- Леся Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Для дитини якраз те ,що потрібно!!!Раджу
- Достоинства:
- Не дуже набита,ок
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Всього через місяць - півтора використання стала пласкою, реальна товщина - 3-4см, нагадує м'яку підстилку на стул. Так як на фото товару, в кроватці - лежати та виглядати не буде, бо не тримає форми. Хіба що перші тижні після покупки. При здавлюванні її пальцями, вони майже зустрічаються один з одним. Якщо цю подушку положити на тверду основу та відкинутись на нею головою, буде удар, шару для амортизації немає. Я повівся на опис (товщина 11см) та купив для трирічної дитини, проте вона на неї вже навіть не хоче лягати, тому що її взагалі не відчувається під головою. До того ж, наповнювач всередині розподілений нерівномірно, не уявляю, що сталося б після прання або більш активного використання. Буду дивитись інший бренд та більшу ціну.
- Леся Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволена
- Достоинства:
- Хто шукає не дуже наповнену подушку ,то цей варіант супер.Для немовляти те ,що потрібно!
- Недостатки:
- Не має
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Вцілому подушка дуже хороша, мякенька, ніжна, приємна. Але дуже тонка) На вік до 3 років норм) для нас виявилась занизька.
- Достоинства:
- Ніжна
- Недостатки:
- Тонка
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
М'яка,як лягає дитина приймає форму голови дуже зручна
- Достоинства:
- Дуже гарної якості
- Недостатки:
- Поки не має
- Гринчук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прикольна подушка для дитини, дуже м‘яка)
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Попрала в режимі для пуховик ковдр, все як вказано на етикетці і як я перу всі інші подушки, наповнення збилося грудками, які навіть після висихання не вдалося розбити, викинуті гроші
- Достоинства:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Збивається у грудки
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Подушка дуже м'яка та приємна на дотик, для дитини просто супер.
- Достоинства:
- Зручна та м'яка
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: DT_magazinUA. Цвет: Белый
Отлично подошла для ребенка 4х лет по высоте и плотности. Очень приятное наполнение, наощупь щекой) По толщине также будет удобно тем, кто любит спать на животе.
- Достоинства:
- Хороший размер, приятный материал
- Недостатки:
- У производителя нет наволочки подходящего размера