Отзывы покупателей о Лучина для розжига огня 3кг
Есть в наличии
- Михаил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: V&C
Для розпалу пічки саме те: кілька трісок, вогонь схопився - і великі дрова вже розуміють, що від них сьогодні вимагається :)
Хороший простий товар, який просто робить свою роботу. А в наші часи це вже майже преміум-функція ))
Сподіваюся, цієї зими використовуватиму її більше для затишку, ніж через відсутність оплення та світла- Достоинства:
- Суха, добре розпалюється, зручний розмір трісок. Піч стартує швидко й без зайвої метушні
- Недостатки:
- Після неї вже лінь повертатися до газеток, картонок та інших народних технологій :)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: V&C
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: V&C
Долго сомневалась, но решила купить и ничуть не пожалела. Во первых, упакованы дрова (тріска) красиво, во вторых очень ровные, пахнут сосной. Даже жалко было их в печь кидать. Разгораются мгновенно. Для одинокой женщины большая помощь в растопке печи.
- Достоинства:
- Быстро разгораются, размер правильный. Красивая упаковка.
- Недостатки:
- Их нет.
- Продавец V&C
Дякуємо за ваш відгук
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: V&C
Замовила одразу 5 шт. Дуже зручно у використані. Класна якість, повністю сухі.
- Достоинства:
- Допомагають швидко розтопити грубу
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец V&C
Дякуємо за відгук
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: V&C
Все супер, дуже гарна якість
Дякуєм за відгук
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: V&C
Купив 4 штуки – тепер у мене не просто засіб для розпалу, а повноцінний комплект для зимового виживання! Вогонь розпалюється швидко і без танців з бубном, а упаковка (картонна коробка) настільки крута, що її миттєво захопив мій котик. Тепер він живе там і сторожує запаси.
Якщо у вас є пічка або просто бажання швидко отримати тепло – беріть сміливо. Єдина небезпека – що сусіди почнуть приходити «погрітися» і вам доведеться купувати ще.
Дякую, Розетко, ви як завжди радуєте швидкою доставкою!- Достоинства:
- Швидко розпалює вогонь Гарна упаковка (котик схвалює!) Зігріває в холодну пору
- Недостатки:
- Коробку довелося віддати коту, назад не повертає
- Продавец V&C
Доброго Вам дня! Дякуємо Вам за відгук. Хвостику від нас привіт ))))
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: V&C
Дуже якісне обслуговування, своєчасна доставка, замовляю не в перший раз. Всім ззадоволена
- Достоинства:
- Товар якісний, виглядаєє як на фото
- Троценко И***Отзыв от покупателя. Продавец: V&C
Гарний розмір та добре горять
- Достоинства:
- Сухі та швидко розпалюються