- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 48 x 160
Дуже гарна ролета, і якість, і колір, вписалася в монохромність кухні. Величезний вибір колірної гами, розмірів. Дівчині консультанту окрема подяка, що вона оперативно відповіла на запитання, і відправила інструкцію. Супер!
- Достоинства:
- Якість,швидкість,зручна допомога консультанта.
- Недостатки:
- Не має.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Слоновая кость. Размеры (ШхВ): 57 x 160
Ролети гарної якості та підійшли нам по розмірам. Якщо розмір дуже відрізняється від вікна, майстри не хочуть братися за встановлення.
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Латте. Размеры (ШхВ): 62 x 160
Все супер
- Інна А***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Латте. Размеры (ШхВ): 72 x 160
Замовлення прийшло швидко, все супер , комунікація з продавцем швидка і якісна , дякую
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 92 x 160
Якісне обслуговування, якісна ролета. Все супер.
- Достоинства:
- Гарна ролета, зручний та якісний механізм кріплення та підйому/регулювання
- Недостатки:
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 71 x 160
Хочу залишити своI вибачення магазину бо провина моя я не перевIрила роботу мастера а вирIшила що то магазин менI прислав такI ролети , треба бути уважними , вибачаюся
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 81 x 160
Я залишила поганий вIдгук але то була моя провина бо мастер установив не по рекомендацii магазина I зробив не вIрно монтаж , вони дIйсно день нIч тож я вибачаюся
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 53 x 160
Дуже задоволені ролетами, якісні, легко встановлюються. Колір дуууже гарний, дитина в захваті!
Окремо хочу подякувати консультантам, це, без перебільшення, найкраще обслуговування! Я була в шоці від уваги, ввічливості, бажання допомогти
Якби скрізь так було- Достоинства:
- Ціна-якість, консультація
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Персиковый. Размеры (ШхВ): 39 x 160
Чудові ролети, всі задоволені
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 52 x 160
Гарні, якісні ролети. Продавець додає фото та відео інструкцію, консультування по телефону.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 53 x 160
Ролети чудові. Якісний матеріал Встановлюються бистро, інструкція по є плюс відео.Сервіс супер рекомендую! приїхали за 4 дні.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Графитовый. Размеры (ШхВ): 92 x 160
Ролети супер, обслуговування також на вищому рівні, стильні ! Рекомендую!
- Недостатки:
- Не виявила
- Марта П***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Снежный. Размеры (ШхВ): 140 x 160
Дуже стильні, сучасні та зручні у користуванні. Легко регулюється світло в кімнаті.
Тканина якісна, механізм працює плавно й безшумно. Встановлення було простим, інструкція зрозуміла навіть для новачка. Інтер’єр одразу змінився — стало затишніше й естетичніше. - Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 110 x 160
Все сподобалось. Вдячна за уважне ставлення до клієнта
- НаташаОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Графитовый. Размеры (ШхВ): 67 x 160
Все чудово. Дякую. Рекомендую.
- Надія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 46 x 160
Моє бажання було - поєднати на вікні ролету "день-ніч" на одному склі та ролету, яка "відштовхує" спеку, не пропускаючи у приміщення на другому склі. Необхідно було щоб кольори співпали між собою та кольором інтер'єру. Моє замовлення швидко було опрацьоване, консультант надала роз'яснення у телефонній розмові, по монтажу мені відправили інструкцію та відео до неї. Жодних проблем у процесі співпраці не було. Щиро дякую! Раджу звертатися!
- Достоинства:
- Професійна консультація, легкий монтаж, якість ролетів
- ВаняОтзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 61 x 160
Ролети чудові сервіс супер рекомендую!!!!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 70 x 160
Продавець супер! Дуже допомогла з вибором та встановленням ( в телефонній розмові) ролет
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 77 x 160
Все сподобалось. Дякую за уважне ставлення до клієнтів.
- Достоинства:
- Продавець дав інструкцію, повністю супроводжував підказками , коли вішали самостійно ролети. Дякую
- совенко р***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Мокко. Размеры (ШхВ): 58 x 160
Монтаж був простим, підтримка з боку продавця була в цьому питанні)
- Корольова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 34 x 160
Дякую, замовленням задоволена. Прийшло все в гарному стані.
Консультанту окрема подяка.
Підтримка і деталі замовлення через вайбер. - Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Антрацит. Размеры (ШхВ): 64 x 160
Гарне обслуговування, раджу замовляти.
- Достоинства:
- Зручні, якісні
- Недостатки:
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 84 x 160
Дуже вдячний продавцю і консультанту Вікторії,обслуговування на найвищому рівні ,якісний товар та швидке виготовлення і доставка ,рекомендую цього виробника.
- Достоинства:
- Обслуговування,якість товару
- Недостатки:
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бордовый. Размеры (ШхВ): 49 x 160
Дуже вдячний за Ролети,все добре и бистро, качество .Дякую .
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Молочный. Размеры (ШхВ): 145 x 160
Чудові ролети, виглядають дуже красиво
- Виталий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Молочный. Размеры (ШхВ): 54 x 160
Якість відмінна. Я задоволений. Дякую
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 57 x 160
Хороша якість легкі в монтажі
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 38 x 160
Відмінна якість
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бордовый. Размеры (ШхВ): 130 x 160
Чудова якість, колір неймовірно гарний, обслуговування найкраще, дякую!
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 53 x 160
Все супер
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 50 x 160
Все сподобалося: швидко виготовили, доставили, відповіли на всі запитання, професійно проконсультували щодо монтажу. Штори красивого кольору, стали окрасою кімнати. Дякуємо.
Всн Ок
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 47 x 160
Гарні та якісні штори-ролети день-нічь, якісна фурнітура у комплекті, отримав естетичне задоволення від встановлення, раджу всім, продукція дійсно якісна!
- Достоинства:
- Гарні та якісні
- Недостатки:
- Недоліків не виявив
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 45 x 160
Чудові ролети, рекомендую.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 47 x 160
Ролети день ніч-супер. Команда - супер.
Все зробили дуже швидко, та якісно. Все пояснили по монтажу. Дослухалися до самої маленької дрібнички .
Рекомендую всім, хто планує придбати ролети, звернутися саме до цього виробника .- Достоинства:
- Кріплення до рами саморізами. Це більш надійно, ніж скотчем.
- Недостатки:
- Не побачила.
- Денис Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 66 x 160
Отдельная благодарность менеджеру за высокий уровень обслуживания при покупке
- Достоинства:
- Лёгкий монтаж, добротное качество.
- Недостатки:
- Не выявил