Отзывы покупателей о Раскладушка армейская с чехлом, карманом и подушкой ткань оксфорд Kompred VG-R4 черный
- Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Зеленый
Користуюсь уже рік, розкладачка просто суперська, широка, не провисає. На ніжках є резинові підставки. Продавець клієнтоорієнтований, при замовленні у мене уточнили, чи мені не принципово коли тканина розкладачки буде відрізнятися від кольору чохла.
- Достоинства:
- Широка, зручна, є додатковий карманчик на розкладачці.
- Недостатки:
- Низька, баул під неї не покладеш, карманчик не знімається, через що незавжди можливо його використовувати, коли розкладачку ставиш до стіни, а по іншому не виходить поставити.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Черный
Користуюсь більше року, досі не просіла, шви всі цілі, повністю задоволений. Дуже міцна і стабільна конструкція.
- Достоинства:
- міцна, не скрипить, не просідає
- Недостатки:
- нема
- Иветта Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Черный
Придбала цю розкладачку кілька днів тому і задоволена своїм вибором. Насамперед, хочу відзначити міцність та надійність конструкції. Металева рама дає стабільність та підтримку під час використання. Тканина, міцна, водовідштовхувальна. При першому збиранні туго збирається, потім все нормально. Розкладачка в комплекті із чохлом, що зручно при транспортуванні.
- Достоинства:
- Компактна та надійна
- Продавец ЗЕЗ
Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишились задоволені якістю товару та рівнем нашого обслуговування. Завжди вам раді.
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Черный
Порвалась.
- Недостатки:
- Не прочная. Очень тяжело собирать
- Продавец ЗЕЗ
Віктор, дякуємо за відгук. Ви робили замовлення 7 місяців тому, ще влітку. Розуміємо, що розкладачка зараз використовується у дуже важких умовах експлуатації і іноді тканина пошкоджується ріжучими предметами. Ми дотримуємось гарантійних зобов'язань щодо заміни продукції, що становить 1 рік на каркас та 2 міс на тканину. Щодо лежака гарантійний термін вже вийшов, але зі свого боку ми готові допомогти з розв'язання питання його ремонту . Зв'яжіться з нами для погодження деталей.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Черный
Супер!!!
- Продавец ЗЕЗ
Щиро дякуємо за ваш відгук!:)
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Черный
Крепкая, вроде надежная, по первой сборке из-за шероховатой поверхности труб полностью собрать не вышло. Своих денег стоит
- Достоинства:
- Нормальный металл и его толщина, ткань качественная, швы уверенные.
- Недостатки:
- Шероховатая поверхность металла не дает без молотка собрать изделье
- Продавец ЗЕЗ
Щиро дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишились задоволені якістю товару та рівнем нашого обслуговування. Завжди вам раді .
- Леонид К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗЕЗ. Цвет: Черный
Ок
- Достоинства:
- Надійна
- Недостатки:
- Немае
- Продавец ЗЕЗ
дякуємо за ваш відгук, раді, що якістю товару ви задоволені. Завжди вам раді
- Александр Ч***
Як вам на зараз, все добре чи тримається воно?:)