- Алексей .***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Мне нравиться,стильные ,полезные часы,
- Достоинства:
- найти телефон по звуковому сигналу,хорошая функция
- Недостатки:
- Пока что нету
- Продавец Gadget OFF
Олексій, вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Сьогодні забрала годинник і отримала повне розчарування ((((( мерехтить екран,полоси на ньому то з'являються то зникають. Завтра буду робити повернення.
- Продавец Gadget OFF
Наталья , перепрошуємо за незручності. Очікуємо на ваше повернення.
- В.В.В.Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Всім задоволений. Продавець все гарно розповів. Що хотів від годиника все є.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Обслуговування дуже гарно.
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку нашого магазину. Звертайтесь ще.
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
За кілька тижнів користування можу впевнено сказати: годинник якісний, чудовий варіант за ці гроші.
Продавцю окрема подяка — реально гарне ставлення, відповіді на питання як до, так і після покупки.
Якщо до цього був приєднаний до телефону інший смарт-браслет чи годинник, тоді можуть бути проблеми. Спочатку роз'єднайте пару з попереднім, по можливості видаліть програму (наприклад, Zepp), аж тоді підключайте цей. В мене повідомлення і дзвінки йшли на старий браслет, сам повторно підключався. Щоб не було конфліктів, видаліть старе.- Достоинства:
- Подобається: стильний дизайн, хороші матеріали, зручність. Створення пари з телефоном швидке. Функцій вистачає. Акумулятор тримає заряд чудово (думав, буде гірше).
- Недостатки:
- Недоліків поки що не знайшов. Буде видно. Деколи вночі може заважати яскраве зелене мерехтіння, мабуть, треба змінити в налаштуваннях на ніч.
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтесь ще. А з приводу світіння вночі, Ви можете в меню смартфона, в програмі, виставити час активності, наприклад: з 22-00, до 7-00 ранку, годинник Вас не буде турбувати.
- Кривец В***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Відмінний смарт годинник.Вже 4 роки працює без нарікань.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за високу оцінку якості наших товарів. Звертайтесь ще.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Товар чудовий, обслуговування на найвищому рівні
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтеся ще. Бережіть себе.
- Геннадій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гдинник хороший.Прийшов бистро. Доставка прикиасна.
Працює.Тільки трошки настройки направити потрібно.Підскажіть як.Як що незатруднить.- Достоинства:
- Доставка прекрасно.
- Недостатки:
- Підскажіть як настроїть будьласка. Буду вдячний.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Пришли запакованные в коробке с пленкой. На розетке сказали осмотр таких товаров не разрешено. Купили на НГ ребенку....лежат и ждут.....надеемся все в порядке. Единственное гарантия всего 14 дней на такой товар. Я считаю этого очень мало
- Недостатки:
- Гарантия всего 14 дней...мало
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Дякую, годинник працює добре і відповідає всім характеристикам! Рекомендую продавця і окрему подяка службі підтримки, все пояснять, допоможуть і відправлять в найкоротший час!
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого колективу.Ми завжди раді бачити Вас в нашому магазині. Мирного неба, бережіть себе.
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Залишаю лише позитивний відгук про товар, хоча користуюсь придбанням не більше тижня - годинник реально якісний, найкраща пропозиція по співвідношенню ціна-якість. Особливо хотів би подякувати Продавцеві - відразу помітно що цінують своїх покупців, на подив реально гарне відношення. Тому й написав термін саме з великої букви. Дякую - приємно мати справу з Професіоналами)
Переваги: Гарний дизайн,чудова якість матеріалів,дуже зручні. Швидко "з'єднались" зі смартфоном. Наявних можливостей цілком досить, бо в першу чергу це - годинник, а не медичний прибор або засіб спілкування. Все діє дуже добре.
Недоліки: Наразі їх немає,час покаже.- Достоинства:
- Акумулятор добре тримає заряд.
- Недостатки:
- За тиждень використання - не виявив.
- Продавец BoobaFett
- Ольга С***
Якщо все гарно, чому поставили 4, а не 5?
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все згідно опису.
- Недостатки:
- Тільки рос.мова(української немає!)
- Дмитрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Дуже зручний годиник,доволі швидко піключівся до смарфону,стабільнє сполучиння з самсунг галакси а50
- Достоинства:
- Дизайн,зручне керування,сервис підтримка на висоті
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Годинник прийшов повністю заряджений, дуже крутий. Замовляла хлопцю у подарунок, дуже задоволений.
Ще хотілося би відмітити класну комунікацію продавця с клієнтом. Все пояснили, відправили в той же день. рекомендую- Достоинства:
- Дуже якісний годинник
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.
- Скрипка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Були живі лише пів року. Вимкнулись і більше не працюють.
- Продавец BoobaFett
Доброго дня. Чому ви не звернулись до нас, з приводу вирішення цього питання?
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Хотів би залишити позивний відгук про товар,часи нереально якісні, найкраща пропозиція по ціна-якість, особливо хотів би подякувати продавцеві, відразу помітно що цінують своїх покупців, нереально гарне відношення, Дякую приємно мати справу з професіоналами)
- Достоинства:
- Гарний дизайн,чудова якість матеріалів,дуже зручні
- Недостатки:
- Наразі їх немає,час покаже
- Продавец BoobaFett
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Замовив вранці, пообіді продаваць звязався і ввечері того дня відправив товар.
Були деякі питання щодо оплати, але в комунікації все дуже швидко вирішили.
Дякую за швидкість та ввічливість.
Відмінно!- Продавец BoobaFett
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Дуже гарний годинник. Купували дитині на подарунок, дитина в захваті. Дуже легко настроюється, швидко реагує на дотик. Є всі необхідні функції. На руці виглядає дуже стильно. Окремо дякую Продавцю за докладну інформацію. За моєю згодою годинник був розпакований, перевірений та заряджений. Рекомендую саме цього Продавця, так як помоніторила інших і виявилося, що дуже багато годинників дешевших з такою ж назвою, але з набагато гіршим процесором.
- Достоинства:
- Чудовий годинник
- Клименко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Програма нормальна для мене. Все влаштовує. Сон кожного дня додає мені 1,5 - 2 години, але мені це ніяк.
- Достоинства:
- майже все робить як треба
- Недостатки:
- нема для мене
- Продавец BoobaFett
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Заказала уже второй раз часы) Первый раз лично себе, вторые сыну. Покупкой очень довольна. Все свои функции выполняет, к телефону присоединяется вообще легко. Очень удобные в использовании. Отдельное спасибо менеджеру за оперативность, полную информацию по использованию и хорошее настроение)))
- Достоинства:
- Очень удобные, держат батарею неделю
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Продавець швидко відправив, смартгодинник зручний в користуванні, все зрозуміло, якісно, добре працює.
- Достоинства:
- Якісний годинник
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Замечательные часы. Все работает.
Продавец перед отправкой позвонил и уточнил, хочу ли чтобы он их распаковал и зарядил или же нет - это признак хорошего сервиса.- Достоинства:
- Стоимость
- Недостатки:
- Не имеется
- Продавец BoobaFett
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Чудовий годинник, продавець швидко відгукнувся. Швидке оформлення і доставка. Продавець надав всю необхідну інформацію. Годинник зручний у користуванні. Задоволені покупкою!
- Достоинства:
- Зручний у користуванні. Чудове обслуговування.
- Недостатки:
- Поки не виявили недоліків)
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку якості наших товарів. Будь ласка звертайтесь ще.
- Коржевич А***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Часы классные для своей цены. Продавец всё объяснил, отправил на следующий день.
- Достоинства:
- Цена качества
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Чудовий годинник і відмінні продавці. Брала на подарунок
- Достоинства:
- Швидко з'єднується з телефоном, добре тримає зарядку. Гарний дизайн
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Зацікавив цей годинник.
Після замовлення передзвонили швидко. Відправили теж дуже швидко. Розповіли всю необхідну інформацію, та завжди були на зв'язку. Обслуговування на вищому рівні.- Достоинства:
- Обслуговування
Швидкість доставки до пошти.
