- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Працювала не погано
Майже рік
Зараз почала працювати погано, не тече вода рівною струйкою, або не тиче взагалі
Хоча насос і деталі періодично чистили - Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Поїлка загалом непоганої якості, відповідає опису. Трошки прийшлося помудрувати як її зібрати, але зрештою все зібрали, працює тихо, чути лише плюскіт води, мотора не чути взагалі. Починає трішки шуміти лише коли рівень води нижче рекомендованого. Якщо слідкувати за рівнем води і не допускати зниження нижче мітки, ніяких питань щодо гучної роботи немає.
Трішки незручна конструкція, бо мітки рівня нанесені на задню стінку, там де виходить провід від мотора. І щоб перевірити рівень води треба або кожен раз повертати резервуар, або ставити задньою стінкою наперед і тоді провід торчить. Ще недолік- не дуже зручно мити резервуар, бо провід досить довгий і він не відʼєднується від всієї конструкції. Можливо це щоб забезпечити герметичність мотору, але було б значно зручніше щоб якось його відʼєднувати ззовні і він не заважав при обслуговуванні прибору- Достоинства:
- Безшумний, виконує свою функцію добре
- Недостатки:
- Незручне розміщення мітки рівня води, провід не відʼєднується від резервуару
- Алевтина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Класс, я задовільна, кішка одразу пішла пити.
- Достоинства:
- Безшумний
- Недостатки:
- Провод висувається з обличчя, не можливо його сховати
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Белый
Наче норм, кішці подобається
Питання: чи можна щоб він працював 24/7?- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш відгук. Так фонтанчик розрахований на цілодобову роботу.
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Сломался моторчик после окончания 6 месячной гарантии
- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш відгук! Хочемо звернути вашу увагу, що моторчик фонтанчика рекомендується прочищати щіткою, яка входить до комплекту, приблизно раз на півтора місяця. Спробуйте виконати чистку, і моторчик має запрацювати.
Якщо ж це не допоможе, ви можете окремо придбати у нас насос для цього фонтанчика. Ми завжди раді допомогти та проконсультувати з будь-яких питань!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Фонтанчик максимально тихий, зроблений якісно. Котикам сподобався, одразу почали пити
Рекомендую!- Достоинства:
- Тихий
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
оскільки продавець фонтану один - а фільтрів в нього в наявності немає вже більше як 3 місяці (а їх потрібно змінювати кожні 2-3 тижні), то і фотнан цей не рекомендую. фільтри в Україні не купити, відповідно за 2-3 тижні, фонтан стає шматом пластику.
- Достоинства:
- сам фонтан норм, коту зайшло
- Недостатки:
- немає в Україні до цього фонтану фільтрів. штука на 2 тижні, потім все.
- Продавец TRYshop
Доброго дня, Павло. Дякуэмо за відгук. Фільтрів дійсно наразі немає, очікуємо поставку на цьому тижні, як тільки зявляться в наявності наші менеджере одразу звяжуться з вами. Фільтра регулярно бувають в наявності, але іноді вони закінчуються і треба чекати нову поставку, ми робимо все можливе щоб фільтра були завжди в наявності. Фонтанчик можна використовувати без фільтра, але частіше змінювати воду і чистити фонтанчик до моменту зміни на новий фільтр. Вибачаємося за очікування.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Синий
Результат работы поилки в действии.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Синий
Дополнение к комментарию. Видео, чтоб люди смогли увидеть, что прийдёт в коробке. Учтите, что фильтра в комплекте два, а два дополнительных я докупил.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Синий
Кот доволен, я доволен. Кот начал больше пить воды. Работает 24/7. В комплекте было два фильтра, я взял ещё два, т.к. на коробке написано менять их каждые 2 недели. Моторчик не слышно, только на расстоянии 10-15 см, если наклониться к фонтанчику.
- Достоинства:
- Вода всегда свежая, кот стал больше пить, не нужно часто мыть.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец TRYshop
Александр, добрий день. Дякуємо за відгук. Ми командою теж задоволені коли наші покупці задоволені. Гарного користування.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Это лучшее, что я заказывала. И кошка и собака - все в восторге. Кошка стала пить больше и чаще, что радует, поскольку свою дневную норму она раньше не выпивала. Работает бесшумно (легкое журчание воды только), сам моторчик не слышно вообще. Длина провода идеальна, работает все без нареканий. Единственное что, так это то, что я влила три литровых графина воды и этого объема хватило до отметки максимум. Думаю, что такого запаса на двоих животных хватит на 3-4 дня..
- Достоинства:
- Беззвучность работы и повышение интереса животных к воде. И кот и собака стали больше пить. Снижаем риск развития мочекаменной!)
- Недостатки:
- Пока не обнаружила
- Продавец TRYshop
Доброго дня. Дякуємо за такий розвернутий відгук і високу оцінку. Гарного користування.
- Микола З***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Синий
Відмінна якість. Дуже тихий під час роботи.
- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми раді, що ви задоволені якістю нашого продукту. Дбаємо про те, щоб надати вам тихий та ефективний фонтан, який не заважатиме вам або вашим тваринам під час його роботи.
Дякуємо ще раз за ваш відгук та за вибір нашого магазину. Ваша задоволеність є для нас найважливішою.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Черный
Фонтанчик для кота - це одна з найкращих покупок, тепер не потрібно міняти воду в пийничку по 1-2 рази на день, а можна спокійно забути про це на 2-3 дні, і вода буде свіжа та чиста завжди (за рахунок фільтру). Особливо актуально в літню пору.
Так це ще й краще для здоровʼя кота.- Продавец TRYshop
Дуже раді чути, що фонтанчик для кота став такою корисною покупкою для вас і вашого кота.
Фонтанчик з фільтром дійсно забезпечує постійний доступ до свіжої і чистої води для вашого кота, що є дуже важливим для його здоров'я та гідратації. Він допомагає підтримувати воду в оптимальному стані і запобігає розвитку бактерій або запаху.
Ми раді, що фонтанчик для кота виявився ефективним та зручним для вас. Якщо у вас будуть будь-які питання або потреба в додатковій допомозі, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди тут, щоб вам допомогти.
Дякуємо вам за ваш позитивний відгук і рекомендацію.
- Антон Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop. Цвет: Синий
Обильное питьё уменьшает шансы на камни в почках у котов. Особенно важно пить котам и кошкам при болезни. Поэтому такой фонтан очень помогает.
После пары месяцев использования сломался насос. Пообщавшись и проведя пару тестов с менеджерами TRYshop мне выслали новый, бесплатно.
Советую и товар и продавца!- Достоинства:
- Если слышное журчание и не стоячая вода привлекает кота.
- Продавец TRYshop
Доброго дня, Антон. Фонтан дійсно є не тільки гарною поїлкою, а і корисним гаджетом для домашніх улюбленців. Завжди раді допомагати нашим покупцям і надавати найвищий сервіс. Дякуємо за рекомендації. Гарного користування.