- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
На зимову погоду найкращий крем
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Coolbabka_UA. Объем: 40 мл
Для сухой кожи самое то!
- Аня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
крем жирный,подойдёт для сухой кожи
- Достоинства:
- работает
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Для зимового періоду норм кремік)
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Доброго дня. Користуюся цим кремом уже тиждень. Була пошкоджена суха шкіра. Застосовую на ніч перед сном. Результат сподобався. Відновив шкіру, наситив, вона почала виглядати здоровою і молодою. Задоволений
- Достоинства:
- Відновлення, насичення, здоров'я шкіри
- Недостатки:
- Маленький тюбик, не знаю на скільки вистачить тому взяв 2 шт
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Купила цей крем на початку місяця. Маю суху шкіру з незначним куперозом.
Крем насправді ні про що...До цього був у мене крем MEDI-PEEL, так різниця дуже суттєва.
Крем має жирну консистенцію, погано вбирається, не вирівнює тон шкіри і т.д. Під макіяж зранку коли наношу, то після обіду лице блищить, наче на ньому млинці жарили! Обличчя почало обсипати, хоча у мене не схильне до такого (- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Жирний, недієвий
- Виктория Д***
Как же надоела эта дешевая реклама неработающего медипилла..(((
- Юдкина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Цей крем зі мною вже багато років,на зиму,осінь,раню весну.Завжди врятує,заспокоїть мою чутливу шкуру.І під макіяж і на ніч.
- Достоинства:
- Він незамінний для чутливої шкіри в холодну пору року.
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Дякую.
- Достоинства:
- Подивимося.
- Недостатки:
- Не зараз.
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Чудовий крем. Мені підійшов на всі 100% не дивлячись на те що маю дуже капризну і суху шкіру
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Отримала крем і користуюся вже декілька днів. Хоча замовила не для свого типу шкіри, коли використовую на ніч, на ранок шкіра м'яка і наповнена. В день беру зовсім трохи і тоді не відчувається важкості на лиці. Можу сказати, що крем чудовий
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Мені дуже сподобався, буду замовляти ще. Від холоду з'явилися червоні плями на обличчі, цей крем просто врятував. За кілька використань почервоніння зникло, а шкіра відчутно зволожена.
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Дуже гарний крем. Шкіра після нього зволожена і проходять почервоніння. Користуюся з задоволенням
- Достоинства:
- Зволоження, прибирає почервоніння
- Юдкина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Цей крем дуже крутий.Використовую і в день і в ночі і під макіяж,ніколи не підводить.
- Достоинства:
- Живить шкіру,позбавляє від почервонінь.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Брала цей крем під очі і в якості універсального крему для обличчя.Маю комбіновану шкіру.Під очі ідеально, на все лице живильно(ніч) Для літа може бути трохи важкувато але шкіра зволожена, пружна.Без запаху.Приємна консистенція.Сподобався.
- Марьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Відмінний крем для сухої та чутливої шкіри, гарно зволожує, взимку справився зі своїм завданням.
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Олена Д***Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл
Місяць використовувала, ніяких змін. Гроші на вітер
- Достоинства:
- Ніяки
- Недостатки:
- Звичайний зволожуючий крем