Отзывы покупателей о Браслет 7 Чакр из натуральных камней диаметр камня 8 мм 01

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Браслет порвався за місяць.Але, це-не критично.Злізла краска з,, натурального каміння?,,.Хіба таке буває?

• Продавец  Eyes Style

Шановна Ірино, дякуємо вам за ваш відгук і хочемо висловити наші вибачення за незручності. Деякі вироби з натурального каменю обробляються для надання їм особливої текстури або стилю. Це може включати нанесення фарби або інших матеріалів, щоб підкреслити природні малюнки або додати декоративні елементи. Такі методи обробки часто використовуються для створення унікальних штучних візерунків, щоб додати індивідуальності кожному виробу. Стирання фарби може бути викликано різними факторами, такими як вплив зовнішніх факторів, зношування та інші.

• Продавец  Eyes Style

Важливо відзначити, що наявність фарби на браслеті з натурального каменю може бути частиною дизайну та не впливає на якість чи міцність виробу. Довгострокова дія вологи, сонячного світла, хімічних речовин або температурних змін може негативно впливати на стійкість фарби. Наприклад, вологість може спричинити відшарування фарби від поверхні каменю. Тертя або механічна дія на браслет може призвести до зносу кольорового покриття.

• Сергей К***

Очень красивый браслет!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style

Красівенний браслет, але він не регулюється як зазначено в описі, свободний, не спадає, але хотілося б, щоб при руці був.

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Не регулюється
  • Анастасия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Браслет гарний, але є нюанси. Я думала, що буде шунгіт, як на зображенні, а не лавовий камінь, але це не важливо. До мене не дзвонили за уточнення розміру, раз довжина браслета від 16 до 22 см. Браслет я забрала, так як давно його хотіла, але він на мене завеликий, я ношу 15-16 см. довжину. А тут, напевно, 18-19 см.

Достоинства:
    Дуже гарний вигляд і ціна не кусається