Отзывы покупателей о Настенная коробка для роутера Wi-Fi Полка 40*20*10 см Белая HOME

Оценка пользователей 4.88/5
  • Володимир

Хороша якість. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидко відправили.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Євген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Практична, вмістка, легко кріпиться. Товаром задоволений

• Інна М***

Дуже гарна коробка для роутера . Нам сподобалась все супер

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Полочка очень удобная. Я спрятал кучу проводов и не боялся, что будут повреждены кабели, так как есть практичные навесы.

Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Спочатку повісив цю коробочку, але для роутера + перетворювача оптоволокна та щей проводів малувата.
    Продавець запропонував більшу, швидко виготив та відправив.
    Оце вже діло)
    Дякую за співпрацю.

Достоинства:
    Гарний вигляд, конструктивний продавець
    Недостатки:
    Треба виставити на продажу більші варіанти, бо цей малуват
  • В'ячеслав Т***

Дуже слабка конструкція.
    Так щоб впихнути роутер та перетворювач оптоволокна з проводами міста замало. Все розвалюється, довелось використати стяжки та російський мат щоб хоч якось зібрати).
    Одноразова, якщо требо буде туди лізти, то її вже доведеться викидати.
    Треба більша коробочка.

Достоинства:
    Симпатична
    Недостатки:
    Замала та дуже тонкий матеріал з слабким крепежом.
    • Продавец  Чудова Річ

Вітаю,стосовно кріплення скажу що воно надзвичайно просте та міцне,поличка міцна і якщо обладнання в ній правильно розміщено так повісив і забув звісно з багаторічним доступом обслуговування обладнання.На мою думку ви туди пробували впхати більше ніж потрібно,на такий виподак вам потрібно було брати поличку на 50 см щоб все помістилось вільно.

• В'ячеслав Т***

Продавець запропонував більшу, швидко виготив та відправив.
      Оце вже діло)
      Дякую за співпрацю.
      Якщо можна @менеджер, виправте на 5 зірок.

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

*Дуже задоволені!рекомендую, якісно і гарно вписується в інтер’єр)*

• Оленка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Дуже дякую за чудовий фіт бек від менеджера, все доступно пояснив і розказав. Поличка дуже якісна і класно вписалася в інтерєр, рекомендасьйон

Достоинства:
    Якісь+ ціна
  • Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Легко кріпиться, гарний дизайн, дуже містка. Задоволені

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Коробка гарно вписалась в інтерʼєр і досить проста в монтажі. Продавець виготовив замовлення під індивідуальні розміри, а також змістив отвори для кріплень за моїм проханням.

Достоинства:
    Красивий дизайн, простота монтажу, індивідуальні розміри
    Недостатки:
    Наразі не помітив
  • Михайло Б***

Чудова річ.

• Анна Ш***

Все чудово дуже практична

• Володимир С***

Все супер.

Достоинства:
    Швидко перетелефонували. Швидко відправили.
  • Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Дякую за товар, залишилися дуже задоволені!
    Якісний матеріал, акуратний зовнішній вигляд і продуманий дизайн. Ідеально вписується в інтер’єр, приховує всі дроти й техніку, залишаючи простір охайним. Монтаж простий, усе необхідне в комплекті. З замовленням отримали ще й додатково подарунок
    Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, дизайн, компактність
  • Крістіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Швидка доставка замовлення. Дизайн та якість виготовлення-чудова. Коробка виглядає акуратною та естетичною, що в подальшому закриє собою розетку на 2 вимикача та вмістить роутер.

Достоинства:
    Цікавий дизайн, хороша якість матеріалу
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Быстро отправили, товар хорошего качества, крепления хорошие. Отдельное спасибо за подарок в виде деревянного котика)

Достоинства:
    Есть
    Недостатки:
    Нету
  • Олег

Чудова річ. Все сподобалося))) рекомендую

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Чудова якість , прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр.
    Перекриває розетки , блоки живлення та приставку для оптоволокна.
    Скептично ставився до кріплень які ідуть в комплекті , але вони реально тримають.

Достоинства:
    Швидка відправка.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Воробьев Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Якісна коробка, але я вважав зо вона трохи масивніша буде. Будьте уважними якщо у вас антени як у мене, я забув про додаткову відстань для них, так шо роутер вісить на антенах.

Достоинства:
    Ховае мережевий фільтр на 5ть розеток, термінал для оптоволокна, досить великий ві-фі роутер.
    • Продавец  Чудова Річ

Вам потрібно було розмістити саму коробку нижче,але я так розумію на це була прична що ви її підняли до потолка.Можна було б зробити індивідуальний розмір,але так як зараз у вас,це теж не поганий робочий варіант)
      Дякую вам!

• Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

В коробку влізли: гігабітний роутер TP Link Archer C80, конвертер розміром з PON-термінал, сам PON-термінал, безперебійник (ДБЖ) для роутера розміром з невеликий роутер і, власне, всі кабелі між ними. Проблем з сигналом немає, питання вирішено, дякую!

Достоинства:
    Блискавична доставка, товар відповідає заявленим характристикам
    Недостатки:
    Кріплення тільки під цвяхи, якщо стінка бетонна, треба їх модифікувати
    • Продавец  Чудова Річ

Дякую вам за покупку та розгорнутий відгук.
      Саме по кріпленню,це в нас гачки,які якраз і в більшості застосовуються для бетонних стін,їхні тонкі цвяшки залазять в слой штукатурки і тримаються міцно,але і апгрейд з ними також можливий для впевненості та заспокоєння самого покупця)!

• Іра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Дуже задоволена цією поличкою, вона хорошої якості, виглядає гарно.

• Анастасия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Дуже якісна коробка, були в комплекті кріплення, завдяки яким не треба було свердлити стіну, що дуже зручно. Рекомендую

Достоинства:
    Якісна зборка, швидка відправка, кріплення на стіну
    • Денис

оптоволокно зігнуте, швидкість не знизилась?

• Леся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Шафка дуже сподобалася. Має естетичний, досконалий вигляд. На Розетці не було шафки потрібного мені розміру, тому я звернулася до продавця. Він мені одразу запропонував шафку мого розміру, проконсультував ввічливо і якісно. Товар був відправлений швидко. Також були вкладені маленькі вироби у вигляді кошеня і смайліка із дерева. Дітям сподобались. Також сподобались кріплення для шафки. Спочатку дув сумнів щодо них, але вирішили застосувати саме оригінальні кріплення. Все тримається чудово і без травми для стін. Дякую. Шафку і магазин однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Дуже легка шафка, якісно зроблена, має естетичний і охайний вигляд. Оригінальне кріплення
    • Продавец  Чудова Річ

Ого,дякую за детально розгорнутий відгук),приємно читати та одразу радіти від емоцій якими ви ділитись!
      Кріплення так,дійсно прості,зручні та міцні!Радий що все підійшло та сподобалось!

• Виталий П***

Рекомендую