Отзывы покупателей о Чехол-книжка с рисунком UniCase Butterfly Pattern для Motorola Moto G32 - Pink
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Rose Gold
Мені дуже сподобався цей чохол-книжка для мого телефона Motorola Moto G32. Я користуюся ним уже приблизно 3–5 місяців, і за весь цей час він залишився в хорошому стані. Коли я його отримала, він був гарний, акуратний і без пошкоджень. Зараз він теж виглядає добре, тому я можу сказати, що покупкою я задоволена.
Найперше, що мені сподобалося в цьому чохлі, — його зовнішній вигляд. Він має красивий рожевий колір із золотистим відтінком. Для мене це дуже приємне поєднання кольорів. Рожевий колір робить чохол ніжним і милим, а золотистий додає йому красивого вигляду. Через це чохол не здається нудним або звичайним.
Особливо мені подобається великий метелик на передній частині чохла. Саме він одразу привертає увагу. Метелик дуже красивий, а на його крилах є різні візерунки та маленькі деталі. Мені подобається їх розглядати. Чим довше дивишся на малюнок, тим більше різних деталей можна помітити.
Я люблю метеликів, тому для мене такий дизайн дуже підходить. Коли я дивлюся на цей чохол, він нагадує мені літо, природу, квіти та теплу погоду. Мені здається, що метелик робить чохол більш веселим і красивим. Без нього це був би просто рожевий чохол, а з ним він став набагато цікавішим.
Ще мені подобається, що це саме чохол-книжка. Він закриває телефон спереду, тому екран має додатковий захист. Для мене це дуже зручно. Коли телефон лежить у сумці або рюкзаку разом з іншими речами, мені спокійніше, коли екран закритий.
Мені також подобається форма чохла. Він виглядає як маленька книжечка. Коли його закриваєш, телефон ніби опиняється всередині. Це цікавіше, ніж звичайний чохол, який просто надягається на задню частину телефона.
Ще одна хороша деталь — ремінець збоку. Він мені теж сподобався. Завдяки ремінцю чохол можна зручніше тримати в руці. Мені подобається, коли в речах є не тільки красиві деталі, а й корисні. Тут ремінець має і гарний вигляд, і практичне призначення.
Чохол зроблений саме для Motorola Moto G32, тому він підходить до мого телефона. Для мене це дуже важливо, адже- Достоинства:
- Приїхав у гарному стані. Користуватися ним приємно. Закриває екран телефона. Та не дає йому розбитися.
- Недостатки:
- Немає.
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Blue
Соответствует описанию
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black
Ок
- алексей г***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Light Purple
Супер,мені сподобався.
- Достоинства:
- Зручний.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Purple
Особлива подяка менеджерам - відразу ж зміг дозамовити і карти пам"яті і зарядне.
- Достоинства:
- жорсткий, гарний на вигляд