- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Купував для живлення usb паяльника RM-N2 та LED лампи для підсвітки. Після години роботи викортстано менше 8% заряду. Перестав заряджатися але підключення на заряд від павербанку телефону одночасно з зарядкою павербанку усуває цей глюк.
- Достоинства:
- Велика ємність
- Недостатки:
- Глюк із зарядкою що усувається одночасним включенням зарядки і споживача до павербанку
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Швидко заряджає ноутбук. Дякую продавцю
- Волков В***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дуже потужна річ.
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
павербанк хороший, з кабелем USB type-c to DC 12V видає 20 вольт, живить роутер 8+ годин
- Достоинства:
- Досить ввеликий об'єм, має індикатори напруги і сили струму, видає 20 вольт через type-c роз'єм
- Недостатки:
- завищена ціна, продавець не відповідає на повідомлення в особистому кабінеті
- Оксана
Ігор, добрий день) А яким кабелем підключаєтеся до роутера? Треба спеціальний на 12 Вт?
- Ігор Я***
я купив спеціальний кабель type-c to DC 12 V з підтримкою Power Delivery. в мене роутер споживає 19В, і павербанк з цим кабелем його нормально живить
- Ярослав
А де кабель купували? В мене роутер також на 19 вольт, але від цієї банки отримує 12 і нормально працює.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк не заряджається. Треба було читати відгуки перед покупкою, тепер буде лежати дома або в мусорці, тому що як я розумію повернення товару якщо продавець не розетка - на грані неможливого
- Достоинства:
- Зарядив ноутбук на 20% поки не розрядився :)
- Недостатки:
- Не заряджається
- Андрей А***
В мобильном приложении Розетка, под заказом есть пункт «Сообщить о проблемах с заказом».
- Олександр А***
дякую, скористався
- Продавец Viktorova
Доброго дня! Даний павербанк є одним з кращих на ринку. Але ніхто не застрахований від браку чи не повноцінної роботи пристроїв. Ми вам його обміняємо на новий. Перепрошуємо за незручності!
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Проблема решена
Павербанк розрядився з 75% до 0% за 30 хв.
Ноутбук HP Elitebook 850 G7 з 35% заряду піднявся до 40% (+15%)
ЗАРЯДЖАТИСЯ ПАВЕРБАНК ВЗАГАЛІ ВІДМОВИВСЯ!- Достоинства:
- Жодних.
- Недостатки:
- Не працює!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Проблема решена
Купував для зарядки MacBook Pro 16(2019), ємність його батареї - 100 ВТч.
При роботі даний пауербанк зміг зарядити макбук з 5 до 37 відсотків витративши 50 відсотків свого заряду(починав із 100). Далі я вирішив не тестувати, бо потрібен був заряд на майбутнє.
Тож 30000МАгодин це повнісінька нісенітниця. Так, телефони він заряджає, але за таку ціну і з заявленою потужність у 60Вт(яку він, до речі, дійсно видає) я не очікував, що він буде настільки безпорадний.- Достоинства:
- Велика ємність, багато виходів, індикатор.
- Недостатки:
- Реальна ємність відрізняється від заявленої у декілька разів, занадто висока ціна за товар такої якості.
- Стас С***
Ноут працював під час зарядки?
Ви рахували живлення ноута на протязі додаткових 30 хвилин + заряд?
Чи вимкнули ноут та лише заряджали? - Андрей А***
Этой банкой заряжал ВЫКЛЮЧЕННЫЙ ноутбук Dell Latitude E7400 с 20% до 90%, при этом банка разрядилась с 100% до 42%.
- Георгій
всі виробники павербанків вказують ємність для напруги 3.7В, а реальна буде меншою, пропорійно до напруги, яку вимагає споживач. Для телефонів, якім потрібно 5В ємність буде десь 22000, а ваш макбук для заряджання на вході хоче 20,5В - звідси і ємність банки складе приблизно 5400мА*г. Деякі виробникі дають перерахунок на інші напруги прямо на корпусі, або в інструкції, але в назві фігурує завжди гарна і велика цифра.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Це Звер а не павербанк,купив 90 відсотків було вже зарядив 5 разів і ще лишилося 50 відсотків всім раджу!!!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Capibara&Co. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Якістю задоволений.
