Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Гарні ,не натирають, тепленькі

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41

Пристойні

Достоинства:
    Теплі
    Недостатки:
    Нарікань нема
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

Гарні уггі. М'якенькі, зручні на широку ногу. Блискавка - дуже доречна для тих, в кого високий підйом стопи. Рекомендую.

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37

Загалом задоволена, теплі дуже.

Достоинства:
    Теплі
    Недостатки:
    Промокають.
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Найкращі мої уггі, що були за все життя. А зносила уже не одну пару між іншим. Починаючи від замшевих, бежевих, сірих та звичайно чорних. Цього року вирішила зупинитись на цій фірмі, хоча до цього справи з нею не мала.
    Замовила на точку видачі на Позняках на Григоренка 24. Там дуже привітний персонал, дозволили приміряти.
    Прийшла, приміряла, дуже довго думала і вагалась, але все ж таки взяла. Ношу коли сухо та в морози - ніжці не холодно, жодного разу не промокли ноги чи ще якихось казусів. Мякенькі, теплі, стильні. Поки ношу 2 місяці, то хутро не зносилось, сподіваюсь і далі так буде.
    Виробником на даний момент задоволена, якщо будуть проблеми, то відгук доповню.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд та комфорт ніжці
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41

'Купила дані сапоги пару неділь назад. Все чудово, розмір підійшов, тепленькі- у приміщенні навіть жарко. Але вчора була слякоть- повністю промокла нога- аж хлюпало! Це жах! Я розчарована, тому що брала спеціально кожу для нашої зими...

Достоинства:
    Теплі!
    Недостатки:
    Промокають просто жах!
    • Катерина О***

А Ви знаєте, що уггі рекомендовано носити тільки у суху погоду? Можна в мороз, сніг, але не в дощ чи коли на вулиці плюсова температура та все тане

• Маряна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

Якiсть сподобалася, розмiр вiдповiдае (40), гарна модель

• Вікторія В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовила з приміркою, виявилося що вказані розміри не відповідають дійсності. Замовила найбільший 41, виявився малим, хоча мій розмір взагалі 40. Розетка розчарувала, тому що щоб приміряти взуття потрібно тільки замовляти доставку до квартири. (Приміряти в відділенні нажаль не дозволяють).Вийшло так, що доставка+ примірка обійшлися мені в 154грн, а взуття не підійшло. Дуже неприємно. Більше замовляти щось подібне в розетці не буду. Шкода витрачених грошей.

Достоинства:
    Переваги не дізналася, бо розмір не відповідає дійсності
    Недостатки:
    Вказаний розмір не відповідає дійсності
    • Соответствие размеру

Маломерит

• Аліна

Дивно, як це не дозволяють приміряти.
      На М. Житомирська завжди всі міряють, нікому не відмовляють.

• Таня Л***

Аліна,

дивно, що вас дивує відгук, який Вікторія залишила за 2 роки до вашого коментарія... Ви знаєте точно, що у вказаній вами точці видачі 2 роки тому дозволяли міряти?.. Мабуть, ні...