- Эдуард Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
нормальная сумка для переноки чего либо
- Достоинства:
- ЭкоФло ривер про влазит _ как и более мелкие
- Недостатки:
- не та вонь ,что пишут - терпимо для обычного человека
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Покупал для ecoflow river 2 , и она влазит чётко.
- Недостатки:
- Дороговато ,но не сильно
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
сама сумка якісна і ціна хороша. Але в середині смерд ще той. Такого атомного запаху ніколи не чув від речей. Ніби кіт сходив туди як в лоток. У мене був професійний нейтралізатор запахів, я скрив ним сумку - зазвичай дійсно допомагає. Так не допомогло. Я скрив другий раз тепер повністю обробив внутрішню стінку пропітав розчином наскрізь, знову не допомогло. Скрив третій раз поки сохне- але скоріш те саме буде, трохи менше буде воняти,але всетаки вонятиме. Висновок - не знаю як позбутися запаху, в квартирі тримати сумку тільки в кладовці ,бо дихати неможливо. Надіюся з часом вивітриться, бо якість хороша. але кажу що навіть засіб дорогий нейтралізатор запаху не домопіг. Купляв також для екофлов. Доречі з наружи вона не так воняє як в середині,але запах цей також є, тому є надія що можна тримати закритою,щоб запаху менше було, може вивітриться і в середині з часом.
- Достоинства:
- Сама сумка гарної якості
- Недостатки:
- запах ужасний -такої хімії ще не нюхав, не знаю коли вивітриться
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Відмінна якість матеріалів. Так трохи має запах пластику , але то як і у всіх нових речей з пластиком… вивітриться. Купував для EcoFlow River 2 Max, вміщається просто тютелька в тютельку , наче під нього шили, а ще і відділення для всіх кабелів є. Супер річ
- Владимир
С Января выветриваться «пластик» ) у меня в этой сумке. Все жду
- вячеслав ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
мені підійшов
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Покупал под станцию еко флоу Ривер 2 Макс. Идеально подходит для переноски.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Запах РПЦ сумки. До сих пор выветривается.
- ДмитроПродавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Сумка не погана, але у зв'язку з необхідністю усувати неприємний запах після покупки, який згодом сам не зникає - вважаю, що ціна на неї сильно завищена.
- Достоинства:
- Підходить за розміром для зберігання та транспортування EcoFlow RIVER 2 Max.
- Недостатки:
- Сумка має моторошний запах горілої проводки, який абсолютно не вивітрюється з часом. Чекав і сподівався майже рік. Не витримав - замочив у ванній пральним порошком і виправ. В результаті запах практично зник – головне не дати картонним вставкам усередині сумки розбухнути від прання.
- ПетроПродавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Все класно, по розміру ідеально підходить до EcoFlow RIVER 2 Pro, але сморід спочатку ненав'язливий)))
- Достоинства:
- Ідеально підходить до EcoFlow RIVER 2 Pro
- Недостатки:
- Дуже смердюча всередині
- АлександрПродавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
реальный размер сумки намного меньше заявленного - около 24 см
- Достоинства:
- не успел оценить
- Недостатки:
- размер далеко не 30см