Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Лупа очки бинокулярные для рукоделия для пайки третья рука Magnifier MG81 3.5х 9.5х 11.5х с LED-подсветкой и сменными увеличительными стеклами

Оценка пользователей 4.7/5
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: PWR

Одне кріплення лінзи поламане, та й загалом воно дуже тонке

• Продавец  PWR

Сергій в нас немає замовлення від вас, та ми всіх клієнтів просимо завжди перевіряти товари при отриманні, ви написали що - "Одне кріплення лінзи поламане" якщо ви дійсно в нас замовляли то чому одразу до нас не звернулися, контакти в вас є (якщо ви в нас замовляли). Стосовно кріплення нам як раз завжди кажуть що навпаки дуже міцне та надійне, підкажіть будь ласка при яких умовах у вас поломалося кріплення ?

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PWR

Купила на подарок чоловікові! Він задоволений!!! Користується на роботі при проведенні операцій ,добре збільшує ,допомагає роздивитись мілкі деталі,зручно піднімати збільшувальні скельця ліктем!Дужє зручно ,коли відключають світло!

Достоинства:
    Зарядка через usb,
    ,змінні скельця,регулятор посадки на голові,ледь підсвітка!
    Недостатки:
    не виявили.
    • Продавец  PWR

Дякуємо за відгук, раді що подобаються бінокулярні окуляри!

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: PWR

Нормальный товар, если понимать, что каждый инструмент требует, чтобы им умели пользоваться. Иначе говоря- нужны навыки в работе. Сервис данного Продавца заслуживает высших похвал.

Достоинства:
    Хорошо, добротно собран, линзы надо беречь- они пластиковые. не протирать чем попало. Доставка своевременная согласно договоренности.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  PWR

Вадим, дякуємо за зворотній зв'язок, так лінзи зроблені з оргстекла, та в комплекті є спеціальна ганчірка для протирання, нею дуже зручно користуватися, дуже приємно що високо оцінили наш сервіс, ми робимо все щоб клієнти були задоволені, чекаємо ваших нових замовлень;)

• Продавец  PWR

Вадим, на даний час серветка для протирання лінз не іде в комплекті, взяли до роботи вашу пропозицію, дякуємо що порадили нам як зробити краще, гарного вам дня;)

• Дарья К***

Дякую за товар.
    Придбали на подарунок колезі. Він у захваті.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  PWR

Дарія, дякуємо за відгук, раді що подобатися окуляри;)