Отзывы покупателей о Ролета день ночь Decoharm 34x160 см Желто-оранжевый

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 48 x 160

Дуже гарна ролета, і якість, і колір, вписалася в монохромність кухні. Величезний вибір колірної гами, розмірів. Дівчині консультанту окрема подяка, що вона оперативно відповіла на запитання, і відправила інструкцію. Супер!

Достоинства:
    Якість,швидкість,зручна допомога консультанта.
    Недостатки:
    Не має.
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Слоновая кость. Размеры (ШхВ): 57 x 160

Ролети гарної якості та підійшли нам по розмірам. Якщо розмір дуже відрізняється від вікна, майстри не хочуть братися за встановлення.

• Інна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Латте. Размеры (ШхВ): 62 x 160

Все супер

• Інна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Латте. Размеры (ШхВ): 72 x 160

Замовлення прийшло швидко, все супер , комунікація з продавцем швидка і якісна , дякую

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 92 x 160

Якісне обслуговування, якісна ролета. Все супер.

Достоинства:
    Гарна ролета, зручний та якісний механізм кріплення та підйому/регулювання
  • Єлизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 71 x 160

Хочу залишити своI вибачення магазину бо провина моя я не перевIрила роботу мастера а вирIшила що то магазин менI прислав такI ролети , треба бути уважними , вибачаюся

• Єлизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 81 x 160

Я залишила поганий вIдгук але то була моя провина бо мастер установив не по рекомендацii магазина I зробив не вIрно монтаж , вони дIйсно день нIч тож я вибачаюся

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 53 x 160

Дуже задоволені ролетами, якісні, легко встановлюються. Колір дуууже гарний, дитина в захваті!
    Окремо хочу подякувати консультантам, це, без перебільшення, найкраще обслуговування! Я була в шоці від уваги, ввічливості, бажання допомогти
    Якби скрізь так було

Достоинства:
    Ціна-якість, консультація
  • Вікторія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Персиковый. Размеры (ШхВ): 39 x 160

Чудові ролети, всі задоволені

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 52 x 160

Гарні, якісні ролети. Продавець додає фото та відео інструкцію, консультування по телефону.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 53 x 160

Ролети чудові. Якісний матеріал Встановлюються бистро, інструкція по є плюс відео.Сервіс супер рекомендую! приїхали за 4 дні.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Графитовый. Размеры (ШхВ): 92 x 160

Ролети супер, обслуговування також на вищому рівні, стильні ! Рекомендую!

Недостатки:
    Не виявила
  • Марта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Снежный. Размеры (ШхВ): 140 x 160

Дуже стильні, сучасні та зручні у користуванні. Легко регулюється світло в кімнаті.
    Тканина якісна, механізм працює плавно й безшумно. Встановлення було простим, інструкція зрозуміла навіть для новачка. Інтер’єр одразу змінився — стало затишніше й естетичніше.

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 110 x 160

Все сподобалось. Вдячна за уважне ставлення до клієнта

• Наташа
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Графитовый. Размеры (ШхВ): 67 x 160

Все чудово. Дякую. Рекомендую.

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 46 x 160

Моє бажання було - поєднати на вікні ролету "день-ніч" на одному склі та ролету, яка "відштовхує" спеку, не пропускаючи у приміщення на другому склі. Необхідно було щоб кольори співпали між собою та кольором інтер'єру. Моє замовлення швидко було опрацьоване, консультант надала роз'яснення у телефонній розмові, по монтажу мені відправили інструкцію та відео до неї. Жодних проблем у процесі співпраці не було. Щиро дякую! Раджу звертатися!

Достоинства:
    Професійна консультація, легкий монтаж, якість ролетів
  • Ваня
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 61 x 160

Ролети чудові сервіс супер рекомендую!!!!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 70 x 160

Продавець супер! Дуже допомогла з вибором та встановленням ( в телефонній розмові) ролет

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 77 x 160

Все сподобалось. Дякую за уважне ставлення до клієнтів.

Достоинства:
    Продавець дав інструкцію, повністю супроводжував підказками , коли вішали самостійно ролети. Дякую
  • совенко р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Мокко. Размеры (ШхВ): 58 x 160

Монтаж був простим, підтримка з боку продавця була в цьому питанні)

• Корольова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 34 x 160

Дякую, замовленням задоволена. Прийшло все в гарному стані.
    Консультанту окрема подяка.
    Підтримка і деталі замовлення через вайбер.

• Валентин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Антрацит. Размеры (ШхВ): 64 x 160

Гарне обслуговування, раджу замовляти.

Достоинства:
    Зручні, якісні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 84 x 160

Дуже вдячний продавцю і консультанту Вікторії,обслуговування на найвищому рівні ,якісний товар та швидке виготовлення і доставка ,рекомендую цього виробника.

Достоинства:
    Обслуговування,якість товару
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бордовый. Размеры (ШхВ): 49 x 160

Дуже вдячний за Ролети,все добре и бистро, качество .Дякую .

• Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Молочный. Размеры (ШхВ): 145 x 160

Чудові ролети, виглядають дуже красиво

• Виталий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Молочный. Размеры (ШхВ): 54 x 160

Якість відмінна. Я задоволений. Дякую

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 57 x 160

Хороша якість легкі в монтажі

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 38 x 160

Відмінна якість

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бордовый. Размеры (ШхВ): 130 x 160

Чудова якість, колір неймовірно гарний, обслуговування найкраще, дякую!

• Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 53 x 160

Все супер

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 50 x 160

Все сподобалося: швидко виготовили, доставили, відповіли на всі запитання, професійно проконсультували щодо монтажу. Штори красивого кольору, стали окрасою кімнати. Дякуємо.

• Ирина И***

Всн Ок

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 47 x 160

Гарні та якісні штори-ролети день-нічь, якісна фурнітура у комплекті, отримав естетичне задоволення від встановлення, раджу всім, продукція дійсно якісна!

Достоинства:
    Гарні та якісні
    Недостатки:
    Недоліків не виявив
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 45 x 160

Чудові ролети, рекомендую.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Пепел. Размеры (ШхВ): 47 x 160

Ролети день ніч-супер. Команда - супер.
    Все зробили дуже швидко, та якісно. Все пояснили по монтажу. Дослухалися до самої маленької дрібнички .
    Рекомендую всім, хто планує придбати ролети, звернутися саме до цього виробника .

Достоинства:
    Кріплення до рами саморізами. Це більш надійно, ніж скотчем.
    Недостатки:
    Не побачила.
  • Денис Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RolloLine. Цвет: Фиолетовый. Размеры (ШхВ): 66 x 160

Отдельная благодарность менеджеру за высокий уровень обслуживания при покупке

Достоинства:
    Лёгкий монтаж, добротное качество.
    Недостатки:
    Не выявил