- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Вже тривалий час користуюся цим папіром, повністю влаштовує.
- Достоинства:
- Добре зволожений, приємний запах.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Almond Milk. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Бажаємо приємних покупок!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
Бумага супер!с легким ароматом миндаля.
- Достоинства:
- Упаковка с пластиковым карманом,что дает многократное открытие и сохранение влажности бумаги.
Представник постачальникаОлеже, вітаємо!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
Супер якість! В міру вологі, дуже приємно пахнуть
Представник постачальникаАнно, вітаємо!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
Дуже хороша якість, ньюанси з діставанням з пачки хіба на початку. Потім без проблем.
- Достоинства:
- Якість, зручна упаковка
Представник постачальникаДмитро, вітаємо!
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
Рекомендую
Представник постачальникаДмитро, вітаємо!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
Прикольний аромат, думаю жінкам сподобається особливо. В решті як і інші варіанти паперу - зручний, легко дістається, десь там колись розпадається (не змивайте його в унітаз, краще викинути)
Представник постачальникаДенисе, вітаємо!
Щиро дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого паперу Zewa Almond Milk. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
Хотіли б зазначити, що вологий туалетний папір Zewa є біорозкладним та має клейм «безпечний для змивання». Його можна викидати в унітаз, не більше 2 листочків за раз. Вологий туалетний папір Zewa відповідає європейським нормам EDANA/INDA щодо здатності розчинятися в каналізації.
Бажаємо приємних покупок!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
Найкращий вологий туалетний папір. Спокійно витягується із пачки по 1 листу, щільний, не рветься. В даному варіанті ще й приємно пахне, що не буде зайвим. Рекомендую. Особливо в окопи.
- Достоинства:
- Щільність, якість, приємний аромат.
- Недостатки:
- Ціна. Але за якість доводиться платити.
Представник постачальникаІгоре, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку Zewa Almond Milk та вибір ТМ Zewa. Для нас важлива Ваша думка!
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 4. Количество листов/отрывов: 320 листов
У війську без цього не обійтись
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- все добре
Представник постачальникаДмитро, вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук та вибір ТМ Zewa. Для нас важлива Ваша думка!
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Товар якісний. Зручно користуватися як вдома, так і брати в дорогу.
- Достоинства:
- Не сушить, не печеться, не рветься в процесі.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Дуже дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Almond Milk! Для нас важлива Ваша думка.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
М’який, з приємним ароматом, якісний і зручний у використанні. Рекомендую!
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку вологого туалетного паперу Zewa Almond Milk! Для нас важлива Ваша думка.
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Дуже якісний вологий папір.Рекомендую
- Достоинства:
- Добре просочений,але не тече
Представник постачальникаТамаро, вітаємо!
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Трішки би міцніший щоб був, в загальному хороший.
Представник постачальникаЛідія, вітаємо!
Дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку Zewa Almond Milk! Для нас важлива Ваша думка.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Чудовий запах
Представник постачальникаНаталіє, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Подобається саме запах цього паперу, купую його через це.
- Достоинства:
- Дуже приємний аромат, велика пачка, відносно легко діставати
Представник постачальникаАнастасіє, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук. Для нас важлива Ваша думка!
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Дуже якісний туалетний папір, приємний аромат
- Достоинства:
- Не розлазиться
Представник постачальникаВиталію, вітаємо!
Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Гарний туалетний папір:)
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Все отлично
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук!
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
...
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за позитивний відгук!
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Количество листов/отрывов: 80 листов
Все добре
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторе, доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук!
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 18. Количество листов/отрывов: 42 листа
Шикарная бумага. Запах очень классный
- Достоинства:
- Качество и запах
- Владимир О***
Согласен
Представник постачальникаВітаємо!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 18. Количество листов/отрывов: 42 листа
Приємний запах, практичний розмір серветки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Надто туга упаковка, важко діставати
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 18. Количество листов/отрывов: 42 листа
качественная плотная бумага. не рвется в процессе применения
- Достоинства:
- Качественная
- Недостатки:
- Anatoliy S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 18. Количество листов/отрывов: 42 листа
Приятный аромат, очень качественная бумага
- Достоинства:
- Приятная
- Недостатки:
- Если аллергик - то запах может быть чересчур сильный, брать нужно вариант для детей
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 18. Количество листов/отрывов: 42 листа
Лучшие влажные салфетки на нашем рынке. Оптимальный выбор как для детей так и для взрослых.
- Достоинства:
- 1) Ненавязчивый аромат; 2) Мягкие, но прочные и плотные.
- Недостатки:
- Не обнаружил