- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Теплый белый
Купувала гірлянду минулої зими для ялинки, що росте на вулиці. Прослужила гарно, правда , в похмуру погоду світила тьмяне, але це і зрозуміло. А в коли день був сонячним, то світила майже всю ніч.
- Достоинства:
- Гарно прослужила, думаю ще і на наступний рік буде
- Недостатки:
- Продавец Alya
Дякуємо за такий детальний і приємний відгук! :)
Раді чути, що гірлянда гарно справилася з зимовими умовами і принесла вам святковий настрій. Так, сонячна батарея працює найкраще при яскравому сонці, і ми раді, що саме в такі дні вона вас не підводила =)
Ваші слова дуже надихають нас і піднімають настрій! Дякуємо, що обрали наш магазин.
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Разноцветный
Хороша гірлянда на сонячній енергії. Використання на вулиці під відкритим небом. Опади не шкодять - працює добре, тільки коли похмуро то заряджає слабо, але то питання не до гірлянди)))
- Достоинства:
- Сонячна енергія, вологостійка
- Продавец Alya
Олександр, дякуємо за відгук, хай підіймає Вам настрій! :)
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Теплый белый
Чудова герлянда,працює до ранку
Дякуємо за відгук:)
- Виталий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Разноцветный
Товар якісний, гірляндою задоволени, рекомендую.
- Достоинства:
- "Весела" гірлянда.
- Продавец Alya
Дякуємо за відгук :)
- Пав Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Разноцветный
Очень понравилась
Вдячні за відгук)
- Тютюнник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Alya. Длина провода с лампами: 20. Цвет свечения: Теплый белый
Классная гирлянда! Очень довольна!!! Весь день солнечная панель лежала в квартире на подоконнике и день был пасмурный. Работает отлично уже 6часов!!!
- Достоинства:
- Всё
- Недостатки:
- Продавец Alya
Вдячні за приємний відгук)