Отзывы покупателей о Генератор инверторный WEIMA WM2300iS 2,2 кВт

• Едуард Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Агрогород

Добрий день! Придбав генератор 26 січня. Чудово запускається, але має таку проблему: при роботі " на холосту" нестабільні обороти, "чихає" і глохне. Планую повернути назад продавцю.

Достоинства:
    Чекаю на відповідь
    Недостатки:
    Чекаю на відповідь
  • Игорь Х***

Ок всё

• Александр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Агрогород

Отримав швидко. Що до якості, то в принципі сумнівів не було, тому що маю великий дизельний генератор також цієї марки, вже 4 роки, на 5.5кВт, Куплявся на весь будинок, як резервний, а використовував більше на будівництві. Абсолютно задоволений, але в нинішніх умовах не раціонально використовувати постійно такий генератор. До цього Інверторного підключив котел, холодильник, телевізор, комп. і все світло в будинку. Все працює без будь яких проблем, стабільна робота, нічого не блимає, не мерехкотить. Також підключав мікрохвильовку, заряджав аккуми, телефони, все чудово! Переживав що дружині буде важко заводити, шукав зі стартером, але такі маленькі не бувають за адекватні гроші. Даремно хвилювався, навіть дитина 10 річна заводить без проблем. Працює дуже тихо, порівняно з тими, що чув в минулому році на вулицях міста, то взагалі, небо і земля. Навіть при різких перегрузках, коли оберти "скачуть", двухконтурний котел працює без проблем. Для економії палива при зменшенні навантаження двигун зменшує оберти, при збільшенні навантаження - збільшує оберти,
    тобто в процесі роботи інвертор сам керує роботою двигуна. Коротше, річ якісна, по пальному важко сказати, ще треба поспостерігати в залежності від навантаження, точно можу сказати, що в мене при споживанні приблизно 1квт/год - не більше 500гр бензину.

Достоинства:
    Тихий, економічний, якісний, простий у використанні
    Недостатки:
  • куніч О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Агрогород

Дуже важко запустити і добитись стабільних обертів. За таку, відносно немалу, ціну я очікував на пристрій який просто поставив - і він працює.

Обкатка не допомогла. Вимушений повернути. Не рекомендую!

Продавець/виробник навіть не зволів покласти інструкцію для цієї моделі. ( наявна інструкція це безтолкова брошура із загальною інформацією про всі генератори) Довелось

• Продавец  Агрогород

Доброго дня,Олександр.Дякуємо за відгук та хочемо запевнити,що на всю техніку Weima діє 1 рік гарантії.Якщо генератор працює некоректно, зверніться, будь ласка,в наш магазин для передачі виробу у Сервісний центр для перевірки описаних Вами проблем,оскільки вони є абсолютно нетиповими для даної моделі. Якщо будуть виявлені порушення в роботі виробу через заводський брак,то буде проведено гарантійний ремонт, або заміна на справний виріб. В будь-якому випадку запевняємо Вас,що не перший рік працюємо з даним виробником,впевнені в якості цих генераторів, і нам дуже прикро,що ви незадоволені товаром

• Василий К***

це ж інверторний генератор!!!!
      в ньому оберти регулює процесор в залежності від навантаження !!!
      не плутайте зі звичайними генераторами !!!!

• VK

Цей генератор ніяк не повнен працювати "стабільно".
      Читайте інструкцію, зрозумієте.
      Він в економ режимі сам вибирає які оберти тримати в залежності від навантаження, щоб було мінімальне споживання палива, він економічніший за будь-який інший.