Отзывы покупателей о Налобный фонарь с функцией красного света с 4 режимами, 2 аккумуляторные батареи 18650

Оценка пользователей 4.63/5
  • Ліліана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Купувала братові на подарунок, він залишився задоволений! Величезна подяка за своєчасну доставку

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Классный фонарь, при распаковке понял что не зря купил, качественно сделан, идеально крепится, свет очень яркий и хорошая дальность! Рекомендую!

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Ліхтарик брав для тривалої роботи в погано освітлених приміщеннях. Однією з вимог було відсутність шиму, бо це дуже втомлює очі через пару годин роботи. На дешевих ліхтарях шим присутній у всіх ліхтарях, це факт. На цьому ліхтарі шиму не має, але в нього виявилося і ряд недоліків які є доволі суттевими.
    Перший недолік це кріплення на голову, я смужки розкрив на максимум і мені вони продовжували давити на голову, довелося зняти кріплення з старого дешевого ліхтаря за 250 грн. і замінити на цьому (благо вони виявилися взаємо замінні). Короче кажучи, кріплення що було в комплекті для дітей, або жінок, а не для дорослого чоловіка.
    Другий недолік ще те що ліхтарик видає максимум 500-700 люменів, а не 1800 як заявлено і дуже слабеньке розсіяне світло, Щоб було зрозуміло 1800 люмен це приблизно вольфрамова лампа на 100 Вт. або Лед на 20 Вт.
    В цілому буду шукати далі, а цей ліхтарик лишу як запасний, хоча ціна як для запасного ліхтарика 2020 грн. доволі зависока.
    Третій недолік це те що продавець не надає повернення товару протягом 14 днів мотивуючі тим що товари з акумуляторами не підлягають поверненню, хоча комплектні акуми я навіть не вмикав і відразу замінив на свої більш якісні.

Достоинства:
    Відсутній шим (мерегтіння) як на дешевих ліхтарях, наявність червоного світла, увімкнення по руху
    Недостатки:
    не відповідає заявленій потужності, дитяче кріплення.
    • Продавец  EVOKE

Доброго дня, Олександр! Дякуємо Вам за відгук, це дуже важливо для нас. З приводу кріплення, обов'язково передамо виробнику цю інформацію. Всі кріплення йдуть стандартні,ми перевірили всі що є на складі,вони розраховані на середньостатистичний об'єм голови. З приводу яскравості, ліхтар повністю освітлює велику кімнату, і при розсіяному режимі, і при точковому. Також хотіли б звернути увагу на те,що Ви використовували ліхтар на своїх аккумуляторах, та ми не знаємо які вони , та яквони спрацювали у цьому ліхтарику. Ми попереджаємо всіх наших клієнтів оглядати товар при отриманні та перевіряти на всі запити, перед тим як оплачувати товар. Нам дуже прикро що наш товар не повністю Вас задовільнив, ми звернемо увагу на всі зауваження та побажання! Ще раз дякуємо за відгук!

• Саша М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Дякую за якісну техніку та швидку доставку товару. Ліхтар дійсно терміново потрібен був, відправили наступного дня

• иван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

В целом фонарь хороший, добротно выполнен. Не могу утверждать стоит ли он своих денег, так как это только время покажет, но он удобный и не тяжёлый на голове...

Достоинства:
    Ярко светит, есть точечно свечение и рассеянное... Красное есть... Но мне он не нужен...
    Недостатки:
    Считаю недостатком отсутствие индикации как заряда так и разряда. Заряд видно что идёт, но... Когда он зарядился это загадка...
  • Наталья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Все працює. Згідно з описом товару на сайті. Сподобався. Відправили в день замовлення

Достоинства:
    Відправка в день замовлення
  • Андрей Г***

Батареї які були в комплекті сідають за 2-4 години роботи

Достоинства:
    Зручний , чюдово світить в ночі
    Недостатки:
    Швидко розряджається !
    • Продавец  EVOKE

Доброго дня!
      З приводу роботи цього ліхтаря - дійсно, аккумуляторна батарея при повній зарядці розрахована на 3-4 год, на максимальному режимі роботи.
      Дякуємо Вам за відгук! З повагою команда магазину Evoke!

• Михайло П***

Дуже якісний

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Замовлення відправили швидко. Ліхтарик працює добре, яскравий, є декілька режимів.

Достоинства:
    Яскравий, гарно працює
  • Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Швидко відправили, комплектація повна, працює добре.

Достоинства:
    Зручний, яскравий, м'які ремені з регулюванням.
    Недостатки:
    Гніздо для підключення зарядного без захисної кришки.
    Режим "сенсор" вмикає і вимикає лише один режим, найяскравіший; якщо потрібно, наприклад, лише розсіяне світло, то лише через перебір усіх режимів
    • Продавец  EVOKE

Олексій, дякуємо за Ваш відгук!

• Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Товар прийшов в належній комплектації згідно заявленим характеристикам. Обробка замовлення була виконана швидко.

• Продавец  EVOKE

Антон, дякуємо за відгук і за позитивну оцінку нашого обслуговування!

• Катерина Ш***

Ліхтар працює, все гаразд

• Продавец  EVOKE

Катерина, дякуємо за відгук!

• Андрій Т***

Все добре... Д'якую...

• Продавец  EVOKE

Андрій, ми дуже вдячні Вам за зворотній зв'язок!

• Горбатюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVOKE

Отличный фонарик, покупкой остался очень доволен.

Олег, дякуємо за відгук!

• Олексій С***

непоганий ліхтар

Достоинства:
    світить досить яскраво, є режим червоного світла, акумулятори в комплекті
    Недостатки:
    за результатами використання буде видно
    • Продавец  EVOKE

Олексій, дякуємо за Ваш зворотній звʼязок!

• Вишневський В***

Мене повністю влаштовує

Достоинства:
    Яскравий, можливість перемикання.
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  EVOKE

Дякуємо за зворотній звʼязок!

• Йосип Д***
    Продавец: EVOKE

Гарний лiхтарик. Оперативна обробка замовлення та вiдправка.

• Продавец  EVOKE

Дякуємо за зворотній звʼязок!