємно що високо оцінили наш сервіс, ми робимо все щоб клієнти були задоволені, чекаємо ваших нових замовлень;)
- Продавец PWR
Вадим, на даний час серветка для протирання лінз не іде в комплекті, взяли до роботи вашу пропозицію, дякуємо що порадили нам як зробити краще, гарного вам дня;)
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: PWR
Дякую за товар.
Придбали на подарунок колезі. Він у захваті.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Продавец PWR
Дарія, дякуємо за відгук, раді що подобатися окуляри;)