Отзывы покупателей о Портативная газовая плита с кейсом и переходником + 10 газовых баллонов

Оценка пользователей 4.67/5
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плита зручна та надійна, кейс добре захищає.

• Станислав Г***

Таке. Не рівне плато. Дати потерті на балонах) Працює

• Платон Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Все сподобалось, функціонально і зручно у використанні.

• Галина В***

Все супер

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Дуже виручає при відключеннях,можливо розігріти або навіть зварити.Варила 5 л суп,досить швидко закипає.Все зрозуміло у встановленні і використанні

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Плитою задоволена. Балон встановлюється надійно, пʼєзо працює коректно, дякую за швидку доставку!Продавця рекомендую.

• Світлана М***

Все чудово

• Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Дякую, все прийшло, нажаль, балони на фото не відповідають отриманим, балонами ще не користувалась, маю надію, що будуть не гірше , раніше використовуваних.

• Продавец  GabRus

Дякуємо вам за відгук та високу оцінку
      Перепрошуємо за невідповідність зовнішнього вигляду газових балонів із фото. Фото дійсно має ілюстративний характер, проте всі балони відповідають заявленим характеристикам і є повністю сумісними з плитою.
      Сподіваємося, що під час використання вони вас не розчарують. У разі виникнення будь-яких питань — із радістю допоможемо. Гарного вам користування!

• Константин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Швидко доставили, все працює. Дуже проста в використанні.

Достоинства:
    Легка, компактна
    Недостатки:
    ще не знайшов)
  • Максим С***

Спасибо
    Все работает!
    И даже пьеза!

Достоинства:
    Кушаю и пью во время блекаутов
    Недостатки:
    русня-п#####ы
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Спасибо огромное! Сама плитка удобная очень, жалею, что раньше не купила))
    Был вопрос по баллончикам, по их срокам; написала в отзыве и со мной макс быстро связались и все уладили. На следующий день отправили 10 новых баллончиков с хорошим сроком
    Спасибо еще раз!!

Достоинства:
    Удобная, легкая, работает, все отлично!
    Недостатки:
    Была претензия по срокам баллончиков, но все оперативно решили!)
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Саму плитку еще не попробовала, но осадок уже конкретный
    Срок годности всех десяти газовых баллончиков истекает ровно
    через 3!!!!! Дня(( ну, такое себе… хотя бы предупреждайте

Недостатки:
    Срок годности баллончиков истечет через 3 дня
    • Продавец  GabRus

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та приносимо вибачення за цю ситуацію. Ймовірно, сталася помилка під час комплектації замовлення, і балони з коротким терміном придатності потрапили до посилки випадково.

Ми без жодних проблем замінимо газові балончики на нові з нормальним терміном зберігання або запропонуємо інше зручне рішення. Просимо звернутися до нас у приватні повідомлення для оперативного вирішення питання.

Нам важливо, щоб клієнти залишалися задоволені покупкою.

Все за наш рахунок

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Більше у них нічого не замовлю.

Достоинства:
    Плита+ балони з газом=ціна балонів з газом окремо. На цьому всі переваги закінчуються.
    Недостатки:
    Заздалегідь проплачений товар доставляли більше тижня під час блекауті і повній відсутності опалення, електричества і води.
    • Продавец  GabRus

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Хочемо зазначити, що терміни доставки напряму залежать від роботи перевізника та ситуації в країні. Під час блекаутів і пікових навантажень ми заздалегідь попереджали клієнтів про можливі затримки, оскільки було дуже багато замовлень і обмежені умови для обробки та відправлення. Зі свого боку ми завжди намагаємося відправляти товар максимально швидко. Дякуємо за розуміння.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Чудова плита та баллони. В час без світла це спасіння. Їжа швидко гріється тепло від пічки. Не знаю на скільки вистачить баллона, але в будь якому випадку все супер.

• Елен Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GabRus

Рекомендую!!!!!! Спасибо большое продавцу!

• Олексій З***

Все супер. Дуже зручна річ

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  GabRus

Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв’язок!