Отзывы покупателей о Комплект швейный дорожный 204 предметов подарочный набор принадлежностей для шитья рукоделия ремонта одежды с нитками иголками ножницами сантиметром напёрстком шпульками кнопками для путешествий дома чёрный + в комплекте ножницы перекусы RR4 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.74/5
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Хороший набор всё необходимое есть. Спасибо.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Тетяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Набором для шиття задоволена. Є все необхідне. Швидка доставка на наступний день.

Достоинства:
    Гарний набір потрібних для шиття речей.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ксения Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все чудово, все на місці, гарний комплект для аматорського використання, ну в принципі як і сказано "дорожній". Загалом я задоволена, дякую. Оформили, обробили та доставили замовлення швидко. Єдине, що мені не поклали "ножиці-перекуси" та нічого страшного. І на цьому дякую

Достоинства:
    Гарний, зручний, цілком компаній.
    Існує все необхідне для швидкого ремонту тканинних виробів.
    Оформлення, обробка та доставка швидкі, що величезний плюс.
    Недостатки:
    Єдине, що не поклали ножиці-перекусы
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ксеніє! Дякуємо за відгук! З Вами зв'яжеться менеджер!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Акуратно запаковано. Все на своїх місцях, дрібні предмети в пакетиках, візуально все в наявності. Товар відповідає характеристикам.

Достоинства:
    Всі дрібнички в одному місці
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Вітаю. Хороший набір. Все необхідне під рукою.

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Набірчик сподобався, все дуже гарне

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Инна Д***

Прекрасний набір, дякую

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Інно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

швидко оформили і доставили, хороша комплектація, дякую

Достоинства:
    все чудово
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дякую продавцю за набір . Все , як на фото . Зручний і є все необхідне . Рекомендую , я задоволена .

Достоинства:
    Зручно , що є все потрібне під рукою .
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Любове! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Сергей П***

Все хорошо-спасибо

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• В'ячеслав К***

Все чудово

Достоинства:
    Все в наявності
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елла
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Нитки самі звичайні, тонкі та легко рвуться, також в моєму наборі не доклали пакетик з чорними та білими ґудзиками, замість 3 маленьких і 3 великих затисків було 9 маленьких.
    Мені подобається що все у чохлі.

Достоинства:
    Усе у чохлі
    Недостатки:
    Не доклали 20 запасних ґудзиків, замість великих затисків поклали маленькі, нитки легко рвуться
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! З Вами зв`яжеться менеджер!

• Аліса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все чудово, брала на подарунок дуже сподобався набір! Є все що потрібно і навіть більше, якісний набір рекомендую!)))

Достоинства:
    Великий набір
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Алісо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валерій Ч***

Доставили швидко

Достоинства:
    Все необхідне під рукою . Ну дуже багато голок
    Недостатки:
    Частина голок була не в пластиковому футлярчику, прийшлося збирати
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валерію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Непоганий набір, але було декілька бракованих предметів

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валеріє! З Вами зв`яжеться менеджер.

• Коханский Н***

Все сподобалось

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Миколаю! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Наповнення добре,але сам чохол видав от такий сюрприз десь на п'яте відкриття

Недостатки:
    Неякісний чохол
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Напишіть, будь ласка, коли купували набір? Ми не можемо знайти Ваше замовлення.

• Елена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якщо чесно, дуже приємно здивована якістю набору.

Достоинства:
    Реально крутий набір! Є все необхідне і навіть більше)
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Купляв у подарунок, іменинниця залишилась в захваті, практична штукенція як і вдома так і вдорозі. Правда в дорогу таке брати - треба бути фанатом шиття.

Достоинства:
    ЦІіна, компактність, асортимент приладь
    Недостатки:
    За ці гроші тут їх немає
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Класний, якісний набір, все що потрібно для швидкої латки чи інших потреб є. Купувала на подарунок бабусі - їй все сподобалося. Якість супер ❤️

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Альоно! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Вельми вдячна за набір. Вже набридли коробочки та безлад з найважливішими речами для жінки. Дуже задоволена покупкою: розмаїття кольорів ниток, важливі аксесуари для шиття, зручний футляр. Почуваю себе дуже щасливою від покупки. Всім рекомендую продавця за оперативність та правильні продажі.Успіхів вам)))!!!!!

Достоинства:
    Чудовий функціональний, зручний та модний набір
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині)

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудовий набір як для себе, так і на подарунок. Продавець відправив в день отримання заказу. Можу сміливо рекомендувати.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині)

• Роман А***

Все чудово