Отзывы покупателей о Краски для грима масляные. Яркие краски для лица и тела, 12 цветов
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Для обличчя не рекомендую, на олійні основі,не гарно виглядає, сильно блищить, варба по фарбі погано малює, припудрювати не допомагає. Гроші на вітер
Вітаємо!
Грим на олійній основі, про що вказано у назві та описі товару, тому не зрозуміло, чому ви віднесли це до недоліків.
Таким гримом потрібно правильно працювати, необхідна підготовка перед нанесенням: спочатку знежирити шкіру, зняти всю косметику, потім нанести зволожуючий крем, після цього наносять грим.
Звичайно, грим на масляній основні не висихає на шкірі та не стає матовим, а блищить.
Можливо, ви не достатньо розібралися перед покупкою, який саме засіб вам потрібно.
Ви завжди можете звернутися до нас за консультацією, з задоволенням допоможемо підібрати саме той грим, який потрібно для створення образу
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Кольори яскраві та насичені, фарба гарно змивається. Для активних заходів типу бігу не підійде. Також в жарку пору може потекти.
- Достоинства:
- Гарно лягає, яскраві кольори
- Недостатки:
- При активному русі та жарі тече.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Отличное качество и быстрое обслуживание, товар соответствует описанию.
- ирина к***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Гарна якість, легко наносяться, не пливуть
- Каміла Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Гарні фарби для гриму
- Достоинства:
- Насичений колір
- Недостатки:
- Приїхала відкрита від плівки в якій був грим.
У зеленого кольору відслоїлось масло
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Гарні фарби, але водою не розводились...
- Достоинства:
- Яскраві, багато.
- Недостатки:
- Важко наносити.
- Продавец ASONA
Доброго дня!
Це професійні масляні фарби, про це вказано в назві та першому абзаці в описі. Вони не активуються водою, як аквагрим, а вже готові до використання.
Дякуємо за відгук, малюйте із задоволенням)
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
класні
- Ирина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ASONA
Гарно Запаковано.
Дякую за солодкий і патріотичний подарунок!- Достоинства:
- Насичені кольори, об'єм.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец ASONA
Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Дуже раді, що вам сподобалось, малюйте із задоволенням:)
З повагою, інтернет-магазин ASONA! - Настя Л***
Доброго вечора, я перепрошую, чи можу я попросити Вас зробити фото типу свотчів цього гриму. Якщо це можливо, то залиште його тут... Буду дуже вдячна!