Отзывы покупателей о Масло льняное Craft Oil 250 мл Крафтовое масло
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Дуже гарне масло! Найкраще що ми знаходили! Замовляємо вже не в перше.
- Достоинства:
- Якість, не підробка
- Продавец Akasha
Світлана, дякуємо за високу оцінку! Ми працюємо для вашого комфорту і раді, що Ви задоволені! Здоров'я і благополуччя! Дякуємо, що Ви довіряєте CraftOil!
З повагою й турботою,
Команда CraftOil
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Вживаю олію за рекомендацією лікаря. Мені 67 років. Вживав олію різних виробників. Скажу однозначно: це найкраща українська лляна олія! Розумію, що є багато дешевших, але хто хоче якості і позитивного результату для шлунку, то тільки ця. І ще одне: вона просто смачна! І дуже свіжа!
- Достоинства:
- Якість, смак, запах, свіжість. Двома словами: заслужений преміум!
- Продавец Akasha
Олександр, щиро дякуємо за такий неймовірно теплий, глибокий і цінний відгук!
Для нас велика честь читати такі слова від людини, яка має власний досвід використання лляної олії різних виробників і так високо оцінила саме продукцію CraftOil. Ми дійсно вкладаємо багато праці, уваги та любові у кожен етап виробництва, щоб олія залишалася максимально свіжою, натуральною та корисною.
Лляна олія холодного віджиму особливо цінується за високий вміст Омега-3 жирних кислот, природний смак та підтримку здорового харчування. Саме тому ми виробляємо її невеликими партіями та дбаємо про правильне зберігання, щоб клієнти отримували продукт преміальної якості.
Ваші слова про смак, аромат, свіжість і позитивний результат для організму — це найбільша мотивація для всієї нашої команди продовжувати працювати чесно та з душею.
Олександр, щиро дякуємо Вам за довіру та підтримку українського виробника! Бажаємо Вам міцного здоров’я, енергії, гарного самопочуття та миру
З повагою та турботою,
Команда CraftOil
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Дуже смачна і свіжа олія
- Продавец Akasha
Оксана, дякуємо за теплі слова! Нехай наші корисні олії холодного віджиму CraftOil приносять Вам здоров'я і користь!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Олія смачна, свіжа.
- Достоинства:
- Якість, смак, рейтинг продавця
- Недостатки:
- Поки не бачу, час покаже
- Продавец Akasha
Михайло, дякуємо за відгук
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Все добре!
Павло, дякуємо за відгук
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Дякую за смачну ляну олію. Купую вже другий раз, дякую , що підказали якщо замовлення на 1500 грн то доставка безкоштовна. Купував для порівняння у інших виробників з нижчою ціною але ваша смачніша.
Павло, дякуємо за відгук
- Алёна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Льняное масло отличное! Никакой горечи! Даю ребенку! Буду покупать еще!
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Akasha
Купил крафтовое масло у производителя Craft oil, льняное масло и масло расторопши. Масло сделали под мой заказ, поэтому масло очень свежее и вкусное! Покупкой доволен, буду покупать еще.
Благодарим за отзыв