Товар надіслали оперативно.- Достоинства:
- Оперативність та якість товару
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
- Недостатки:
- Немае
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Мої найліпші рекомендації! Окремо хочу подякувати продавцю! Все супер
- Достоинства:
- Суцільні
- Недостатки:
- 4444Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк. Багатофункціональний: заряджаю ним телефон, планшет та ноутбук . Купувала інший, але розчарувалась і знову замовила ще один такий. Тож стосовно функціоналу - чудовий. Має "швидку зарядку".
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, дуже простий у використанні. Купувала для зарядки ноутбука - чудово виконує свою задачу і вистачає на 1,5-2 зарядки. При відключеннях саме те!
Також плюс що він не важкий та не обʼємний в розмірах, зручно брати з собою.
Відправили швидко, на усі питання відповіли - Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Цілком задоволена покупкою. Мій помічник. Наразі можу працювати без світла майже на 2 години довше.
- Достоинства:
- Швидко заряджається. Компактний розмір
- Недостатки:
- Поки немає.
- Георгій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Швидко відправили, хороший повербанк, рекомендую
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Павербанк чудовий як зовні, так і в роботі. Купувала для живлення роутера, оскільки інші моделі не могли його запустити — цей справився без проблем. Усе працює стабільно, покупкою задоволена.
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Придбав 2 одиниці цього павербанка для заряджання ноутбуків. Доставили швидко, за пару днів. Пристрій приходить зарядженим приблизно на 88%, що дуже зручно, якщо раптово вимкнули світло.
- Достоинства:
- Надійний пристрій, приходить зарядженим.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний, швидко заряджається, вистачає на 1.5 зарядження ноута 1 зарядка телефона. Користуючись більше місяця
- Тарас З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все відмінно і вчасно. Дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
все чудово працює
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Хороший павербанк, рекомендую!
- Достоинства:
- Багато розʼємів , наявність цифрового індикатора заряду
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дуже задоволена повербанком. Рекомендую
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Цілком задоволена.
Відповідає описаним характеристикам.
Брала для роботи ноута Asus.
Вистачає до 10 годин роботи(при повному заряді ноута, що дуже важливо! і впливає на витрату заряду та навантаження на сам павер)
На швидку повну зарядку телефона втрачає ~ 10%.
Додатково придбала блок живлення на 65w. (Уважно перечитуйте опис, де є рекомендації)
Завдяки чому поповнюється заряд швидко, 50% десь за 1-1,5 (до позначки "0" не розряджався)
При роботі трішки нагрівається, не суттєво, але ж не без того.
Рекомендую!
Є з чим порівняти. Маю павер іншої фірми, теж на 30 000 але на 22w - не витягує і в половину в порівняння.- Достоинства:
- Потужний! Швидка зарядка, індикатор заряду білосніжний і приємний на дотик корпус(кому важливо)
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Способный зарядить ноутбук и телефон !
- Достоинства:
- Качественный и емкий
- Недостатки:
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все супер, періодично заряджаю телефон та макбук під час відключень. На жаль, трохи не потягнув підключати роутер та PON-термінал, але це через те, що перед покупкою не врахували потужність самого роутера.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний повербанк, брала для зарядки ноутбука Hp, який потребуе потожності 45W, все підійшло.
Продавець відправив замовлення у день оплати. - Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк крутий, цей брав не собі але користуюсь таким самим
- Достоинства:
- Швидка зарядка, велика кількість роз'ємів, ємність
- Недостатки:
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все працює, все добре, з перехідником ноут заряджає
- Достоинства:
- Велика ємність
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар сподобався,гарна якість.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк.
- DmitryОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
работает заряжает быстро стим дек, для чего и покупался
- Ростислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Товар добре виконує свою функцію.
- Дятленко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк хороший, купую вже другий раз, головне слідкувати щоб його розряджати і заряджати, якщо якийсь час не експлуатується. Сервісом задоволена, відправили швидко.
- Достоинства:
- Велика ємність акумулятора, зарядка ноутбука
- Недостатки:
- Не знайшла
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Супер, швидко, якісно
- Достоинства:
- Все супер
- Крючок І***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Повербанком дуже задоволена! Дякую!