Отзывы покупателей о Автокресло сумка-переноска автогамак лежак для собак животных автомобильная переноска 50 х 45 см Серый

Оценка пользователей 4.92/5
  • Еля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Розовый

Прям супер! Стоіть вдома як ліжачок, коли не треба в авто. Подобається, файний) для пуделя 5кг якраз взагалі

Достоинства:
    Якість, цупка тканина, мʼяке, зручне для песика
  • Надія Л***

Дуже класне крісло, тепер собаці все видно та її не тошнить в машині) Вдячна виробникові за комунікацію та товар!

Достоинства:
    якість, сервіс
    Недостатки:
    відсутні
  • Володина М***

Автокрісло сподобалось і нам, і нашому таксу. Матеріал міцний и приємний на дотик. Вже півроку користуємось и досі ціле, гарно виглядає. Легко чистити пилососом. Зручне кріплення для нашийника. Загалом, тільки позитивні враження. Дякую виробникові, якісна річ.

• Андрей Б***

Кіт просто в захваті від такого кошика ))) в машині ще не пробували, но дома з нього не вилазить)

• Юлія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Светло-серый с темно-серым

Якісне і дуже зручне крісло) нашому шпіцу сподобалось одразу ) Рекомендуємо до покупки!

• Леся Д***

Дякую за швидку доставку та якість крісла! Дуже сподобалося

• Оксана Б***

Все так, як у описі. Домашній улюбленець має своє комфортне місце в автомобілі. Гарна якість і ціна. Рекомендую.

• Валерій Ч***

Замовлення дійшло дуже швидко. Товар відповідає опису

Достоинства:
    Якісне автокрісло
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Серый с розовым

Дуже класна лежанка для невеликих і можливо навіть середніх собак. Матеріали з яких зроблена доволі таки міцні, вже пережили кілька спроб прогризти їх або подряпати. Кріплення легко замикаються і процес встановлення дуже швидкий. Колір яскравий не тільки на карточці товару а і в реальному житті. Карабін для того що б собачка не вилізла теж якісний. Подушка легко виймається і також можна відстібнути дно сидіння для миття чи більш компактного зберігання.

Достоинства:
    Ціна, якість матеріалів, легкість встановлення
    Недостатки:
    Не побачив
  • Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Huge and Tiny. Размеры (ДхШхВ): 50 x 45. Цвет: Темно-коричневый

Все сподобалось, котику неймовірно сподобалось

Достоинства:
    Мʼяке, гарно виглядає, якісний матеріал
    Недостатки:
    Недостатньо добре кріпиться до крісла в авто, при поворотах трішки скользить
  • Вікторія

Крісло наче непогане, але моя собака постійно його підсикає, прала вже 5й раз. Не знаю що за реакція, при чому вона вже давно не пісяє дома чи в лежак свій, а в крісло постійно, навіть якщо до того сходила в туалет :)))

Достоинства:
    гарно виглядає, є кріплення для машини і для того щоб собаку тримати
    Недостатки:
    Дуже м’яке, собака якщо непосидюща - не тримає в межах крісла і може вивалитись. Карабін маленький і ненадійний. Прати незручно, так як верх не знімеш, бо всередині просто наповнювач, а не подушки.
  • Рената Я***

Дуже класне автокрісло, також використовуємо дома як лежанку. Песику одразу сподобалось. Гарна якість, досить не маркі колір і тканина, а ще гарна фурнітура, особливо карабін.

• Продавец  Huge and Tiny

Дуже вдячні за ваш відгук!Користуйтесь із задоволенням!)

• Глеб А***

Скажіть, будь ласка, якого розміру ваш собака? Скільки кг?

• Ладижець І***

Цуцик просто в захваті. Дуже полюбив крісло і залюбки в ньому їздить. Також використовували як лежак, коли їздили в гості. Дуже зручно.

• Продавец  Huge and Tiny

Дуже вдячні за ваш відгук,користуйтесь із задоволенням!))