Отзывы покупателей о Ловушка от пищевой моли Раптор, 2 шт
- Любомир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Працює.збирає багато мушок
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Завдяки цій пастці від харчової молі реально позбулася молі. Рекомендую всім своїм рідним в кого біда з оцими шкідниками. Достатньо було однієї упаковки щоб вивести повністю міль.
- Тамара П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Зручне використання. Дійсно виконує своє призначення
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Чудова ловушка.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дуже дієва штука ,була здивована
- Роман в***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Помог
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже липка, моль липне дуже добре, без запаху
- Недостатки:
- не знайшла
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Замовляю не перший раз, із заявленою функцію справляється на відмінно! Але потрібно шукати джерело молі!
- Достоинства:
- Дуже липкі! Гарно ловить моль
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Дякую
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Выброшенные деньги.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Капец как плохо!!! Моль не реагирует на эту примарку - летает рядом, позирует на камеры наблюдения, сношается прямо на инфракрасной подстветке (тепленько ведь). Но только не садится на липучку как задумал производитель. Моль точно пищевая - нашли гнездо в пакете с мюслями.
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Після відповіді продавця, замовила повторно. Дійсно, у цього виробника 2 пастки запаковані в одне фольговане пакування (купувала іншого виробника - кожна пастка окремо була запакована, тому відразу при перевірці товару подумала, що тут не вистачає 1шт).
- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук)
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSabrise
Замовила 2 уп.
При перевірці в кожній!!! упаковці було по 1 пастці, а має бути по 2- Продавец ProSabrise
Доброго дня. Відкрийте фольговане пакування - там буде 2 пастки)
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.
Задоволена, добре працює!
- Продавец t.s.a.g.
Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми завжди намагаємося працювати оперативно та надсилати замовлення якомога швидше. Нагадуємо, що в нашому асортименті завжди є багато корисних товарів для дому та здоров'я. Чекаємо на вас знову!
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.
Днів за 10 все, що літало, прилипло до пастки. Головне знайти звідки беруться і знищити. Пастку рекомендую.
- Достоинства:
- Працює, більше ніхто не літає.