Годинник влаштовує. - Недостатки:
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Часи дуже класні) все працює чудово, дякую продавцю за швидку доставку та всі роз'яснення щодо користування З продавцем я зв'язалась сама, всі контакти указані, так як зараз у всіх є перебої зі світлом, ставлюсь до цього з розумінням. Часи однозначно рекомендую, є багато цікавих програм, і функція знайти телефон, навіть на беззвучному режимі, телефон теревенить дуже голосно
- Недостатки:
- Немає)
- Продавец BoobaFett
- Луїза Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Замовляла цей смарт годинник 23 листопада. 3 грудня прибув на поштове відділення. Годинник був повністю заряджений тестований. Продавець завжди був на зв'язку. Ціна також тішить. Брала не для себе, а на подарунок. Обрала саме цю модель, бо чула про неї позитивні відгуки. Час покаже, який він у використанні. Сподіваюсь, я не помилилася при виборі. Поки що я задоволена!
- Достоинства:
- Ціна, можливість тестування перед покупкою і продавець, який завжди на зв'язку
- Недостатки:
- Треба бути готовим до того, що годинник приїде не скоро. (Так як у моєму випадку)
- Продавец BoobaFett
Доброго дня. Ми відправляємо посилки протягом 20 хвилин після підтвердження замовлення, але пошта зараз працює не дуже швидко. Нажаль ми не можемо вплинути на цей процес.
- Любовь М***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Спасибо за оперативную доставку и достаточно понятно информацию по эксплуатации) Подключила часы к телефону без проблем, а главное все понятно и быстро)
- Недостатки:
- Пока нету
- Продавец BoobaFett
- Кривец В***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Зручний на руці.Гарний дизайн.Практичний у застосуванні.Хороша консультація і допомога по товару.Швидке оформлення і доставка.
- Достоинства:
- Зручний,дизайн,практичний.
- Недостатки:
- Не вистачає деяких програм
- Продавец BoobaFett
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Немає слів який класний продавець відправив посилку в той же день, як замовив годинник, не дивлячись на проблеми зі світлом та зв'язком дуже оперативно. Брав на подарунок дівчині вона рада і я теж дуже розкішні обов'язково буду і брати собі дуже детально розповів продавець як правильно налаштувати годинник це прям окреме вам спасибі. 2 способи відправки годинника це прям несподівано і приємно або з заводу все запечатано як належить або можуть перевірити і відправити зарядити і при цьому всі наклейки із заводу цілі просто шикарний продавець всім рекомендую мирного неба і дякую вам за відмінну роботу
- Николай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Отличный товар и продавец. Всё пришло быстро не смотря на выходной. Продавец перезвонил и всё детально обьяснил. Очень понравилось как качество товара так и о обслуживание. Рекомендую
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не выявил
- Продавец BoobaFett
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Годинник супер! Виглядає красивіще на руці, ніж на фото. Окремо продавцю дяка - швидко обробили замовлення - прийшов вже налаштований, а по телефону допомогли правильно підключити.
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого коллективу. Звертайтесь ще.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Доброго дня. Годинник купували на подарунок. Гарний, якісний, обслуговування приємне і доставка дуже швидка. При замовленні годинника детально розповіли як вірно налаштувати годинник, щоб виконував усі функції, які заявлені в описі. Подарунок сподобався.
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого коллективу.
- Надежда П***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Спасибо продавцу.доставка в течение 1дня.продавец помог настроить.часы очень понравились.просты в настройке и очень красивые.думаю работать будут долго
- Достоинства:
- Ребята.вы супер
- Продавец BoobaFett
Мы очень Вам признательны за отзыв и высокую оценку нашей работы. Обращайтесь еще.
- Гузенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Сегодня являюсь счастливым обладателем часов НОСО Y3 .
Всё хорошо.
У меня большая рука и ремешок подошёл, как родной.
Спасибо продавцу за отзывчивость и внимательность к нуждами покупателей.
Всё быстро и качественно.- Продавец BoobaFett
Мы очень Вам признательны за отзыв, и высокую оценку работы нашего магазина.
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BoobaFett
Обслуговування якісне, доставка дуже швидка.
При замовленні детально розповіли як правильно налаштувати годинник.
Годинником також задоволена - якісний, зручний, гарний та виконує свої функції, заявлені в описі.
При нагоді обов'язково буде ще замовляти товари в даного продавця.- Недостатки:
- Продавец BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.