Отзывы покупателей о Набор декоративных Новогодних свечей 12 штук в комплекте фигурки праздничные подарочные парафиновые разноцветные
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Набір був добре запакований, прийшов вчасно, без ушкоджень.
Дякую )
Рекомендую продавця- Продавец LikePrix
Доброго вечора.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую. Гарний подарунок на свята. Всі довольні
- Достоинства:
- красиви, гарний подарунок на свята
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Для подарунку, це саме те що потрібно. Настрій підіймає і виглядає супер
- Достоинства:
- Дуже гарно
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все супер! Рекомендую
- Достоинства:
- Своєчасна відправка
- Недостатки:
- Жодних
- Продавец LikePrix
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Якісний товар за адекватну ціну. Прийшов набір швидко. Свічки якісні, підходить дуже добре як приємний подаруночок перед Новим Роком.
- Достоинства:
- Швидка доставка, турботливий продавець
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Виглядає привабливо, святково!
І в реальності так і є. Маленькі симпатичні свічечки! Дякую за швидку доставку!- Достоинства:
- Маленькі, різної форми, яскраві кольори
- Недостатки:
- Сама свічечка може відклеїтись від підставочки, але, мабуть, якщо підставку нагріти, це можна виправити
- Продавец LikePrix