- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Брав кілька для місця зберігання філаменту. Працює норм. Дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Не дуже. Дворазовий.
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Хороша ціна та якісь, опису відповідає.
- Достоинства:
- Чудово вбирає вологу
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Повісила мішочки на вікна, щоб прибирало вологу на склі через конденсат. Але ефекту нуль.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не дієве
- Валентин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Все працює. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Супер
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
все відповідно
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Придбав 2 мішочки для амс 3д принтера, чесно кажучи пробував різні поглиначі але саме цей мені дійсно допоміг, дійсно вбирає вологу бистро та ще й в майбутньому можна буде просушити чи то в мікрохвильовій печі чи іншими методами
- Достоинства:
- Реальний силікагель, 23% вологості в амс до 3д принтера за буквально дві години
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Брали для машини. Все прийшло відповідно опису.
3х мішечків нам достатньо.
Коли сухо, то наповнювач білий з синіми гранулами.
Коли волога, то з рожево-фіолетовими гранулами.
Все вбирає, питань до роботи нема.
З машини забирали не часто, бо мішечки і там висихали.
Роботою задоволені, дякую.- Достоинства:
- Все відповідно опису
- Недостатки:
- Відсутні.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Чомусь силікагель не синій,а білий,весь білий.
Напевно,я так думаю,необхідно просушити в духовці,хоча він ще не використовувався.- Достоинства:
- По ідеї має вбирати вологу з повітря
- Недостатки:
- Приходить не просушений,білий
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Купував для авто.
Працює.
Вистачає не надовго але просушити можна.- Достоинства:
- Гарний результат
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Реально працює, сушити частенько доводиться, але зрозуміло що частота залежить від вологості осушуваного приміщення.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- нема
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Досить якісний товар
- Генадій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Положил внутрь окна под внешнее стекло. Не много потело внутри. Только не на скотч а в пинал длинный пластиковый .Продаются длинные по 2 метра что бы провода скрывать. Не помню как называется.Его разбираешь на две половинки и отрезаешь по длине рамы --- 50-60 см. Легко насыпать и менять.
- Достоинства:
- Товар новый и в очень хорошо упакован.
- Недостатки:
- Пока нет
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Влагу впитывает отлично, сушить не пробывал. В таких мешочках намного эффективнее и удобнее чем в маленьких пакетах
- Достоинства:
- отлично впитывает влагу
- Недостатки:
- не нашёл
- Олексій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Поклав на балконі 4 мішечки. На наступний день індикатори вже стали більш світліші. Думаю що працює. Спробую висушити скоро, якщо висушаться то оцінку міняти не буду. Вологу вбирають на ура наче.
- Достоинства:
- Поклав 4 мішечки у кімнаті. Поки йшов по кімнаті до балкону з чашкою чаю - пів чашки було поглинуто. Добре поглинає
- Недостатки:
- Пів чашки чаю пропало.
- Олексій Я***
Спробував сушити. 4 години на 80 градусах з вентиляцією. Індикатори стали знов сині. Початковий стан перед сушкою були світло рожеві. Я намагався їх максимально "намочити".
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Добре впитує вологу !
- Достоинства:
- З Завданням Справляється
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Проценко В***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Отлично
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
ложу у машину, мішочок цей розсипався повсюди..... ніяким впливам він не піддавався. Шарики порозовіли але вжен місяць сушу на котлі у будинку а вони все рожеві
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Все сподобалось
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Хороший товар, якісна упаковка.Дякую продавцю.
- Достоинства:
- Чудово
- Недостатки:
- Немає.
- Mr. К***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Чудова річ, використовую для зберігання набоїв до мисливської рушниці.
Нарікань немає, вологу абсорбує, можливо регенерувати, дешево.
З приводу регенерації - особливо мені сподобалося це робити у духовці, у режими конвекція. Вистачає 15-20 хвилин на 80-90С.- Достоинства:
- Гранули-індикатори, повторне використання, ціна
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
отличный вариант чтоб просушить запотевшую фару
- Достоинства:
- работает
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Придбав одразу 10 шт, розклав по декілька в кожну кімнату. За декілька днів колір індикатора змінився на рожевий та вага кожного з мішечків стала ~130 гр.
Спочатку намагався просушити в духовці. За 3 сеанси (з перервами на охолодження до кімнатної температури) по 20 хвилин на 100 градусах вага вмісту кожного з мішечків зменшилася на ~3 гр - що звісно дуже мало, колір індикатора не змінився. Потім спробував просушити у мікрохвильовці - за 1 хв зʼявився неприємний хімічний запах, вага зменшилась на ~3 гр, деякі індикаторні гранули трохи змінили свій колір, декілька навіть "сплавилися" між собою. Загалом усі гранули стали крихкими - після повернення гранул у мішечок стало помітно що кріз нього почав сипатися пил.- Достоинства:
- Поглинає вологу
- Недостатки:
- Одноразовий
- Константин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
В салоне влаги меньше стало , причём заметно . Прогревал на газовой плите , не на большом огне , а постепенно , и оранжевые гранулы стали синими .
- Достоинства:
- Работает .
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Влагу впитывает, сушить пока не пробовали. Спасибо.
- Достоинства:
- Удобная упаковка
- Недостатки:
- Пока не увидела
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Оказались абсолютно бесполезны
- Достоинства:
- Никаких
- EJ-boutique
Татьяна, опишите, пожалуйста, где и как вы использовали этот товар.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
зручно використовувати.
- elenaemecz16Отзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
Просто решила попробовать,а вдруг реально влагу впитывать будет.Впитало один раз и хватит.Не просушивается.Индикатор стал розовым и всё.Много раз в микроволновку ставила,а индикатор так розовый и остался.
- Достоинства:
- Хватило на один раз
- Недостатки:
- Не возвращается в прежний вид
- EJ-boutique
Информация в отзыве недостоверная. Силикагель просушивается при нагревании в микроволновке и индикатор меняет свой цвет. Не можем найти ваш заказ для связи с целью консультации по использованию товара
- Денис
Для товара ссылкауказано: "Не сушить в микроволновке (оказывает разрушающее действие на силикагель из-за быстрого нагревания)." Для товара ссылкауказано "Просушите его в микроволновке (1-2 минуты)" это разные наполнители или описатель это от фонаря пишет? Я тоже сушил его в микроволновке, цвет розовый.
- EJ-boutique
Невозможно. Мы на производстве постоянно сушим и в микроволновке и в печи. Он сушится и цвет индикатора меняется
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: EJ-boutique
На фотографиях индикатора явно больше чем в есть на самом деле. Раза в три больше.
- Сергей С***
И очень хорошо, что мало индикаторов. Индикаторы содержат хлорид кобальта, а он токсичен и является канцерогеном! Держите подальше от продуктов!